Arkadaşlar ben evleneli 6 ay oldu üniversite okurken kaçtım ve çok pişmanım eşim ilk 4 ay hayatı bana zindan etti dövdü küfür etti küstü surat yaptı nerdeyse aileme söyleyecektim ama zaten kaçtığım için çok üzülen ailem bir de bunları cektigimi duysa kahrından ölürlerdi.sonra eşim düzeldi çok şükür ama bu sefer de borçlar benim canıma tak etti ben çalışmıyorum ve eşim günlük maaş alıyor yani borclarımızı doğru düzgün ödeyemiyiruz.ben her gece ağlıyorum pişmanlıktan, okuyup güzel bi işim olacakken ben böyle bi hayata geldim bunları düşünerken çıldıracak gibi oluyorum eşimden zaten çok soğudum.lütfen yardım edin bu pişmanlık beni öldürecek
güzel kardeşim,kaçacak ne vardı,istenildi her yol denendi de olmadı mı ki;KAÇTINIZ ?
ayrıca kocan erkek olsaydı dayak yiyeceğini bile bile ben bu kızı sevdim der AİLENİN KARŞINA DİKİLİRDİ,
ayrıca kocanın ailesinden hiç kimse senin ailene gidip yaa bu çocuklar böyle hoş olmayan birşey yapmışlar,biz cezamıza rağzıyız ne isterseniz (düğün vs) yapmaya hazırız dediler mi ?
baba'na allah güç versin,erkek kardeşlerin varsa onlara allah sabır versin durumu bu kadar zorlaştırmışsın kii,allah yardımcın olsun.
sana tavsiyem ailen seni kapısından da kovsa,kötü sözde söylese o kapının önünde yatar barişmanın her yolunu arardım.
çünkü erkek tarafının ailesi senin üzerinde baskı kuracaktır,kocanla kavga ettiğinde sana sen kendin ayaklarınla geldin diyecektir.
amacım seni eleştirmek değil,her insan hata yapar,çok zor olacak ama biran önce aileni arkana al,
ayrıca bu içinde bulunduğun durumu düzeltmedikçe çocuk düşünmen herşeyi daha da zorlaştırır.
(çünkü çocuk demek,para demektir)
dualarım seninle canım.