- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi Evcilkaktus2
hımmm tercan galiba.ben de Kemaliye'liyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsenin alay ettiği yok.. bence bu cahillik ile boyleleri bizlerle dalga geçiyor ! Çok derdi olan alır abdestini serer seccadeyi dua eder ağlar zirlar ama bir tek Allahtan bekler ! Aklı selim olan bir insan da hacı hocayi ilim için gezer büyü, fal vs gibi şeyler için değil. Böyle seyleri yapanlara da "hoca" denmez zatenNiye alay ediyorsunuz kizlar Allah dert,hastalik vermesin.insan ne yapacagini sasirir.gecmis olsun
Kizlar acilen bana bildiginiz iyi bir hoca varsa soyleyin nerde oldugu hic onemli degil
Her sakalliyi dede degil hoca saniyo bunlar. Sakalini sarkik gobegine kadar uzatmis saklabanlara dunya para bayiliyolar insan sinirleniyor zaten medyumlara bulasmak gunah degil mi? Ben Musluman degilim ama valla 2 kati sinirleniyorum insan kendi dinini bu kadar batiramaz.Helal kiz sana
Yok uzumlu orada yazan tezcanli ben oluyorumhımmm tercan galiba.ben de Kemaliye'liyim
Vaaay bi hemserim daha var buradahımmm tercan galiba.ben de Kemaliye'liyim
Aynen buyu sihir fal bunlar cok gunah hepsi cahillik baska bisey degil ama cahil olmaktan daha kotusu ne biliyomusun cahil oldugunun farkinda olmamakHer sakalliyi dede degil hoca saniyo bunlar. Sakalini sarkik gobegine kadar uzatmis saklabanlara dunya para bayiliyolar insan sinirleniyor zaten medyumlara bulasmak gunah degil mi? Ben Musluman degilim ama valla 2 kati sinirleniyorum insan kendi dinini bu kadar batiramaz.
Yok uzumlu orada yazan tezcanli ben oluyorum
Napicak medyumda cok merak ediyorum. Allah bilir eski sevgiliyi baglama buyusu falan.Aynen buyu sihir fal bunlar cok gunah hepsi cahillik baska bisey degil ama cahil olmaktan daha kotusu ne biliyomusun cahil oldugunun farkinda olmamak
kusura bakma,tezcanı, tercan olarak düşündüm.
Medyumda para kirpmaya buyu muskami yok say say bitmez hey allahim ya yil olmus 2016 hala millet buyu muska pesindeNapicak medyumda cok merak ediyorum. Allah bilir eski sevgiliyi baglama buyusu falan.
Erzincanin bi ilcesiTercan ne gız
Dogum yakin ya habire kayboluyorWOLFROG seni çağırıyor arkadaş
Var, Kazen hem okur hem üfler