• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz iyi bir hoca varmi?

Niye alay ediyorsunuz kizlar Allah dert,hastalik vermesin.insan ne yapacagini sasirir.gecmis olsun
Kimsenin alay ettiği yok.. bence bu cahillik ile boyleleri bizlerle dalga geçiyor ! Çok derdi olan alır abdestini serer seccadeyi dua eder ağlar zirlar ama bir tek Allahtan bekler ! Aklı selim olan bir insan da hacı hocayi ilim için gezer büyü, fal vs gibi şeyler için değil. Böyle seyleri yapanlara da "hoca" denmez zaten

Her sakalliyi dede degil hoca saniyo bunlar. Sakalini sarkik gobegine kadar uzatmis saklabanlara dunya para bayiliyolar insan sinirleniyor zaten medyumlara bulasmak gunah degil mi? Ben Musluman degilim ama valla 2 kati sinirleniyorum insan kendi dinini bu kadar batiramaz.

Her sakalliyi dede degil hoca saniyo bunlar. Sakalini sarkik gobegine kadar uzatmis saklabanlara dunya para bayiliyolar insan sinirleniyor zaten medyumlara bulasmak gunah degil mi? Ben Musluman degilim ama valla 2 kati sinirleniyorum insan kendi dinini bu kadar batiramaz.
Aynen buyu sihir fal bunlar cok gunah hepsi cahillik baska bisey degil ama cahil olmaktan daha kotusu ne biliyomusun cahil oldugunun farkinda olmamak

Back