Kk de En uzmanlık alanım olan bi konu buldum ve hemen şunları yazıcam lütfen ama lütfen Ets ameliyatı olmayınn bastıra bastıra söylüyorum sakın olmayın hayatınız benim gibi altı üst olmasın
Bizde genetik bi rahatsızlık kuzeniminde elleri aynı şekilde terliyordu kız yemek yemeğe bile tiksinir hale gelmişti şıp şıp şıp diye terlerdi ets ameliyatı oldu el terlmesi az çok durdu ama diğer bölgeler fazlasıyla devam ediyor...
Kendi hikayeme geleyim
2016 yılında cahil ve saf birşekilde bu ameliyatı kabul ettim ama benim koltuk altı terlemem aşırı vardı bir hışımla o kağıda imzayı attım doktorum kesinlikle komplikasyon lardan bahsetmedi bi nevi kandırıldım hayatımı mahvettiler
Ameliyattan çıktım acıdan hastaneyi ayaga kaldırmıştım ciğerimde direnle ağzımda maskeyle ben hergün acıdan diri diri ölüyordum nefes alamıyordum oldugum yerde kımıldayamıyordum koskoca hortum yani diren her nefes aldıkça ciğerime batıyordu tam 16 gün öyle acı çektim acıdan ya siz insan değilmisiniz ben ölüyorum bana yardım edin bana iğne vurun ben öleyim diyordum doktorda ciğerimdeki sıvının boşalması için diretiyordu 16.günümde 2.ameliyata alındım meğersem ciğerimin üstünde nefes aldıgım noktada bant unutmuşlar ben hergün ölüp diriliyordum 1 ay hastanede yattım çıktım evdede 1 ay boyunca 8 yastıkla oturarak uyudum
Sonuçmu : geceleri bir sürahi suyu sırtımdan boşaltmışlar gibi terlemeye başladım kriz yaşadım gögsüm sırrtım bacaklarım yaz aylarında hortumla sulanmış gibi terliyor ve ben o doktora dava açmadıgım için çok pişmanım heryerim delik deşik oldu o çektiğim acıları tarif bile edemem.
Tek ben değilim yurt dışında bile binlerce benim gibi ets ameliyatı mağduru insan lar var imza kampanyasıyla bu ameliyat ya yasaklansın yada komplikasyonları insanlara anlatılsın diye binlerce grup var.
Sakın ameliyat felan olma
Plastik cerrahlar botoxla o el terlemesini hallediyorlar
Böyle uzun yazdım ama ben yandım başkası yanmasın