• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu miskinliğimden kendimden nefret ediyorum artık

Guller ve laleler

Ve usulca fısıldadı zaman "bana bırak".
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
585
377
18
38
Araştırdım ama konuyu gerçekten açacak yer olarak burayı uygun gördüm. Benim gibi olanlar ne olur yardım edin birşey söyleyin. Aşırı miskin, uyuşuk ve sürekli yorgunum. Vitamin ilaçları alıyorum sağlıkla ilgili bir sıkıntım da yok ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Artık ben bile kendimden bıktım. İşlerimi yapamıyorum, yapmadan önce yapsam mı yapmasam mı diye düşünmek bile baya zamanımı alıyor. Sürekli bir baş ağrısı hissi var ama doktor bir şey olmadığını söyledi. Böyle bir duum yaşayan var mı? Nasıl atlatırım? Ne olur birileri birşeyler desin. Neden böyle oldum bilmiyorum ne yapmam lazım. Uyuşukluktan ne çocuklara bakabiliyorum ne kendime ne de evime.

yürüyüşe çıkmayı deneyin dışarı çıkın gezin. ara ara bende de oluyor söylediğiniz gibi. ben bütün kıyafetlerimi olduğu gibi baştan yıkıyorum temiz koksun diye temizlik bana huzur veriyor. bir de bu şekide deneyin

yürüyüşe çıkmayı deneyin dışarı çıkın gezin. ara ara bende de oluyor söylediğiniz gibi. ben bütün kıyafetlerimi olduğu gibi baştan yıkıyorum temiz koksun diye temizlik bana huzur veriyor. bir de bu şekide deneyin
Hiç halim olmuyor gerçekten mutlu olmuyorum

Çalışmak... Benim tek cozumum bu oldu.. koltugum atabilse beni üstünden atardı artik o derece bütünleşmiştim tembellikten bunalimdan kiriliyordum kalkıp su içmeye bile usenir olmuştum hergun bi sonraki güne atiyordum islerimi ki eşim sonunda bana çalış dedi ve adeta yenilendim usendigim herşeyi el mahkum yapiyordum artik is çıkışı yada ise gitmeden bisiler halletmek zorundaydım evet çok yoruluyordum ama evde yatarak yoruldugum kadar değil.. Simdi doğum iznine çıktım geri dondu o duygular.. Koltugum ve ben
yine birlikteyiz...

Çalışmak... Benim tek cozumum bu oldu.. koltugum atabilse beni üstünden atardı artik o derece bütünleşmiştim tembellikten bunalimdan kiriliyordum kalkıp su içmeye bile usenir olmuştum hergun bi sonraki güne atiyordum islerimi ki eşim sonunda bana çalış dedi ve adeta yenilendim usendigim herşeyi el mahkum yapiyordum artik is çıkışı yada ise gitmeden bisiler halletmek zorundaydım evet çok yoruluyordum ama evde yatarak yoruldugum kadar değil.. Simdi doğum iznine çıktım geri dondu o duygular.. Koltugum ve ben
yine birlikteyiz...
Acaba koltukla aranızda duygusal bir bağ mı oluştu koltuğu evden atmayı denesen

banada oluyor arada sırada ama geçiyor hiç kalkmk temizlik dahi yapmak istemiyorum etrafındaki bazı sorunlar problemlerden dolayı da böyle oluyor olabilir genelde ben çok üzüldüğüm sıkıntı da oldugum zaman böyle oluyor.

banada oluyor arada sırada ama geçiyor hiç kalkmk temizlik dahi yapmak istemiyorum etrafındaki bazı sorunlar problemlerden dolayı da böyle oluyor olabilir genelde ben çok üzüldüğüm sıkıntı da oldugum zaman böyle oluyor.
Bilemiyorum ama artık cidden kendimden sıkıldım ya. Her gece kendime bir söz veriyorum yarın sabah şunları şunları yapçam diye ama her zaman kafam yastığa yapışıyor

Yeteri kadar su içiyor musun gün içinde. Baş ağrısı ve yorgunluk vücudun yeteri kadar su alamamasının da sebebi olabiliyor. Telefonunuza bi su içme programı indirip deneyin derim. Bende işe yaradı
Bunu hiç duymamıştım yorum yapanlara da teker teker teşekkür ederim bir msj bile bana belki çözüm olacak bunu mutlaka yapacağım siz nasıl yaptınız?

Back