• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım bu eltimden..

ftmblk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
101
0
46
Aksaray
Herkese merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza tabiki kocaman bir sorunla..altı ay nişanlılık yaşadım beş aydır ewliyim eşimde iki aylık asker yani ewliliğimizin üçüncü ayında askere gitti gitmesiyle de herşey berbat oldu..bi eltim war ki allah düşmanıma wermesin benden beş yaş büyük 12 yıllık ewli iki de çocuğu war ama görmelisiniz zır cahil bir kadın wakti zamanında da aileye kendini sewdirmiş ama şimdi kayınbabam sewmez..ben aileye girdiğim ilk günden beri daha istemeye geldiklerinde laf sokmaya başladı kadın ewime eşya ne alındıysa üstüme nealdıysam hepsine karıştı kendiyle beni kıyasladı durdu bense bunu sadece eşime dile getirip sustum ama kaynanamda kayınbabamda kaynımda herşeyin farkındaydı eşimin eski kız arkadaşından bile defalarca bahsetti.. ewime geldiğinde ewime gelen misafirle bir oldu bana laf söyledi bende hep sustum ama anlattım eşime we kaynanama .. ben zaten mesafe koymuştum gidip gelmezdim pek ama eşim askere gidipte kaynanamlara gelince daha sık görüşür olduk bi bakarsın iyi bi bakarsın sürekli laf sokar geçenlerde yine laf sokmaya başladı bende yine eşime anlattım kaynanamada kaynanam benimle konuşmadı iki gün boyunca bende eşime annesini konuşmadığını da söyledim asker oldu için çok sinirlenmiş annesini aramış onunla konuşmuş anneside eltime söylemiş oda ben böyle bişey söylemedim demiş zaten bu kaçıncı yalanı kaçıncı iftirası kayınbabamla falan aram çok iyidi kaynanamda kim yalan söylüyosa yüzleşeceksiniz demiş bir araya geldik kaynımda war kayınbabamda olay büyüyerek konuşuldu önce söylemedim dedi sonra hatırlayamadım dedi sonrada söyledimse ne war bunda dedi..artniyetli söylemedim diye yeminler etti kaynanamda kayınbabamda beni suçluyorlar şimdi ben çok ince fikirliymişim alınıyormuşum çok kılmışım bugüne kadarsa kimseyle sorun yaşamadım bana yarım edin kızlar nasıl dawranayım çok sıkıldım artık böyle şeylerden nasıl dawranayım ben..kaynanamın iki lafından biri sen alınırsın şimdi sen kılsın demek..

Eltin kıskanç ve geçimsiz bence onla konuşma muhataba alma sana çok zararı dokunacak epey karektersizmiş

Eltin kıskanç ve geçimsiz bence onla konuşma muhataba alma sana çok zararı dokunacak epey karektersizmiş

tüm bunların farkındayım zaten ema ama ben görüşmemeye çalıştıkça çıkıyor sürekli karşıma abisinin karısı sonuçta kaynanamlarda kaldığım içinde geliyolar oraya falan oda çok sıkıntılı eşimin gelmesine daha üç ay var ve boğuluyorum artık kaynanamla kayınpederimde sürekli sen yanlış anlamışsındır diyorlar halbuki eltimin babasına kadar duyuldu yaptıkları şimdi yanlış anlayanda ben oldum kendimi ifade edemiyorum çok zorlanıyorum.(

tatlım bu tip insanlarla geçim çok zor anlıyorum ama bak eşinin gelmesine 3 ay kalmış biraz daha sık dişini kim ne derse desin duyma yoksa millete bişey olmaz yine senin canın sıkılır.en iyisi 'he' de geç.susmak büyüklüktür boşver ..

git annenler de kal.

kayınvalidene de mevzunun uzamasını istemediğini söyle..
hem hamileyim. hem eşim askerde hem de çok yeni evliyim. ben sadece biraz anlayış bekledim. yaptığım alınganlık değil diye söyle.
ister kapasın konuyu istediğini yapsın.üzerinde durma

siz bir bireysiniz farkında mısınız?

neden ilkokul çocukları gibi şikayet ediyorsunuz ona,buna?

hoşunuza gitmeyen hususları söyleyin...

aman aman şirret,hakaret eden,saldırgan bir elti portresi çizilmedi gözümde...

klasik elti işte...

niye askerdeki adamı rahatsız ediyorsunuz ki?

tüm bunların farkındayım zaten ema ama ben görüşmemeye çalıştıkça çıkıyor sürekli karşıma abisinin karısı sonuçta kaynanamlarda kaldığım içinde geliyolar oraya falan oda çok sıkıntılı eşimin gelmesine daha üç ay var ve boğuluyorum artık kaynanamla kayınpederimde sürekli sen yanlış anlamışsındır diyorlar halbuki eltimin babasına kadar duyuldu yaptıkları şimdi yanlış anlayanda ben oldum kendimi ifade edemiyorum çok zorlanıyorum.(

kaynana biliyordur büyük olarak sizi idare ediyor bundan sonraki mutlu günlerini düşün hep olumsuz düşüncelere takılma nereye gidersen git iyileri bulmak zor sen yinede ufak şeylerle mutlu olmaya gayret et yoksa bu hayat çekilmez

tatlım bu tip insanlarla geçim çok zor anlıyorum ama bak eşinin gelmesine 3 ay kalmış biraz daha sık dişini kim ne derse desin duyma yoksa millete bişey olmaz yine senin canın sıkılır.en iyisi 'he' de geç.susmak büyüklüktür boşver ..

