- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Bxbxbxhhz sesli güldüm yok kız yoksun o kadar, olsan ben anlardım60 küsürdür ama o küsür kaçtır kestiremiyorum. 70 yokumdur diye tahmin ediyorum.
70 üstü çıkıyormuş ben düş bayıl ashsjjsjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bxbxbxhhz sesli güldüm yok kız yoksun o kadar, olsan ben anlardım60 küsürdür ama o küsür kaçtır kestiremiyorum. 70 yokumdur diye tahmin ediyorum.
70 üstü çıkıyormuş ben düş bayıl ashsjjsjs
Asfggh senin değirmen taşı totomdan haberin yok tabiBxbxbxhhz sesli güldüm yok kız yoksun o kadar, olsan ben anlardım
Değirmen taşı kadınlığın şanındandır bi kere bxbxbAsfggh senin değirmen taşı totomdan haberin yok tabi
Tereyağlı tavuklu pilav için şahane bir bahane hahahaDeğirmen taşı kadınlığın şanındandır bi kere bxbxb
Günaydın. Harikayız abla. Bir kaptanımız vardı o da harikadır herhaldeGünaydınlar gençler nasıl gidiyor bakalım
bende eliptik var ama yazdan beri ilk defa 30 dk dün üstüne çıkabildim. sabah erken kalkıp yapayım diyorum uyanamıyorum. hele kışın sıcacık yataktan kalkmak o kadar zorki. akşam yapayım diyorum zaten pert olmuşum işte bütün gün otur oturduğun yerde oluyorumKoşu bandı var ama yapamıyorum. Gündüz uykularını kestik kızın o yüzden gündüz yapamıyorum. Akşam yaparım diyorum bu sefer de yorgunlukla kalıyorum öyle
Bu ne soğuk sweet
Selamlar kesin harikadır kaptandaGünaydın. Harikayız abla. Bir kaptanımız vardı o da harikadır herhalde
Yarın mı diyetteyiz kız başlamadık mı dün avdhshsAşırı soğuktu dün perişan oldum bugün de öyle napicam bilimiyorum çok isim.var dışarıda ama bu akşam buradayim son gün yarın diyetteyiz
Âmanin amanın kimleri görüyorumTünaydın kızlar tabii ki kalktım gece baktım buralar boştu yazmadım