• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

1 dilim kaşar peyniri 1 dilim kare minik şu esmer ekmeklerden yicem şimdi tost ekmeği olanlardan çünkü midem bulanıyor yarın daha sağlam yerim bu akşam olmadı yemek işi

Gelen vurdu giden vurdu… kankim bibıçık metre insanım ben bana çok bu kilo, listedeki tek 50 birin kilolu ben değilim hem 😄
Biz uzunlar da kilo bizi hulk gibi gösteriyor ama siz minyonlarda çok tatlı duruyor🥹 daha ne kadar kilo vermeyi düşünüyorsun 45 mi :110:

Biz uzunlar da kilo bizi hulk gibi gösteriyor ama siz minyonlarda çok tatlı duruyor🥹 daha ne kadar kilo vermeyi düşünüyorsun 45 mi :110:
Siz uzunlar kilo alınca dağılacak alan fazla oluyor biz kısalar yer elmasına dönüşüyoruz 😅 biz zayıflarsak beden boyumuz uzun görünüyor.

Ya benim 1 hafta oldu başlayalı. Epey de dikkat ediyorum ama hiç fark hissedemedim sanki. Sadece göbeğim indi biraz.
1 hafta daha çok erken biliyorum ama bir iki umut kırıntısı bekliyor insan😂

Kare tam buğday tost ekmeğiyle 2 adet tost yaptım içlerine birer domates dilimi ve 2 tane kaşar peyniri koydum. Artık öğlen sabah birleşince acıktım çok. Şimdi kahve yapacağım.

benimde zayıflamam lazım malum doğum kiloları ama henüz bebik 42 günlük, sütüm kesilmeden nasıl zayıflarım acaba

benimde zayıflamam lazım malum doğum kiloları ama henüz bebik 42 günlük, sütüm kesilmeden nasıl zayıflarım acaba
Benim hiçbir bilgim yok bebiş daha çok küçük yeni doğum yapmışsın sütünü etkileyebilir bence biraz zaman ver kendine vücudun toparlansin sonra dene.

Benim de bilgim yok. Emzirirken epey veriliyor deniliyor bol bol su içip emzirin ve hareket edin.

Bence bol su ve düzenli beslenme ile olabilir. Yani akşam belli bir saatten sonra yememek bile etkili ona dikkat edebilirsin. Ekmeği kesebilirsin. Yani çok aç kalmadan sağlıklı beslenerek olur bence emzirirken

Benim de bilgim yok. Emzirirken epey veriliyor deniliyor bol bol su içip emzirin ve hareket edin.

Bence bol su ve düzenli beslenme ile olabilir. Yani akşam belli bir saatten sonra yememek bile etkili ona dikkat edebilirsin. Ekmeği kesebilirsin. Yani çok aç kalmadan sağlıklı beslenerek olur bence emzirirken
Aslında bol su içiyorum yani günde 3 lt en az, hareket olarakta evde çok hareketliyim ama o bahsedilen doğum sonrası kilolar gitti durumu bende olmadı nedense bilemedim 😏

bende hamileliğimde 30 kilo almıştım. 90 ile doğuma girdim. çıktığımda 85 kiloydum. ve 1 sene sonunda tekrar 58 kiloydum. ve bu 1 sene boyuncada sütüm kesilmeden emzirdim oğlumu.
klasik olucak belki ama bol su içmiştim. abur cuburu tamamen kesmiştim. ama yemek öğünlerimden kesmedim. birde ben bol bol evde spor yaptım. eliptiğim vardı birde en çok leslie yapmıştım.
canım abur cubur istediğinde şekersiz nescafe içiyordum günde 2 fincanı geçmeden o çok açlığımı bastırırdı.
sade soda içerdim. aralarda meyve yerdim. zaten bizi yemeklerden ziyada arada atıştırdıklarımız kilo aldırıyor malesef.
düzenli beslenirseniz birazda hareket katarsanız eminim verirsiniz

selam kızlar bu sabah 500 gr daha eksi çıktım.:KK73::KK73:
yani 2 günde 1 kilo ödemi göndermiş oldum.:KK9:
bugünkü menüm

ilk öğün 14:00

taze fasulye yemeği
1 kepekli ekmek
1 kutu ayran

ara
şekersiztürk kahvesi
1 granola bar
yeşil çay