zaten öyle yapıyorum canım anladım ama ipleri germeden çok ağırıma gidiyo söylenenler bugüne kadar insanları hiç zor durumda bırakmadım akşama kadar çalışırım ewe gittiğimde hala sanki akşama kadar ewdeymişim gibi hizmet ederim yüzümü asmam eşim yanımda değil diye üzgün durmam insanlarıda üzmeyim diye şimdi hiç bişey yapmazken ben kırk fikirli oldum.((

niye evlenmek için acele ettiniz.zaten kısa dönemmiş.ailenizin yanında kalır,askerden gelince evlenirdiniz:34:

siz bir bireysiniz farkında mısınız?

neden ilkokul çocukları gibi şikayet ediyorsunuz ona,buna?

hoşunuza gitmeyen hususları söyleyin...

aman aman şirret,hakaret eden,saldırgan bir elti portresi çizilmedi gözümde...

klasik elti işte...

niye askerdeki adamı rahatsız ediyorsunuz ki?

bende şuan doğru olanın karşılıklı konuşmak olduğunu düşünüyorum ama iş işten geçti işte sorunlu olan ben oldum şu durumda

git annenler de kal.

kayınvalidene de mevzunun uzamasını istemediğini söyle..
hem hamileyim. hem eşim askerde hem de çok yeni evliyim. ben sadece biraz anlayış bekledim. yaptığım alınganlık değil diye söyle.
ister kapasın konuyu istediğini yapsın.üzerinde durma

annemlerde kalmayı çok düşündüm ama şimdide 5 ay dayanamadı olcak adım ve iyice gerilcek herşey kapanmasını bende istiyorum ama insanlar böyle düşnürken içimde almıyo açıkcası

[
kaynana biliyordur büyük olarak sizi idare ediyor bundan sonraki mutlu günlerini düşün hep olumsuz düşüncelere takılma nereye gidersen git iyileri bulmak zor sen yinede ufak şeylerle mutlu olmaya gayret et yoksa bu hayat çekilmez

inşallah biliyordur zaten güzel şeyleri dşünmekten başkada çarem yok ama o ewdeki eski şen şakrak halim de kalmadı zoraki gülüyorum nerdeyse söylediğiniz gibi iyileri bulmak çok zor we herşeyin çok başında olduğum için şaşırıyorum artık

niye evlenmek için acele ettiniz.zaten kısa dönemmiş.ailenizin yanında kalır,askerden gelince evlenirdiniz:34:

keşkelerin artık bir önemi yok olan olmuş
annenlere de gidemiyorsan,etliye sütlüye bulaşmadan sayılı günlerini geçirmeye bak
ben de eşim askerdeyken çoğunlukla ailesinin yanında kalmıştım
ne kadar kötü günlerdi üzerinden 19 yıl geçti.hala unutmadım unutmuş gibi yaptım
o zamanlar internette yoktu ki biriyle dertleşelim
kendine çeşitli uğraşlar edin kafana takma
bir de abla tavsiyesi cahile bulaşma

Sorunlarini sorunun olan kisiye soylemek yerine neden ucuncu sahislara soyluyorsun ?

Esin ve kaynanan gibi ?Hata burada!!!

Git direk eltinle konus,rahatsizliklarini soyle,boyle devam edersen daha cok cekerin kusura bakma.
hata sende yani.

Ben olsam ya laf sokmalarına hiç yanıt vermez ya da he he ondan ondan diyip geçerdim herhalde, bu da onu çok sinir ederdi :D Sonuçta kanımca o seni sinir etmek, moralini bozmak için laf sokuyor. O emeklerinin senin üzerinde hiç bir etkisi olmadığını görmek onu feci halde sinir edebilirdi :D

eğer mecburen kaynananlarda kalıyosan o geleceği zaman annenlere geç,mümkün mertebe görüşme yada açıkca konuş herkesle onunla görüşmek istemediğini. evden gitme imkanın olmazsa odandan çıkma.

Canım;
sıkılmışsın,üzülmüşsün ben eşine söylemene kızmadım,yanlışta bulmadım.E ona söylemiyceksin kime söyliyceksin. Baksana kayınvaliden de sana abartıyosun demiş demekki onlarla paylaşsanda düzelmeyecek aynı olacaktı e eltine söylesen baksana kadın dalavere çeviriyor zaten.Yalan söylüyor.Yani konuşulacak bir durum yok.Ne güzelki eşin arkanda durmuş.
Hayır birde kayınvaliden eltinin yalanı ortaya çıkmasına rahmen ne var bunda demeleri entresan madem birşey yok neden yalan söylüyorsun kızım demesi gerekirdi.İnce fikirlisin olabilir yeni gelinsin tanımadığın bir evde kalıyorsun tabi ki çabuk alınırsın sonuçta iyi niyetlede söyleseler sen şuan o insanlara yabancısın.Belkide bir süre sonra bukadar alınmayacaksın ama onların dikkatli olması gerekir.
Şuanda o kalan 3 ayı geçirmeye çalış.Surat yapma ama eltinlede muhatap olma yanlış anlama ama senin yerinde olsam son olayıda eşime anlatırdım geldiğinde.Yalan söyledi,söylediği belli oldu yine de suçlu oldum demelisin ama kayınvalideni sakın suçlama ozaman yanlış anlaşılırsın unutma burda hedef eltinle olabildiğince bağları koparmak.Eşin geldikten sonrada bu tacizler devam etmesin diye.:27:

Back