• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım yaaa offfffff

komiiik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
8
0
86
İstanbul
eskiden sınırlendıgımde sinirimi sagdan soldan alıyordum fakat evlendıkten sonra yasadıgım ortamdan mı ne bılmıyorum sınırlenınce elım ayagım tıtrıyor zangır zangır:çok üzgünüm:
kendımı kontrol edemıyorum kayınvalıdemlerle aynı evdeyız kavga anında onun sesını duydukca yuregım kalkıyor tıtrıyorum sınırden nefes alamıyorum suan yazarken bıle tıtrıyorum o an gelınce aklıma ,ne yapacagımı bılmıyorum evı ayırmak ıstıyoruz fakat durumlar el vermıyor bosansamda mutlu olacagıma ınanmıyorum cocugumda mahvolacak.... ne yapacagımı bılmez bı halde beklıyorum 3.seneye gırdık hala beklıyorum NE YAPACAGIMI BILMIYORUM:sinifsinif:

eskiden sınırlendıgımde sinirimi sagdan soldan alıyordum fakat evlendıkten sonra yasadıgım ortamdan mı ne bılmıyorum sınırlenınce elım ayagım tıtrıyor zangır zangır:çok üzgünüm:
kendımı kontrol edemıyorum kayınvalıdemlerle aynı evdeyız kavga anında onun sesını duydukca yuregım kalkıyor tıtrıyorum sınırden nefes alamıyorum suan yazarken bıle tıtrıyorum o an gelınce aklıma ,ne yapacagımı bılmıyorum evı ayırmak ıstıyoruz fakat durumlar el vermıyor bosansamda mutlu olacagıma ınanmıyorum cocugumda mahvolacak.... ne yapacagımı bılmez bı halde beklıyorum 3.seneye gırdık hala beklıyorum NE YAPACAGIMI BILMIYORUM:sinifsinif:

canım sıkma canını, ne yap yap evini ayırmaya bak, ev üstüne ev olmaz

Bu kayınvalide ile aynı evde kalma bitiriyor insanı seni çok iyi anlıyorum...
Çocuğun da varmış bak biraz daha sabretmeye bak. Ama eşine de durumu izah et...
Ayrı bir eve çıkmanız için acele etmeye çalışsın...

tesekkur ederım onerılerınız ıcın esıme sureklı soyluyorum ama ne fayda 3.senemız oldu ben hala beklemekteyım onlara gore hersey normal,kayınvalıdemde evlendıgınde ev ustundeymıs dıdısıda dıdısının dıdısıda,benım yetıstırılme tarzıma hıc uygun degıl nasıl boyle bır hataya dustum bılmıyorum ben bazen dıyorum keske hıc evlenmeseydım kendı kendımı yaktım:(((( esım dıyarbakırlı ben ızmırlıyım anlayacagınız aradakı catısmalrı sızde tahmın edebılırsınız off offfff...

Evinizi ayırmaktan başka çare yok. Ne kadar eşinizle konuşmuş olursanız olun, olayın ciddiyetini ısrarla anlatmanız lazım.Yuvasını kurtarmaya niyeti varsa, sizi mutlaka dikkate almalı.

kendini bu kadar uzmene degmez inan esinle konustun anlamiyorsa sende konuyu kayinvaldene ve kayinpederine acki esinde kararinda kesin oldunu anlasin

Back