• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu insanlardan!

sagolera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
816
4
0
Sinop
Off bıktım bu insanlardan. Ailemden,etrafmdakilerden.herkesten....şu an köye gidiyoruz arabayla. Kardesm olacak beyefendi istemediği için arabanın camlarını açamıyoruz! Arabasına toz giriyomuş! Sabır,sabır! Klimayı da adam gibi açmıyo. Yandık sıcakta. Bıktım bu ailenin erkek çocuğu sevgsnde. Bişey demiyolar. Ya resmen babam oğluna söz geçiremiyo. Her konuda aynı.of of. Annem dersenz sanki tapıyo. Her konuda arkasnda. Ya resmen 2.snf muamelesi görüyorz! Sucumuz kız olmak mı? Tekrar dünyaya gelsem bu ailenin kızı olmak istemem asla! Netten alısvers yapacaktk. Benm k.kartm yok. Ama 4 yas kücük kardesmn var.çünkü erkek! Bu sitelerde malum kartla yapılıyo ödeme. Ya resmen çocuk kartnı gecrmyo. Ha sadece onun yok ev kart ve ek kart dolu. Babamın işi dolaysyla istemesekte bir sürü kart geliyo. Ama bize yok! Ya resmen yanımızda calısan biri sağolsun verdi kartnı çektrdk.varlk içinde yokluk çekmekten nefret edyorum. Ya bu insanlar nasıl düzelir.nasıl değişir? Her konuda pintiler. Ya tatil yok.alısvers yok. Gezmek yok,tozmak yok! İyiki annemin bi köyü var.o da olmasa napacağız acaba!? Bıktım bu hayattan ya! Dükkandan aldığım seye bile laf ediyolar ya kar edemiyolarms almayacakmısım!gözüne dursun ya! Memleketin yarısını aldı adam hala gözü doymadı hala kar edemiyo! A firmalardan hersene bir sürü tatil geliyo.bilet ücretsz otel ücretsz kurus harcamadan antalyada 5 yldızlı otellerde tatil. Ama gidemyorum çünkü kızım! Aman bişey olur! Aman kimse görmesn!off bıktım bu hayattan.bu kadar skılmazki insan. Yapmayacağım seyleri de yapacam artık bi dersi hakedyolar. Ya kızlar depresyona girdm bunlarn yüzünden. Dr a gittm ama sıra sorunu oldu giremedm. Anneme özele gtcem dedm masraf dedi yaa offf. Bıktm bu cimri insanlardan. Hayatta dısarı ckmazlar varsa yoksa iş. Dısarda yemez içmezler. Masraf. Bi d0ner söylerm burnumdan gelir. Demekki durumumuz kötü olsa ölecez kıtlktan.etrafmdaki insanlar bile acıyolar ya off. Sehr dısında bicok arkadasm var.göndermyolar.aman bsey olur. Ya dünyada bi kız benm sanki! Ama erkek kardsm gezer,tozar,telini de kapatr araki bulasn. Böyle hayat mı olur ya!! Annemden de onun erkek çocuğu sevgsnden de nefret edyorum. Kendm abartmyorum bu arada. Etrafmdaki herks farknda ve dalga gecerler annemle.o 1.90 lık oğlunu bebek sever gibi sever. Aman sevsn zaten ama ayrcalıklı davranmasın buna kızıyorum.zaten sulu sevgler hosuma gtmez. Burcum oğlak sanırım ondan soğuğum öyle vıcık vıcık sevmesni istemem ama eşit davransa ne olur? Şimdiden mirsa konusur. Oğluna en güzel seyleri bırakacak herseyi oğluna kalacakmıs bilmem ne.ya zaten istemyorum paralarını lanet olsun bıktım ya istedğm gibi yaşayamamktan.onların istedği kalıba girmekten.off.uzun oldu k.bakmayın.yazmasam catlayacaktm sinirden.rahatladm yazdm da......

anlıyorum senı canım aynı seylerı bende yasıyorum defalarca bazı seylerı yuzlerıne vurmaktan bıktım ama duzelmıyolar yınede aıle ıste atamıyosun

ben böyle bi durum yaşamıyorum çok şükür çok şaşırdım ya ayrımcılık yapmalarına zengin olmalarına rağmen seni her şey den mağrum etmelerine çok saçma geldi ailen bilmiyorum çok mu cail hangi devirde yaşıyoruz cnm benimde iki tane abim var ben en küçüğüm ve tek kızım 24 yaşındayım bekarım ama annem beni abimlemlerden daha bi üste tutuyo tabi ayrımcılık yapmıyo ama sen başkasın diyo tek kız olduğum için biz maddi durumu normal olan bi aileyiz ona rağmen çok şükür istediğimi alırım yerim beni katiyen sıkmazlar sevgilim var ona bir şey demezler cnm benim bi arkadaşım vardı ta ilkokuldan falan halen görüşürüz kocaman kızı ailesi onunda çok pintiydi kıızı dışarı çıkartmazlardı istediği almazlardı sevgilerini göstermiyolardı böyle böyle kızı sıktılar sıktılar kız sonunda sevgilisyle kaçtı haftaya düğünü var diyeceğim senin konunu okuyunca aklıma geldi paylaşmak istedim yani ailen fakir de değilmiş zengin miş mezaramı götürecen be adam caillikten olsa gerek allah akıl versin ne diyim

