• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu hayattan

elifbarik

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
8
0
16
Arkadaşlar ben evleneli 6 ay oldu üniversite okurken kaçtım ve çok pişmanım eşim ilk 4 ay hayatı bana zindan etti dövdü küfür etti küstü surat yaptı nerdeyse aileme söyleyecektim ama zaten kaçtığım için çok üzülen ailem bir de bunları cektigimi duysa kahrından ölürlerdi.sonra eşim düzeldi çok şükür ama bu sefer de borçlar benim canıma tak etti ben çalışmıyorum ve eşim günlük maaş alıyor yani borclarımızı doğru düzgün ödeyemiyiruz.ben her gece ağlıyorum pişmanlıktan, okuyup güzel bi işim olacakken ben böyle bi hayata geldim bunları düşünerken çıldıracak gibi oluyorum eşimden zaten çok soğudum.lütfen yardım edin bu pişmanlık beni öldürecek

Arkadaşlar ben evleneli 6 ay oldu üniversite okurken kaçtım ve çok pişmanım eşim ilk 4 ay hayatı bana zindan etti dövdü küfür etti küstü surat yaptı nerdeyse aileme söyleyecektim ama zaten kaçtığım için çok üzülen ailem bir de bunları cektigimi duysa kahrından ölürlerdi.sonra eşim düzeldi çok şükür ama bu sefer de borçlar benim canıma tak etti ben çalışmıyorum ve eşim günlük maaş alıyor yani borclarımızı doğru düzgün ödeyemiyiruz.ben her gece ağlıyorum pişmanlıktan, okuyup güzel bi işim olacakken ben böyle bi hayata geldim bunları düşünerken çıldıracak gibi oluyorum eşimden zaten çok soğudum.lütfen yardım edin bu pişmanlık beni öldürecek

olan olmuş canım pişmanlık üzüntüsüyle vakit kaybetme derim. iş bulup çalışmaya bak sen çocuk düşünme hemen borç batağından çıkın ondan sonra..eşinden soğuma durumu geçer zaten zamanla..allah yardımcın olsun...

Teşekkür ederim ben zaten çocuk falan istemiyorum şuan için ama edim çok istiyor.kendime iş bulmak için çabalıyorum ama bizim borçlar maaşla bitecek gibi değil ne yapcağımi bilmiyorum keşke böyle bi hata yapıp evlenmeseydim keşke eee

güzel kardeşim,kaçacak ne vardı,istenildi her yol denendi de olmadı mı ki;KAÇTINIZ ?
ayrıca kocan erkek olsaydı dayak yiyeceğini bile bile ben bu kızı sevdim der AİLENİN KARŞINA DİKİLİRDİ,
ayrıca kocanın ailesinden hiç kimse senin ailene gidip yaa bu çocuklar böyle hoş olmayan birşey yapmışlar,biz cezamıza rağzıyız ne isterseniz (düğün vs) yapmaya hazırız dediler mi ?
baba'na allah güç versin,erkek kardeşlerin varsa onlara allah sabır versin durumu bu kadar zorlaştırmışsın kii,allah yardımcın olsun.
sana tavsiyem ailen seni kapısından da kovsa,kötü sözde söylese o kapının önünde yatar barişmanın her yolunu arardım.
çünkü erkek tarafının ailesi senin üzerinde baskı kuracaktır,kocanla kavga ettiğinde sana sen kendin ayaklarınla geldin diyecektir.
amacım seni eleştirmek değil,her insan hata yapar,çok zor olacak ama biran önce aileni arkana al,
ayrıca bu içinde bulunduğun durumu düzeltmedikçe çocuk düşünmen herşeyi daha da zorlaştırır.
(çünkü çocuk demek,para demektir)
dualarım seninle canım.

ailem benle barıstı cok sukur kına gecemı bıle evımızn onunde yaptm babamn evnden tellı duvaklı cıktm abılermle de aramda hıc bır sorun yok yanı aılemle ılglı hersey yolunda . esımn aılesıne durumu anlattm onlar da cok kızdılar konustular falan zaten bır daha yapmadı oyle seyler ama ben ıcımden atamıyorm tabıkıde bana dua edın ne olur arkadaslar psıkoljm cok bozuk bu pısmanlk duygusyla yasayamıyorm ama bosanamam da aılem ıcın. genc yasta bıle bıle hayatımı kararttm cok uzgnm.kaçmadan once kaynvalıdem ve görmcem ailemle tanısmya ve anlasmya gelmıslerdı hıc degılse soz yapalm gene okulunu bıtırsın sonra evlensınler demıstı ama benımkı hıc sabredemedı sureklı okuma evlenelm dedı ve ınanın nasıl oldgnu anlamadan ısler bu raddeye geldı kocam olacak adam vbenı sevse beklerdı bılıyorum ama artk cok gec ne olur dua edın hersey duzelsın cok kotuym

eger borclarinizi zar zorda olsa bi sekilde ödeyebiliyorsaniz, sabret... ama sakin okulunu birakma!! Cünkü orda sizin geleceginiz yatili, en önemlisi SENIN gelecegin!! Okuldan sonra bi Ek is veya hafta sonalri calismaya bak. Esinle gelecegin varmidir bilmiyorum, insallah hersey yoluna girer diye umuyorum ama eger okulu birakip calisirsan ve ileride ayrilacak olursan, senin icin kötü olur canim.

okulunu dondurabilrsin bliyosun.dondur ve sakın evde oturma bir işe gir.çalışınca kendini daha iyi daha özgüveni hissedersin evde bunalırsın.maddi durumu düzeltince evdeki huzurunuz da biraz daha düzelecektir.bu süre zarfında da sakın çocuk yapma.ama ne iş olsa gir çalış kendini daha iyi hissediceksin emin ol.zamanla da evlililiğini iyice muhakeme edersin aklında.mutlaka aklında bi çıkış yani Bplanı gibi bi planın olsun o zaman her şey daha kolay olur.Allah yardımcın olsun

canım kaçarak evlenmişsin buna kader ya da seçenek denir. şimdi yapman gereken evliliğini kurtarman. bak ben öğretmenim atanamadım. ama boşta durmadım. dersanelerde gözetmenlik yap, başka işler yap destek ol kocana. kocan için hayat daha zor emin ol. bence eşine daha da bağlan bu sıkıntılar gelip geçicidir. herşey yoluna girer. böyle düşünerek hayatını daha zorlaştırıyorsun. okulu bahane etme.sanki bitirenler hemen atanabiliyor da:D
şeytan en çok yuva yıkmayı sever.unutma bunu!! adam düzelmiş hem

bence okuman için hala geç değil.evleneli 6 ay oldu diyorsun.önümüzdeki yıl okuluna devam et bence.eşini ikna et ve oku o zaman. bu şekilde kazayla falan çocuk sahibi olursan psikolojin daha beter olur.anladığım kadarıyla evliliğinde pek sağlam değil yarın ne olur bilinmez.ona göre hareket et aman çocuk yapma dikkat et sonra olan çocuklara oluyor.bu arada okullar açılana kadar kendine iş bul tezgahtarlıkta olsa bu sana iyi gelir eminim.

Back