ben böyle bi durum yaşamıyorum çok şükür çok şaşırdım ya ayrımcılık yapmalarına zengin olmalarına rağmen seni her şey den mağrum etmelerine çok saçma geldi ailen bilmiyorum çok mu cail hangi devirde yaşıyoruz cnm benimde iki tane abim var ben en küçüğüm ve tek kızım 24 yaşındayım bekarım ama annem beni abimlemlerden daha bi üste tutuyo tabi ayrımcılık yapmıyo ama sen başkasın diyo tek kız olduğum için biz maddi durumu normal olan bi aileyiz ona rağmen çok şükür istediğimi alırım yerim beni katiyen sıkmazlar sevgilim var ona bir şey demezler cnm benim bi arkadaşım vardı ta ilkokuldan falan halen görüşürüz kocaman kızı ailesi onunda çok pintiydi kıızı dışarı çıkartmazlardı istediği almazlardı sevgilerini göstermiyolardı böyle böyle kızı sıktılar sıktılar kız sonunda sevgilisyle kaçtı haftaya düğünü var diyeceğim senin konunu okuyunca aklıma geldi paylaşmak istedim yani ailen fakir de değilmiş zengin miş mezaramı götürecen be adam caillikten olsa gerek allah akıl versin ne diyim
Bi de skntı yok ortada yazmssnz.daha ne olacaktı! Hersey kartta bimem nede değill ama bunlar yasamak için gerekli.varken neden kullanmayaym?! Bnla ilgli hadis bile var. Allah kulunda olanı üzernde görmek ister.bu anlamda bseydi tam hatrlayamadm. İnsanlarn skntsı kend9e yetiyo zaten bi de söyle seyler yazmayn. Onlar bu kadar sıkmasaydı kötü yolda falan da olmazdm! Ben 7 yıl sehir dısında yasadm. Yapsaydm alasını yapardm!
senin istediğin zaten canım normal olan yani hergün çalışmak olmaz ki .. 22 yaşındasın geziceksin alışverite yapıcaksın hani insan bi kere genç oluyor..senin derdin gece gezeyim yok dağıtayım değil .. kıyamam ya ne diim Allah babana merhamet versin.. ama birgün yaşlandıklarınd akızları olur yanında bunun hiç farkında değildir eminim sende sıkma canını bak kk var en azından anlaştığın bi kız kardeşin var ya o olmasaydı
amin canım insallah Allah merhamet verir onlara. Evet yaslandklarında yine kızları olacak yanlarında. Gün gelecek hespa dönecek.bizm de çekeceğmz varmıs demekki
aynen canım emin ol herkesin bi sıkıntısı var bu konuda benim babamda çok sorumsuzdur eve bakmaz sürekli borç yapar içkide içiyoo napıcaksın atsan atılmıyorr
doğru canm atsan atlmaz satsan satlmaz. Benm babam parasına kıyamaz içemeez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?