canım senin kadar şiddetli yaşamıyorum ben ama bence annem abimle beni ayırıyor çok bariz ortada :51: sana Allah sabır versin çok haklısın gerçekten

Tahsil- meslek tabiki yok.sağolsunlar okutmadılar çünkü kızım çünkü peşime bi küpeli takıp gelebilirim! Düsünün görsleri bu kadar geri. Beyinlerini değlstremyorum. Burda daha önce de konu actım 30 kere de acarm heralde. 4 duvar içinde yasıyoruz bakalım ne kadar dayanabileceğim

Allah yardımcınız olsun.Ayrım olayı çok çok yanlış,ama ne yazık ki hatalarını anlayacaklarını sanmıyorum.Tamam il dışına göndermezler diyelim ama bir çarşıyı da çok görüyor olmaları biraz tuhaf.Saplantı olmuş galiba.Unuttukları şey,insan isterse dört duvar arasında da yapacağını yapar.Bu kadar sıkarsan bir insanı sonunda patlak verir bir yerden.Bir dönere bile laf söylemeleri çok enteresan.Allah cep zenginliğinden ziyade gönül zenginliği versin......

Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ben öyle bir ortamda hayatta yaşayamazdım. Dilerim sen de bir çıkış yolu bulursun.

ben böyle bi durum yaşamıyorum çok şükür çok şaşırdım ya ayrımcılık yapmalarına zengin olmalarına rağmen seni her şey den mağrum etmelerine çok saçma geldi ailen bilmiyorum çok mu cail hangi devirde yaşıyoruz cnm benimde iki tane abim var ben en küçüğüm ve tek kızım 24 yaşındayım bekarım ama annem beni abimlemlerden daha bi üste tutuyo tabi ayrımcılık yapmıyo ama sen başkasın diyo tek kız olduğum için biz maddi durumu normal olan bi aileyiz ona rağmen çok şükür istediğimi alırım yerim beni katiyen sıkmazlar sevgilim var ona bir şey demezler cnm benim bi arkadaşım vardı ta ilkokuldan falan halen görüşürüz kocaman kızı ailesi onunda çok pintiydi kıızı dışarı çıkartmazlardı istediği almazlardı sevgilerini göstermiyolardı böyle böyle kızı sıktılar sıktılar kız sonunda sevgilisyle kaçtı haftaya düğünü var diyeceğim senin konunu okuyunca aklıma geldi paylaşmak istedim yani ailen fakir de değilmiş zengin miş mezaramı götürecen be adam caillikten olsa gerek allah akıl versin ne diyim

Konu dışı olacak da dayanamadım.
Kusura bakmayın da millete cahil cahil deyip de "CAHİL" kelimesini CAİL diye yazıyorsunuz. Çok güldüm ya. :D

Konu sahibi arkadaşa da sabırlar diliyorum. Erkeğin üstün tutulup kızın geri plana atılması konusunda yapılacak bir şey yok gibi görünüyor. Ama bir anne nasıl kızını parası olduğu halde masraf olur diye özel psikologa göndermez aklım almadı. Hadi onun istediği koşulları sağlayamıyorum bari psikologa gitsin de rahatlasın kızım diye düşünmesi gerekirdi. Bu şekilde ifade etseniz siz de nasıl olur? Zor durumda kaldığınızı, bunaldığınızı falan söyleseniz. Bir de biraz gözlerini açsalar, dünyanın nasıl bir yer olduğunun farkına varıp kadınların nasıl yaşadığını görseler. Ancak alıp karşınıza bir sürü ifade kullanıp kendinizi anlatmaya çalışacaksınız. Hatta bunları anlatırken büyük ihtimalle ağlarsınız, ben olsam kendimi tutamazdım. Çok zor bir durum çünkü. Sizi kaybetmekten korkmuyorlar mı hiç, bu nasıl bir zihniyettir anlamadım. Oofff!!! :50:

