canım deneyımlı degılım nısanlıyı ve simdilik görümcem cok ıyı bırı. gamyoncuiremsu
fakat yerınde olsam,nıhayetınde ıkı gün,sabrederdım,dedıgını duymaz yaptıgını görmezdım zor olur bılıyorum ama eşin için.. artı kendı evınde huzursuzluk yaşamamak için..
allah kolaylık versın,evlılık yıl dönümünüzü ise bır seferlıgıne bırgun sonra kutlayın,olmaz mı? kaydirigubbakcemile
keşke esın hafta sonu evde olmıcaz deseydi...
Eşinin ablası sonuçta eve almamak olmaz.
Eğer seni özellikle üzmek için birşeyler yapmaya kalkarsa,kendi psikolojin için bence muhatap olma.
Bırak eşin muhatap olsun.
2 gün sabret.
Bakarsın iyiliği tutar güzel 2 gün geçirirsiniz belki.
Şimdiden strese girme, durmuma göre eşine pasla:)
Kolay gelsin.
Yapacak bişeyiniz yok, siz misafirlerinizi güler yüzle ağırlayın sonuçta kalıp kalacakları 2 gün...
Ters davranırsanız sonrasında siz huzursuz olursunuz, zaten hamilesiniz böyle duygular hissetmenize neden olmasına izin vermeyin.
Herhangi bir laf çarpması olursa, hiç cevap vermeyin sadece gülümseyin... Kendinizi de çok germeyin...
Eve gelen her misafir eve bereket getirir eğer iyi ağırlarsanız, buna inanın ve rahat olun.
Artik yapacak pek birsey yok arkadasim...gelsinler demissin.
Sen elinden geldigi kadariyla güzel agirlamaya calis...
Belkide hatasini anlamistir ve gerceketende zeytin dali uzatmak istiyordur..bilemeyiz...
ya ben iyi davranmaya çalışıcam ama onu tanıyorum,zeytin dalı falan bizde masal...ilk gördüğümüz andan beri böyleyiz birbirimize...kendi boyu 155 ben 165...eşimde 170...ilk tanıştığımız gün daha bana dediki senin boyun çok kısa,eşimede ters ters baktı....ne dersiniz böyle durumda...ben basitliğine verdim,hani böyle mahalle karıları olurya laf götürüp getiren,her şeye maydanoz olan....ya böyleleri nasıl yetişiyor anlamıyorum,kaynanam melek gibi kadındır,ama bu kız sanki onun değil....
arkadaşlar bu hafta sonu evlilik yıldönümümüz,1. yılımızı dolduruyoruz,ayrıca 7.5 aylık hamileyim....bu bir yıl içinde beni tanıyanlar bilir ; eşimin ailesi yüzünden boşanma noktalarına gidip geldik,hatta avukatlara...ve bunlarda en büyük payı görümcem oluşturuyor...aramızda yaşananlar baya uzun hikaye ama ben böyle bir insan görmedim,içi fesatlıklarla dolu,kendinin kocasıyla arası çok kötü ve kendi derdini bırakıp sürekli sağa sola sataşıp duruyor...bende biraz tanıdıktan sonra kendisiyle tüm bağları mı kopardım,zararı olacağını bildiğim için...ne evine gittim,ne telde konuştum,ne mesajlarına karşılık verdim...allah var eşimde ses çıkarmadı bana,çünkü ablasını tanıyor az buçuk...ve yemin ediyorum arkadaşlar onca söylediğine karşılık bir defa bile ağzımı açıp karşılık vermiş insan değilim......
neyse geleyim konuya aylardır görüşmüyoruz hiçbir şekilde,arıyor ben konuşmuyorum kardeşiyle konuşuyor....beni arıyor açmıyorum,çünkü sesi tiksindirici geliyor...bende bir haftadır doğum iznine ayrıldım bunu duymuş ....eşime mesaj atmış yarın size geliyorum diye...aramız 1,5 saatlik yol....eşim aradı ne diyeyim diye,bende sırf eşimi kırmamak için üzülmesin diye tamam gelsinler dedim....ama yüzünü görmek bie istemiyorum...ve 2 gün kalacak....ne yapacağım,zaten hamileyim yeterince hassas dönemimdeyim,birde bu kadın:-((((ne olur deneyimli arkadaşlar bi akıl verin ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?