• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım...

Haydioradan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
714
745
103
Merhaba kızlar içinizi dökmeye ne dersiniz?? Haydi herkes bıktım deyince aklına ilk geleni yazsın. İçinizden ne geçiyorsa onu yazın rahatlayın.. Ben ders çalışmamaktan bıktım.. Ben sürekli sorun çıkmasından bıktım.. Ben bir sürü şeyden bıktım :(

İnsanların sonunun nereye gideceğini bilmeden konuşmalarından bıktım.
Her şeyin rekabete dökülmesinden bıktım.
İnsanlara hesap vermekten bıktım.
Takıntılı olmaktan bıktım.
En ufak şeyi bile anlamsızca planlamaktan bıktım.
Hayatın tadını alamamaktan,memnuniyetsizlikten bıktım.

O yüzden bugün bir karar aldım.Ve bundan sonra ne zaman canım sıkılıp ağlamak bağırmak kızmak istesem o an yapmaya karar verdim.Hiçbir şeyi içime atmayacağım artık.Hüngür hüngür ağladım bugün anlamsız bir şekilde ama biriktirmeyeceğim bundan sonra.Bıktım dediğim şeyleri önemsiz bir sorun haline getirene kadar çabalayacağım.

Hayat bazen bocalarkene de E güzel sadece bıseyden bıktım kafamda kı saçma düşünceden onun harıcınde mutluyum

İnsanların sonunun nereye gideceğini bilmeden konuşmalarından bıktım.
Her şeyin rekabete dökülmesinden bıktım.
İnsanlara hesap vermekten bıktım.
Takıntılı olmaktan bıktım.
En ufak şeyi bile anlamsızca planlamaktan bıktım.
Hayatın tadını alamamaktan,memnuniyetsizlikten bıktım.

O yüzden bugün bir karar aldım.Ve bundan sonra ne zaman canım sıkılıp ağlamak bağırmak kızmak istesem o an yapmaya karar verdim.Hiçbir şeyi içime atmayacağım artık.Hüngür hüngür ağladım bugün anlamsız bir şekilde ama biriktirmeyeceğim bundan sonra.Bıktım dediğim şeyleri önemsiz bir sorun haline getirene kadar çabalayacağım.
Keşke ben de yapabilsem ama yapamayacağımı biliyorum

2.5 aydir maas alamamaktan, daha ne zamana kadar boyle olacagina dair bilgi verilmemesinden, kocamin is bulamamasindan, kisaca parasizliktan fena biktim

Keşke ben de yapabilsem ama yapamayacağımı biliyorum

Bence biraz güvenin kendinize.
Çok değil bir kaç saat önce çok çok kötüydüm üstelik o kadar basit ve saçma bir sebepten ki anlatmaya utanırım şu an...Biliyorum saçma olduğunu ama o kadar takıntılıyım ve insanların düşüncelerini o kadar önemsiyorum ki ben ne istiyorum sorusunu unuttuğumu fark ettim.
Bence birine anlatın içinizden geçenleri.İsterseniz yazın buraya ya da bir kağıda,ya da direk konuşun biriyle.Gerçekten faydası oluyor.

Beni terkeden adamın anılarnın bir yerden çıkmasından bıktım.

Back
X