Off bıktım bu insanlardan. Ailemden,etrafmdakilerden.herkesten....şu an köye gidiyoruz arabayla. Kardesm olacak beyefendi istemediği için arabanın camlarını açamıyoruz! Arabasına toz giriyomuş! Sabır,sabır! Klimayı da adam gibi açmıyo. Yandık sıcakta. Bıktım bu ailenin erkek çocuğu sevgsnde. Bişey demiyolar. Ya resmen babam oğluna söz geçiremiyo. Her konuda aynı.of of. Annem dersenz sanki tapıyo. Her konuda arkasnda. Ya resmen 2.snf muamelesi görüyorz! Sucumuz kız olmak mı? Tekrar dünyaya gelsem bu ailenin kızı olmak istemem asla! Netten alısvers yapacaktk. Benm k.kartm yok. Ama 4 yas kücük kardesmn var.çünkü erkek! Bu sitelerde malum kartla yapılıyo ödeme. Ya resmen çocuk kartnı gecrmyo. Ha sadece onun yok ev kart ve ek kart dolu. Babamın işi dolaysyla istemesekte bir sürü kart geliyo. Ama bize yok! Ya resmen yanımızda calısan biri sağolsun verdi kartnı çektrdk.varlk içinde yokluk çekmekten nefret edyorum. Ya bu insanlar nasıl düzelir.nasıl değişir? Her konuda pintiler. Ya tatil yok.alısvers yok. Gezmek yok,tozmak yok! İyiki annemin bi köyü var.o da olmasa napacağız acaba!? Bıktım bu hayattan ya! Dükkandan aldığım seye bile laf ediyolar ya kar edemiyolarms almayacakmısım!gözüne dursun ya! Memleketin yarısını aldı adam hala gözü doymadı hala kar edemiyo! A firmalardan hersene bir sürü tatil geliyo.bilet ücretsz otel ücretsz kurus harcamadan antalyada 5 yldızlı otellerde tatil. Ama gidemyorum çünkü kızım! Aman bişey olur! Aman kimse görmesn!off bıktım bu hayattan.bu kadar skılmazki insan. Yapmayacağım seyleri de yapacam artık bi dersi hakedyolar. Ya kızlar depresyona girdm bunlarn yüzünden. Dr a gittm ama sıra sorunu oldu giremedm. Anneme özele gtcem dedm masraf dedi yaa offf. Bıktm bu cimri insanlardan. Hayatta dısarı ckmazlar varsa yoksa iş. Dısarda yemez içmezler. Masraf. Bi d0ner söylerm burnumdan gelir. Demekki durumumuz kötü olsa ölecez kıtlktan.etrafmdaki insanlar bile acıyolar ya off. Sehr dısında bicok arkadasm var.göndermyolar.aman bsey olur. Ya dünyada bi kız benm sanki! Ama erkek kardsm gezer,tozar,telini de kapatr araki bulasn. Böyle hayat mı olur ya!! Annemden de onun erkek çocuğu sevgsnden de nefret edyorum. Kendm abartmyorum bu arada. Etrafmdaki herks farknda ve dalga gecerler annemle.o 1.90 lık oğlunu bebek sever gibi sever. Aman sevsn zaten ama ayrcalıklı davranmasın buna kızıyorum.zaten sulu sevgler hosuma gtmez. Burcum oğlak sanırım ondan soğuğum öyle vıcık vıcık sevmesni istemem ama eşit davransa ne olur? Şimdiden mirsa konusur. Oğluna en güzel seyleri bırakacak herseyi oğluna kalacakmıs bilmem ne.ya zaten istemyorum paralarını lanet olsun bıktım ya istedğm gibi yaşayamamktan.onların istedği kalıba girmekten.off.uzun oldu k.bakmayın.yazmasam catlayacaktm sinirden.rahatladm yazdm da......