- 27 Ağustos 2016
- 187
- 118
- 53
- 28
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
Hayır kan değerlerime baktırdım herşey normal bi hastalığım da yok. Neden oluyor bilmiyorum. Nedensiz... Ama bıktım artık psikolojim bozuluyorKan değeriniz fazla yüksek olabilir mi? doktora gidip bir tahlil yaptırsanız .
Benim de sadece koltuk altım terler ama ayaklarım üşür
Benimki de normal değil sanırım hem ter hem üşüme ayni anda yaşıyorum benimki daha da tuhaf.
Ameliyat olmaya korkuyorum.Benim kardeşim ameliyat oldu bu sorun yüzünden
yoğurt serinlik verir. Bol bol tüketin. Şekerli gıdalardan uzak durun. Ben yazın bu şekilde terlemekten kurtuluyorum.Hayır kan değerlerime baktırdım herşey normal bi hastalığım da yok. Neden oluyor bilmiyorum. Nedensiz... Ama bıktım artık psikolojim bozuluyor
Bence doktora görünmelisiniz, benım lisedeyken bi arkadsım da aynı sorun vardı günde 10 kere çorap degıstırıyorum derdı, defterleri yazı yazarken ıslanırdı..Merhaba hanımlar
Benim derdim sürekli terlemek, yaz kış durmadan terlemek, ellerim terliyor, koltukaltım terliyor, ayaklarım terliyor,
Ayaklarımı o kadar sorun etmiyorum ama koltukaltım ve ellerim sürekli su içinde o kadar zor ki hayat...
Hiç bir kıyafeti giyemiyorum, koltukaltı terim belli oluyor çünkü resmen belime kadar iniyor o ıslaklık, ellerim sürekli ıslak, sevgilimin elini hiç tutamıyorum sürekli gizliyorum ellerimi, bıktım artık,
Benim gibi olan ve çözüm bulan var mı
Benim de öyle... sonra düzeldi mi pekiBence doktora görünmelisiniz, benım lisedeyken bi arkadsım da aynı sorun vardı günde 10 kere çorap degıstırıyorum derdı, defterleri yazı yazarken ıslanırdı..
İnanın bilmiyorum, liseden sonra iletişim koptuBenim de öyle... sonra düzeldi mi peki
Benim kardeşimde öyle. Onda el ve ayak teri sorunu var. Evde yaz kış çorapla dolaşıyo yoksa kayıyo. Doktor botoksu önerdi.Merhaba hanımlar
Benim derdim sürekli terlemek, yaz kış durmadan terlemek, ellerim terliyor, koltukaltım terliyor, ayaklarım terliyor,
Ayaklarımı o kadar sorun etmiyorum ama koltukaltım ve ellerim sürekli su içinde o kadar zor ki hayat...
Hiç bir kıyafeti giyemiyorum, koltukaltı terim belli oluyor çünkü resmen belime kadar iniyor o ıslaklık, ellerim sürekli ıslak, sevgilimin elini hiç tutamıyorum sürekli gizliyorum ellerimi, bıktım artık,
Benim gibi olan ve çözüm bulan var mı
Yaşayan bilir gerçekten. Özgüvenim sıfır bu yüzden. Botoks yaptırdı mı kardeşinizBenim kardeşimde öyle. Onda el ve ayak teri sorunu var. Evde yaz kış çorapla dolaşıyo yoksa kayıyo. Doktor botoksu önerdi.
Yaptırmadı. 6 ayda 1 yenilenmesi gerekiyo diye.Yaşayan bilir gerçekten. Özgüvenim sıfır bu yüzden. Botoks yaptırdı mı kardeşiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?