• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

Kızlar ben bugün kurstaydim şuan eve girdim hemen yaticam uyanınca gelirim sabahtan beri canım çıktı hshshdhdhs

Aralıklı oruca başladım sabah 9 da kalktım 12 buçukta kahvaltı yaptım sonra 2 kupa çay içtim başka bişey yemedim ama kahvaltıda karbonhidrat doluydu yanında salatalar.
Akşama bı corbam var yanına bişey yaparım artık.

Sabah kalkınca 2 bardak su içtim

11.30

Tarçınlı, hindistan cevizi yağlı kahve içtim

13.30

2 tane haşlanmış yumurta (soyarken 1.5 oldu 😂)
3 tane siyah zeytin
4 küp süzme peynir (yarım kibrit kutusu gibi)
2 tane kiraz domates
1 dilim t.b ekmeği
16.00

2 dilim ayva
1 avuç fıstık

18.30

Balık
Salata

1.5 litre su içtim şimdiye kadar. Yatana kadar 2-2.5 olur 3 de olabilir .

Bir bütün muz yedim tahin ekledim 1-2 çay kaşığı tam fazla fazla dökcektim korkuma hemen kapadım kapağını 😆 benim akşam yemeği menüm dünde olduğu gibi marul salata haşlanmış tavuk birazda brokoli yapacağım yanına. Eve kuzenlerim geldi pizza söylediler bir dilim yedim sadece. Bence büyük başarı 😁 su içmeye devam. Yarın teyzemlere gideceğiz sınavım büyük. Kahvaltı masası, kahve yanına şekerlemeler. Ama hepsinin hakkından geleceğim inşallah. 😁😁

Bir bütün muz yedim tahin ekledim 1-2 çay kaşığı tam fazla fazla dökcektim korkuma hemen kapadım kapağını 😆 benim akşam yemeği menüm dünde olduğu gibi marul salata haşlanmış tavuk birazda brokoli yapacağım yanına. Eve kuzenlerim geldi pizza söylediler bir dilim yedim sadece. Bence büyük başarı 😁 su içmeye devam. Yarın teyzemlere gideceğiz sınavım büyük. Kahvaltı masası, kahve yanına şekerlemeler. Ama hepsinin hakkından geleceğim inşallah. 😁😁
Benimde sorunum irademin olmaması. Evde iyi yaparım ama bir yere gidince tutamıyorum kendimi 😂 vereceğiz bu kiloları 💪🏻

Benimde sorunum irademin olmaması. Evde iyi yaparım ama bir yere gidince tutamıyorum kendimi 😂 vereceğiz bu kiloları 💪🏻
Aynen ya. Bide herkes saygı duymuyor diyet yapana 😂😂 yarın için mesela şimdiden başladılar en azından bir poğaça yersin demeye 🤦‍♀️ bir simit alıp kızımla bölüşürüm. Tutmazsak kendimizi yerimizde sayacağız sadece. Ben resmen doğum kiloma doğru ilerliyorum. İnşallah canım 💪

Aynen ya. Bide herkes saygı duymuyor diyet yapana 😂😂 yarın için mesela şimdiden başladılar en azından bir poğaça yersin demeye 🤦‍♀️ bir simit alıp kızımla bölüşürüm. Tutmazsak kendimizi yerimizde sayacağız sadece. Ben resmen doğum kiloma doğru ilerliyorum. İnşallah canım 💪
Bizimkiler de aynı ye bi kereden nolacak falan 😂

Back