boyum 1.70 bacaklarım uzun bu boya bu kilo hiç iyi değil valla
Seninde boy uzunmus ya :) 37 yaninda daha iyi duruyo diye demistim boyy hesaba katmadim ben canm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyum 1.70 bacaklarım uzun bu boya bu kilo hiç iyi değil valla
Seninde boy uzunmus ya :) 37 yaninda daha iyi duruyo diye demistim boyy hesaba katmadim ben canm :))
olsun canım :))) helvayı götürüyorum şimdi çok kararlıyım valla geri alacağım kilolarımııııı
doktor sabah kahvaltıya yazmıştı helvayı ve kalorisi de yüksek sayılır o yüzden yedim birazcık :)Helvanin yarari oluyo mu canm ya bende yiyim barii sahura kadar azar azar :)
doktor sabah kahvaltıya yazmıştı helvayı ve kalorisi de yüksek sayılır o yüzden yedim birazcık :)
Bende yiyeyim bari :))
afiyet olsun canıııımm :))
iftatdan sonra öğün eklemeyi ve sahurda bir şeyler yedikten sonra helva bal tüketmeyi düşünüyorum
46 oldum bende 48e yakındım
İftarda çok ye o zaman :))Ogun ekliyemiyorum iftardan sonra hemen uyuyorum zaten iftarla sahur arasi az bi zaman ya bide kilo verince yanaklarim cokuyo yuzum kucuk kaldi heryerim kucucuk kaldi :)
kilo aldım diye sevindim verdimm ya gerçekten zayıflıktan bıktım her görenin cok zayıfsın lafından ramazan geldi nasıl kilo vermiyeyim ya millet alıyo ben veriyorum lütfen yardım edin artık hareket etmeye korkuyorum kilo vericem diye ((((53:
bnde kendimi bildim bileli çok zayıftım yanaklarım çöküktü resmen her görenin ayy ne zayıfsın demesinden bıkmıştım. diyetisyene gittim tahliller normal çıktı kilo aldırıcı kalorisi yüksek bi diyet listesi vermişti ama cok agır geldi tam uygulayamadım sadece1 kilo almıştım. aile hekimimiz cok tatlı ve bilgili bi bayan bi müddet sonra kendiliğinden alacaksin dert etme dedi sonra yıllar gecti mezun oldum işe basladim hayatım düzene girdi kilo milo taktığım yokken bi baktım ki yaklaşık 10kilo almışım şimdi her gören ne güzel olmuşsun diyo ani kilo aldığımdan selülit ve catlaklar oldu ama şimdi oyle korkuyorumki tekrar verirsem diye dikkat ediyorum sürekli. kilo almamın sebebi birazda son bi yıldır oğle ve akşam sürekli dişarıda yemek yememden dolayı da olabilir. bence hiç takma eğer bi saglık problemin yoksa alırsın bn 24 yasimi doldurdum ideal kiloma ulaştım
Kızlar bende zayıfım ve yazın hiç iştahım olmuyo eğer oruç tutuyosanız sahurda süt içmenizi tavsiye ederim ben 1 bardak süt içiyorum yanaklarım dolmuş heralde biraz kilo aldım
Ben yirmi bir yasindayim babanemde oyke diyo bende zayiftim simdi halime bak diyo ama biktim gercekten goren cok guzelsin masallah ama yanaklarim olsaymis keske dedikce ben cileden cikiyorum aynaya bakmak istemiyorum yanaklarimi sisiriyorum surekli
ayy seni nasıl anlıyorum bi bilsen foto cekilirken bende yanaklarımı sisirirdim bak bi de genetik de etkili bnm annem de cok zayıfmış önceden 25yasımdan sonra toparlandım der hep bnde oyle oldum bak seninkilerde oyleymiş alırsın inş zamanla dert etme eminim boyle de cok güzel bi kızsındır
Kızlar bende zayıfım ve yazın hiç iştahım olmuyo eğer oruç tutuyosanız sahurda süt içmenizi tavsiye ederim ben 1 bardak süt içiyorum yanaklarım dolmuş heralde biraz kilo aldım
Sut yag yakiyo diye biliyorum ben sutte cok icerim ama alip hemen veriyorum
bende süt yakıyor diye biliyorum