kıskançlık yada özenti başlamış sende yani öyle düşünüyorum..sıkıntını sürekli erkek kardeşine bağlamışsın çünkü..sürekli konuyu ailenin erkek kardeşine olan düşkünlüğüyle anlatmışsın..ailen seni düşünmeseydi eğer inan şuan çok serbest biri olur çıkardın..umursanmazdın..geceleri istediğin yerde konaklardın tam düşlediğin şeyler yani..bak kendin bile demişsin ama bişey olur diye salmıyorlar diye..yaşın 15 falan galiba yani bakmadım başka yorumlara ama konunu anlatman düşüncelerin falan küçük olduğunu belli ediyor..herşey üstüne gelmesin bu kadar..kendini boşa böyle şeyler için sıkma canım..inan ailen seni düşünüyor bu belli sen bile diyorsunda büyüttüğün için farkında değilsin..nefret etmen için bunlar geçerli neden değil..sorun yok ortada çünkü..herşey gezme tozmalarda parada kartta curtta saklı değil..bırak erkek kardeşine o tür şeyler yapılsın..iyi anlaş kardeşinle güzel düşün herşey düzene girer.seni mutsuz eden bencil düşüncelerin..sadece güzel düşün..

Şu son mesajı yazan arkadaşa atfen: canm ben 15 değil 22 yasndaym! Kendmi de çok güzel ifade etiğimi düsünüyorum. Ama sz resmen sacmalamssnz! Geceleri gezmek değil benm istedğim nasıl böyle bi cümle kurablrsnz ne kadar tanıyosunuz beni! Kardesmle sıkıntm yok. İyi de anlasırız çoğu zaman. Derdm o değil ayrm yapanlar. Konunun ona dönüp gelmesi skntm bu yönde.çocuktan ne isteyecem ayol!

Bi de skntı yok ortada yazmssnz.daha ne olacaktı! Hersey kartta bimem nede değill ama bunlar yasamak için gerekli.varken neden kullanmayaym?! Bnla ilgli hadis bile var. Allah kulunda olanı üzernde görmek ister.bu anlamda bseydi tam hatrlayamadm. İnsanlarn skntsı kend9e yetiyo zaten bi de söyle seyler yazmayn. Onlar bu kadar sıkmasaydı kötü yolda falan da olmazdm! Ben 7 yıl sehir dısında yasadm. Yapsaydm alasını yapardm!

Bi de skntı yok ortada yazmssnz.daha ne olacaktı! Hersey kartta bimem nede değill ama bunlar yasamak için gerekli.varken neden kullanmayaym?! Bnla ilgli hadis bile var. Allah kulunda olanı üzernde görmek ister.bu anlamda bseydi tam hatrlayamadm. İnsanlarn skntsı kend9e yetiyo zaten bi de söyle seyler yazmayn. Onlar bu kadar sıkmasaydı kötü yolda falan da olmazdm! Ben 7 yıl sehir dısında yasadm. Yapsaydm alasını yapardm!

senin istediğin zaten canım normal olan yani hergün çalışmak olmaz ki .. 22 yaşındasın geziceksin alışverite yapıcaksın hani insan bi kere genç oluyor..senin derdin gece gezeyim yok dağıtayım değil .. kıyamam ya ne diim Allah babana merhamet versin.. ama birgün yaşlandıklarınd akızları olur yanında bunun hiç farkında değildir eminim sende sıkma canını bak kk var en azından anlaştığın bi kız kardeşin var ya o olmasaydı:34:

senin istediğin zaten canım normal olan yani hergün çalışmak olmaz ki .. 22 yaşındasın geziceksin alışverite yapıcaksın hani insan bi kere genç oluyor..senin derdin gece gezeyim yok dağıtayım değil .. kıyamam ya ne diim Allah babana merhamet versin.. ama birgün yaşlandıklarınd akızları olur yanında bunun hiç farkında değildir eminim sende sıkma canını bak kk var en azından anlaştığın bi kız kardeşin var ya o olmasaydı:34:

amin canım insallah Allah merhamet verir onlara. Evet yaslandklarında yine kızları olacak yanlarında. Gün gelecek hespa dönecek.bizm de çekeceğmz varmıs demekki:(

amin canım insallah Allah merhamet verir onlara. Evet yaslandklarında yine kızları olacak yanlarında. Gün gelecek hespa dönecek.bizm de çekeceğmz varmıs demekki:(

aynen canım emin ol herkesin bi sıkıntısı var bu konuda benim babamda çok sorumsuzdur eve bakmaz sürekli borç yapar içkide içiyoo napıcaksın atsan atılmıyorr:50:

doğru canm atsan atlmaz satsan satlmaz. Benm babam parasına kıyamaz içemeez yani

keşke içmesede parasına kıyamasa.. biizm rızkımız içki masasında kumar masasında yiyor borç yapıyor bize ödetmeye çalışıyor dün borcu için kredi çekmedim diye hayırsız kötü evlat oldummm ne hakaretler yedim beterin beteri var yanii:50:

Back