• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım...

ya eltımden gercekden bıktım
kadın cok enteresan,dun aynı ortamdaydık onun oglu var benım kızım olacak.
o ortamdakı bı kadının kızı ıcın (eslerımızın akrabası) ; benım gelın adayım bu kız baskaları kendı kızını alıcam sanmasın dıye bana laf dokundurdu :KK70:
kendısının oglu 7 yasında :KK70: daha karnımdakı dogdu ben sankı kızımı kuzenı amcası ogluna (kardesıne) verdımde ,kendısı benım evladımı kabul etmıyor :KK70: :KK70:
kara cahil...
guya okumus bankacı, allah onunla calısmak zorunda , muhattap olmak zorunda kalanlara yardım etsın ne dıyım...

Ben her sabah ayni sabaha uyanmaktan çok biktim öyle böyle bikmadim yaa yinemi o işe gtcem ben demekten biktim ha bide hayal kirikliklarimdan biktim :(

İstisnasız Hiç bir işimin yolunda gitmemesinden
Izdirap çekmekten tırnaklarmla kaziyarak yol almaktan
Korkmaktan korkularimla başa çikamamaktan
Bık tımmmmm!!!!!
(rabbim beterinden saklasın)

Evde oturmaktan biktimmm ! (gun sayiyorum , az kaldi , sahalara geri donuyorum yakinda )

Hee bir de kocasindan-sevgilisinden dayak yiyen kadinlarin actigi konulardan biktim , bir de "seviyorum" diyorlar , bana bayilmalar geliyor.Artik dalga gecer uslupla cevap yaziyorum belki oyle anlarlar egriyi dogruyu.

Bende bazen durduk yere atarlananlardan bıktım bikmadim da neyse

Bunu daha güzel bir üslupla söyleyebilirdiniz -oyun- bölümü gibi bir tabir kullanmak yerine.. Teşekkür ederim ilginize!

Ben sana gayet guzel bir uslupla soyledim de neyse. Gozardi ettim zaten seni. Arkadas uyarinca gordum mesajini. Oyun bolumu forumda bir derdim var gibi bir bolumdur. Hakaret degil kufur degil nesine alindiysan artik. Zaten editorler tasimis konunu dogru yere. Mevzu uslupsa sen bana yazdigin mesaji tekrar oku istersen uyeyi topikten kovmak ne yahu.

Back
X