• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım ben bu görümcemden....

canımsenin için zor bir iki gün olucak ya bu nasıl bir insan yaa ben böylelerini hiç anlamıyorum insan istenmediği yere neden gider o kendi evliliğinde mutlu olmadığı için sana bulaşıyo laf sokarsa sen de taviz verme yapıştır cevebını şu an çok hassas bir dönem birde senin için insan olan böyle bir durumda bari pislik yapmaz ay çok sinirlendim şimdi allah bana vercektiki böyle görümceyi bak nasıl hakkından geliyom:oklava: benimki zavallı ağzı var dili yokdelikafadulden ha birde olsun bakem sen hiç canını sıkma şekerim bebeğini düşün onu duyma bile konuşsun kendi kendineŞeniz

fazla yuz verme
2 gun gecer merak etme
eşin ablasını da senı de tanıyo nası olsa yanında
uzulme bebişine yazık canım
kaydirigubbakcemile5

sağolun arkadaşlar ya...ya kardeşiyle görüşüyor sürekli yüz yüze,telde de konuşuyor...e benide zaten sevmiyor..ne halt yemeye huzurumu kaçırmaya geliyorki evime ona gıcık oluyorum...ama asla izin vermeyeceğim beni üzmesine....tek bildiğim bu...yarın yüzünü görünce anlarım niyetinin ne olduğunu....

ya birde ben yerimden bile eşimin desteğiyle kalkıyorum ,bel ağrısı ,halsizlik,tansiyon düşmesi hat safhada,2 günde bir hastanedeyim...birde o ve 3 çocuğu,üçüde küçük...of allahım of.....kendi ailem olsa herşeyin ucundan tutar yaparlar ama bunlar gıcık olsun diye bırak yapmayı iyice dağıtırlarki arkadan yorulayım....

sağolun arkadaşlar ya...ya kardeşiyle görüşüyor sürekli yüz yüze,telde de konuşuyor...e benide zaten sevmiyor..ne halt yemeye huzurumu kaçırmaya geliyorki evime ona gıcık oluyorum...ama asla izin vermeyeceğim beni üzmesine....tek bildiğim bu...yarın yüzünü görünce anlarım niyetinin ne olduğunu....

ya birde ben yerimden bile eşimin desteğiyle kalkıyorum ,bel ağrısı ,halsizlik,tansiyon düşmesi hat safhada,2 günde bir hastanedeyim...birde o ve 3 çocuğu,üçüde küçük...of allahım of.....kendi ailem olsa herşeyin ucundan tutar yaparlar ama bunlar gıcık olsun diye bırak yapmayı iyice dağıtırlarki arkadan yorulayım....
:oklava:yuhh artık ayy yine sinirden tansyon fırladı bende:roflol: ay bide üç çocukla gelip hiç bir iş yapmıyomu sana çok dua edicem valla allah sabır versin şu iki günü atlatman için neyse canım sende ilgilenme zaten bak rahatsızmışsın bırak kendi ne yapıyorsa yapsın kalkma bile yerinden yok yok ben kesinlikle bu kadar sabırlı değilim yaa sakın stres yapma:dance:

ya ben iyi davranmaya çalışıcam ama onu tanıyorum,zeytin dalı falan bizde masal...ilk gördüğümüz andan beri böyleyiz birbirimize...kendi boyu 155 ben 165...eşimde 170...ilk tanıştığımız gün daha bana dediki senin boyun çok kısa,eşimede ters ters baktı....ne dersiniz böyle durumda...ben basitliğine verdim,hani böyle mahalle karıları olurya laf götürüp getiren,her şeye maydanoz olan....ya böyleleri nasıl yetişiyor anlamıyorum,kaynanam melek gibi kadındır,ama bu kız sanki onun değil....

