• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bıktım şu kepeklerden :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

file_maker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2007
117
0
116
Malatya
selam kızlar bende saçlarımda oluşan kepekten çok şikayetçiyim.inanın şu reklamlardakiler gibi:( üzerimi sürekli silkeliyrum sabah kalktığımda yastığım bi sürü kepek oluyo. bildiğiniz bi yöntem varmı ne olur yazın yakında düğünüm var kuaföre gidemez oldum utanıyorum resmen acaba kullandığım şampuandan mı? fikir verirseniz çok sevinirim....

aynı sorun bendede var canım senağlamaçamterabentin saç bakım yağları entele hepsini kullandım ne kepeklerde bideğişim oldu nede başka bişi:çok üzgünüm: değişik bir yöntem bulursan banada söylesenağlama

bendede aynı sorun vardı bi çok şey denedim olmadı şimdi head and shoulders kullanıyorum inanılmaz memnunum nerdeyse ilk yıkamadan fark etti.şimdi hiç kepek yok dene çok memnun kalırsın

kızlar 10 sene çektim bu derdi. sonunda bi doktorun tavsiyesi ile eczaneden bir şampuan aldım ve bitti bu çile. ketoral şampuan :teytey: bununla saçınızı yıkıosunuz ve 10 dk bekletiosunuz. 1 gün yıka bir gün dur taktiğiyle ve 2-3 haftada veda ediosunuz kepeklere:teytey::dance::dance::dance::dance:

Sıcak suyla yıkamayın saçlarınızı gayet ılık suyla yıkayın, sıcak su deriyi kaldırıyor ve kepeklenmeye sebep oluyor.
Doktora görünmenizde yarar var özele çıkamıyorsanız ssk ya görünün size şampuan veriyorlar.

head and shoulders kesinlikle ii geliyo.. erkek arkadasımında asırı kepeklenme sorunu vardı inanılmaz ii geldi.. sac tipine göre birini sec al bende kllanıyorum arada cok ii etkili bi sampuan.. sevgilimle tavsiye ederiz...:icecream::icecream::smiley-cool: (umarım gecer sorunun canım ya hakkaten cansıkıcı olura.s.)

head and shoulders gercektende kepek icin kesin cözüm.Benim kepek sorunumu da bu smapuan kesti fakat asiri yaglanma ve dökülme sorununu ortaa cikarinca biraktim.Simdi yine kepeklenme oluyor.Sasirdim ne yapacagimi:((((((((((((((((((((((((((((

bu şampuanın reklamlarında birşey dikkatimi çekti. bütün şampuan reklamlarında KEPEĞİ ÖNLEMEYE YARDIMCI derken head and shoulders reklamlarında %100 KEPEĞİ ÖNLER diyor. diğer şampuanları reklamlarına göre daha inandırıcı geldi bana şakkıdı

ıssırgan otunun suyunu deneyın. hem sacları gurlestırıyor hemde kepegı yok edıyo.

duzenlı yapmak sartıyla.ben bı tutam kaynamıs suya atıp demlıyorum 10 dak sonra suzup suyunu sacıma dokup masaj yapıp cıkıyorum.menmunum duzenlı yapmak lazım ama.bayagı azaldı suan

doktora görünün derim
head and shoulders ta zinc formülü var biraz daha ilaç gibi yani diğer şampuanlara göre ama bence onun yerine ketoral gibi şampuanları deneyin saçınızı kabartabilir o tip ilaç şampuanlar ama head and shoulders ta saçı döküyor bence silikonu fazla koymuş olabilirler kurutmasın die kepekten arındırırken

head and shoulders ı denedim ama saçlarım kalın telli olduğu için çok sert yaptı.ilk 2 hafta kepek yoktu sonra 2 katı arttı.. tşk ederim kızlar yorumlarınız için

head and shoulders ı denedim ama saçlarım kalın telli olduğu için çok sert yaptı.ilk 2 hafta kepek yoktu sonra 2 katı arttı.. tşk ederim kızlar yorumlarınız için

benim de kepeklerle başım dertteydi clear kullandım bana çok iyi geldi, kepeklerden kurtuldum şimdi de tresan la devam ediyorum bakım için, çok fazla makinaya tutma saçlarını saç derinde kurumasın

Back