• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Bildiiniz iyi bir bronzlatrc var m?

Güneş kremleri, bronzlaşma

cancan85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
1.221
1.762
133
39
İstanbul
arkadaşlar merhaba :)

bu sene silivriden bir yazlık aldık uzun zamandır beklediğim hayalim gerçekleşince bende hemen bütün ayzı bronz geçirebilcek olmanın hayalini kurmaya başladım :)

peki bronzlaştırmayı hızlandırıcak ve koruyacak kullandığınız, etkisi olduğundan emin olduğunuz kremler var mı? hatta sprey olsa daha da güsel olur.

şimdiden teşekkürler

cnm hawaiian tropic kullanıyorum ben yıllardır ve çok memnunum.hızlı yakıo muhteşem kokuo we kalıcı.eczanelerde bulabilirsin.fiyatı da max 20tl.ben bu yağ sayesinde yaz kış bronzum.darısı başına:1rolleyes: yalnız after sun bi üründe kullan mutlaka.çünkü bronzluğu kalıcı yapan ve soyulmamanı sağlayan önemli bişey.estee lauder süper fakat fiyatı pahalı gelirse loreal'in war ondan da çok memnunum
şimdiden iyi tatiller sana yerimseniben

arkadaşlar benimde iyi bir bronzlaştırıcı güneş yağına ihtiyacım var. yok mu aranızda bu konuda daha çok fikri olan ! bronzluk uzun sürdürsün ve soyulma yapmasın :) önerenlere ve önereceklere şimdiden teşekkürler :)

tatlım ben bu yukarda yazdıklarımı öneriyorum kesinlikle harika!ayrıca soyulmamak istiosan güneşlenmeden önceki duşunda keselen.cnk ölü derilerini döktüğünde geride kalan aftersun bi ürünle we güzel bi yağla asla soyulmazyerimseniben

Back
X