Hayatim kusura bakma ama o zaman direkt bir bahane uydurup müsayit degiliz diyecektin...Esin sana sormus..ne deyim demis...madem bu kadar nefret ediyor tiksiniyorsun ve bu zamana kadarda ne telefonda ne yüz yüze görüstün...böyle devam edecektin...:delphin:

Lakin sen gelsinler dedin..esinin hatiri matiri olayini birak simdi...
Onun hatirini bu denli saysaydin bu zamana kadarda görüsmemezlik yapmazdin kanimca...hem esinde bu durumdan rahatsiz degildiki birsey dememis...benneyaptımki

Bundan sonra yapacagin tek sey hosgeldin deyip misafir etmek...sonrada güle güle demek ...hepsi bu..:kahve:

ay bende gıcık oldum şimdi,
madem yerinden kalkamıyorsun yorma kendini bırak madem gelmişler yapıp yemesini de kendi halletsin. baktın çok laf sokmaya başladı ay tansiyonum düştü bayılıyommmm ben dersin :lepi:

Bende görümceyim gelinle aramız iyidir ama kalkıpta karnı burnunda kadına çoluk çocukla gidip yük olmak istemem.Ha yardıma ihtiyacı vardır kendide ister o ayrı.Görümcenin pek iyiliğine geldiğini sanmıyorum.Üstelik aranız iyi değil ne halt yemeye gelecek.Tabi ki huzur bozmaya.Kesinlikle ezdirme kendini.Sen eşinin hatrına insanlığını gösterip kabul etmişsin o gelip laf sokacak seni üzecek misafir deyipte yutma.Misafirde misafirliğini bilecek.

yapacak birşey yok iki gün eşiniz için sabredin.Büyük birşey olmadıkça eşinize de yansıtmayın

ben böyle bişeyin günler öncesinden stresine giriyorsam
ayy çok kötü geçecek ne yapıcam ben hiç istemiyorum diyorsam
o dediğim şey gerçekleştiğinde boş yere stres etmişim diyorum ne kadar rahat ve huzurlu geçiyo bi görsen :1shok:
eminim seninkide öyle geçer canım stres yapma
bence görümcen birazda yanaşmak için geliyo olabilir
kendini affettirmek için falan
boşver sakin ol sen güzel davran :delphin:
yine çirkeflik yapsa bi sen iyi ol
o yaptığından utansın :kızgın:

Valla böyle bir durumda ben olsam kabul etmezdim,hatta eşimle kötü olacağımı bilsem bile yasakkelime
Bu saatten sonra içerim papatya çayımı,sakinleşmeye çalışırım :kahve:
Eşime de o hanım gelmeden önce, o burdayken yapması ve yapmaması gerekenleri liste halinde sunarımCADIARZU
Neticede ablasının çocukları olan 3 sabiye de dur yapma diycek olan eşinin ta kendisidir kanımcasırnaşık şey

gelsin hayatım ne yapabilirki sana. o sana laf sokuyorsa sende ona laf sokacaksın. çirkefleşmeye başladığı ana kimin evinde olduğunu unutma diyeceksin. ben çağırmadım seni sen geldin de. zaten suçlu gibi gelir gider. canını sıkma he hüm de geç. bizimkiler utançlarına gelemiyorlar bile. gün olur devran döner sana muhtaç olurlar. sen sabret canım. allah sabır versin dayanma gücü versin. bebişini düşün.

Valla böyle bir durumda ben olsam kabul etmezdim,hatta eşimle kötü olacağımı bilsem bile yasakkelime
Bu saatten sonra içerim papatya çayımı,sakinleşmeye çalışırım :kahve:
Eşime de o hanım gelmeden önce, o burdayken yapması ve yapmaması gerekenleri liste halinde sunarımCADIARZU
Neticede ablasının çocukları olan 3 sabiye de dur yapma diycek olan eşinin ta kendisidir kanımcasırnaşık şey

evet haklısın ,eşimle konuşacağız zaten birazdan....geldiğinden beri fukaram bir ezilip büzülüyorki kurban olurum ben bu kocaya,sırf yarın huzursuzluk çıkmasın diye....o ablaya lanet olsunki kardeşi bile strese girmiş gelecek diye....eşim gayet iyi biliyor o birşey demeden ben asla saygısızlık edip ağzımı açmam,birde onun misafirine karşı kolay kolay çıkmaz sesim..

gelsin hayatım ne yapabilirki sana. o sana laf sokuyorsa sende ona laf sokacaksın. çirkefleşmeye başladığı ana kimin evinde olduğunu unutma diyeceksin. ben çağırmadım seni sen geldin de. zaten suçlu gibi gelir gider. canını sıkma he hüm de geç. bizimkiler utançlarına gelemiyorlar bile. gün olur devran döner sana muhtaç olurlar. sen sabret canım. allah sabır versin dayanma gücü versin. bebişini düşün.

ŞenizŞenizŞenizŞeniz kesinlikle katılıyorum sana...

Back