Bıktım ya

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
İyi akşamlar arkadaşlar, mesele kocam daha önce ki konumda eşimin pintiliğnden bahsetmiştim, annesi babasının yanında pintidir deyince eşime( annesine göre savurganmış! ) bende dayanamadım, ağzımdan bi anda pintidir lafı çıktı) şimdi surat asık küs sesini yükselterek lafımı yüzüme vurmalar. Napcam ben bu ada mı

O pintilik benimkinde de var ama sıkıntı oluyor ister istemez.Öyle olmasınlar söylemeyelim.

Kinamiyorum hanimlar yanlis anlamayinda nasil idare ediyorsunuz eslerinizi. Yani bir elbise alsaniz sorun. Disarida yemek yemek sorun. Para harcanacak hersey sorun kisaca. Benim oyle esim olsa cevreme aileme arkadaslarima karsi cok utanirim diye dusunuyorum. Yani bir yere gitsek hesabi odemek istemez gibi mesela. Pintilik derken bu tur seyleri mi kastediyorsunuz?

Benimki hani dışarı çıkarsak ödemeyi yapar da onun dışında para hesabını çok yapiyor.Ufak bisey de alsam direkt fiyatini sorar mesela.O bana göre daha çok paradan bahseder,ben'çok şükür iyiyiz'derim.

Bir şey olmaz birkaç gün surat yapar sonra geçer. Fena da olmamış aslında yüzüne vurmanız, gerçi başkalarının yanında hoş değil ama biraz düzelmesi lazım. İçinize sinmediyse gönlünü almaya çalışın..

Onlar ve türevleri, bi yere gitmekten nefret ederim, alışveriş şu bu sinirim tepeme çıkıyo, birilerine gitsen elin boş boş ben mahcup oluyorum, söyleyince suçlu sen, bağrış çağrış, surat asmalar, kavga olmasın desen alttan al al nereye kadar

Öyle de bunlar geçici yöntemler, devamlı alttan almaktan ben bıktım

Öyle de bunlar geçici yöntemler, devamlı alttan almaktan ben bıktım
Yani.. her zaman alttan almak da doğru değil. Bazen baskınlığınızı ortaya koymanız gerekiyor. Erkekleri yönetmek gerekiyor. Bu konuyu yeri geldikçe açtığınız zaman artık canı sıkılmaya başlayacaktır, belki o zaman değişmeye başlar..

Ben kendi kendime teşhis koydum, depresyona soktu adamın bu halleri, uğraşmak dahi istemiyorum, bıkkınlık oluştu

Cokta guzel olmus.
Boyle bammm diye yuzune carpilmis hissediyor simdj o.
Bende cok afallarim kuserim bi arkadasim yuzume bisy vurdugunda.
Ama snra oturup dusunurum ve duzeltmeye calisirm o hatayi.

Bi umut, belkide pintilikten vazgecer bu sayede.

Pintilikte huy yani nasil degisecek. Kendimi sizin yerinize koydum gercekten zor. Ister istemez bagris cagris olur kim olsa sinirlenir.

Cokta guzel olmus.
Boyle bammm diye yuzune carpilmis hissediyor simdj o.
Bende cok afallarim kuserim bi arkadasim yuzume bisy vurdugunda.
Ama snra oturup dusunurum ve duzeltmeye calisirm o hatayi.

Bi umut, belkide pintilikten vazgecer bu sayede.
Hiç sanmam, benim de sınavım bu galiba

Gelmiş hala özür bile dilemiyorsun diyo, ona göre ben hatalıyım, adam kendini hatalı bulmuyo ki, hiç bir cevap vermedim

aman sakın pişman olma geçer bir iki güne.eğer söylere sen de pintilik yapmasaydın allah allaaaahhh de tafrayı sen yap bu sefer.işi tersine çevir

Öyle bi çıktı ki ağzımdan eşimin savurganlıkla alakası yok adam basbaya pinti, her lafıma alınıyo, herşeye surat sinir, laflarım hep seçerek diken üstüyüm

Mesele sade pintilik degil ozaman? Yorulmus ve bunalmis gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…