Öyle bi çıktı ki ağzımdan eşimin savurganlıkla alakası yok adam basbaya pinti, her lafıma alınıyo, herşeye surat sinir, laflarım hep seçerek diken üstüyümO pintilik benimkinde de var ama sıkıntı oluyor ister istemez.Öyle olmasınlar söylemeyelim.
Onlar ve türevleri, bi yere gitmekten nefret ederim, alışveriş şu bu sinirim tepeme çıkıyo, birilerine gitsen elin boş boş ben mahcup oluyorum, söyleyince suçlu sen, bağrış çağrış, surat asmalar, kavga olmasın desen alttan al al nereye kadarKinamiyorum hanimlar yanlis anlamayinda nasil idare ediyorsunuz eslerinizi. Yani bir elbise alsaniz sorun. Disarida yemek yemek sorun. Para harcanacak hersey sorun kisaca. Benim oyle esim olsa cevreme aileme arkadaslarima karsi cok utanirim diye dusunuyorum. Yani bir yere gitsek hesabi odemek istemez gibi mesela. Pintilik derken bu tur seyleri mi kastediyorsunuz?
Öyle de bunlar geçici yöntemler, devamlı alttan almaktan ben bıktımBir şey olmaz birkaç gün surat yapar sonra geçer. Fena da olmamış aslında yüzüne vurmanız, gerçi başkalarının yanında hoş değil ama biraz düzelmesi lazım. İçinize sinmediyse gönlünü almaya çalışın..
Yani.. her zaman alttan almak da doğru değil. Bazen baskınlığınızı ortaya koymanız gerekiyor. Erkekleri yönetmek gerekiyor. Bu konuyu yeri geldikçe açtığınız zaman artık canı sıkılmaya başlayacaktır, belki o zaman değişmeye başlar..Öyle de bunlar geçici yöntemler, devamlı alttan almaktan ben bıktım
Ben kendi kendime teşhis koydum, depresyona soktu adamın bu halleri, uğraşmak dahi istemiyorum, bıkkınlık oluştuYani.. her zaman alttan almak da doğru değil. Bazen baskınlığınızı ortaya koymanız gerekiyor. Erkekleri yönetmek gerekiyor. Bu konuyu yeri geldikçe açtığınız zaman artık canı sıkılmaya başlayacaktır, belki o zaman değişmeye başlar..
Pintilikte huy yani nasil degisecek. Kendimi sizin yerinize koydum gercekten zor. Ister istemez bagris cagris olur kim olsa sinirlenir.Onlar ve türevleri, bi yere gitmekten nefret ederim, alışveriş şu bu sinirim tepeme çıkıyo, birilerine gitsen elin boş boş ben mahcup oluyorum, söyleyince suçlu sen, bağrış çağrış, surat asmalar, kavga olmasın desen alttan al al nereye kadar
Hiç sanmam, benim de sınavım bu galibaCokta guzel olmus.
Boyle bammm diye yuzune carpilmis hissediyor simdj o.
Bende cok afallarim kuserim bi arkadasim yuzume bisy vurdugunda.
Ama snra oturup dusunurum ve duzeltmeye calisirm o hatayi.
Bi umut, belkide pintilikten vazgecer bu sayede.
Para neden bu kadar önemli ya ben anlamıyorumPintilikte huy yani nasil degisecek. Kendimi sizin yerinize koydum gercekten zor. Ister istemez bagris cagris olur kim olsa sinirlenir.
Öyle bi çıktı ki ağzımdan eşimin savurganlıkla alakası yok adam basbaya pinti, her lafıma alınıyo, herşeye surat sinir, laflarım hep seçerek diken üstüyüm
laflarini sectigine emin misin novell?Öyle bi çıktı ki ağzımdan eşimin savurganlıkla alakası yok adam basbaya pinti, her lafıma alınıyo, herşeye surat sinir, laflarım hep seçerek diken üstüyüm
evet bunaldım bıkkınlık var artıkMesele sade pintilik degil ozaman? Yorulmus ve bunalmis gibisin
aynen seçiyorum, ağzımdan bir anda çıktı, benim yaşadığımı benden iyi bilemezsiniz.laflarini sectigine emin misin novell?