• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Reklamlardan !

Adblock eklemiştim bilgisayara ben bu yüzden, ama sonra site uyarı verince aynı reklam koyuyorlarmıs gibi oluyor, bir farkı yok yani. Site kazansın, bir faydası olsun bari dedim, güvenli listeye aldım siteyi.

Parayla hizmet aldığımız bir servis değil KK sonuçta. Eee bu kadar saatini ayırıyor site sahipleri, sitenin kendi masraflarıydı bakımıydı diye giderleri de vardır: Tabii ki bunca emeğin bir karşılığı da olmalı sonuçta.
Reklamdan şikayet gibi bir hakkımız olduğunu düşünmüyorum...Pop-up olur, okumamı engeller o zaman en fazla rica olarak düzeltilmelerin yapılmasını isterim.

Parayla hizmet aldığımız bir servis değil KK sonuçta. Eee bu kadar saatini ayırıyor site sahipleri, sitenin kendi masraflarıydı bakımıydı diye giderleri de vardır: Tabii ki bunca emeğin bir karşılığı da olmalı sonuçta.
Reklamdan şikayet gibi bir hakkımız olduğunu düşünmüyorum...Pop-up olur, okumamı engeller o zaman en fazla rica olarak düzeltilmelerin yapılmasını isterim.
Pro uyedende başka türlü cevap beklenmez zaten

telefondan mı giriyorsunuz siteye.ben pcden o kadar büyük boy reklam görmüyorum

Yazmış olduğunuz mesaja katılıyorum üstüne yazmaya gerek yok.:KK9::KK9::KK9::KK9:

Pardon da millet burda uzmanlarla gorusmuyor ücret ödememi gerektirecek herhangi bir hizmete almiyorum.
hemen siteyi savunmaya geçerek ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım
site yetkililerine zorundamıyım çare yokmu dedim sizler saçma sapan abarttiniz

Pro üyelikle o yorumun ne ilgisi var ben de anlamadım, sanki site bize para ödüyor da ondan savunuyoruz. Te Allahım..

ya oreklamlar değilde ben şeyi anlamıorm mesela üyelerin reklam yapması yasak ama herkes birbirine doktor adı kuaför adı ne bilim market adı bilimum reklama girecek isimler verio ben korkuorm valla isim vermeye biri bana anlatsın :(

Back