- 25 Haziran 2008
- 797
- 273
- 333
- 39
arkadaşlar bu hafta sonu evlilik yıldönümümüz,1. yılımızı dolduruyoruz,ayrıca 7.5 aylık hamileyim....bu bir yıl içinde beni tanıyanlar bilir ; eşimin ailesi yüzünden boşanma noktalarına gidip geldik,hatta avukatlara...ve bunlarda en büyük payı görümcem oluşturuyor...aramızda yaşananlar baya uzun hikaye ama ben böyle bir insan görmedim,içi fesatlıklarla dolu,kendinin kocasıyla arası çok kötü ve kendi derdini bırakıp sürekli sağa sola sataşıp duruyor...bende biraz tanıdıktan sonra kendisiyle tüm bağları mı kopardım,zararı olacağını bildiğim için...ne evine gittim,ne telde konuştum,ne mesajlarına karşılık verdim...allah var eşimde ses çıkarmadı bana,çünkü ablasını tanıyor az buçuk...ve yemin ediyorum arkadaşlar onca söylediğine karşılık bir defa bile ağzımı açıp karşılık vermiş insan değilim......
neyse geleyim konuya aylardır görüşmüyoruz hiçbir şekilde,arıyor ben konuşmuyorum kardeşiyle konuşuyor....beni arıyor açmıyorum,çünkü sesi tiksindirici geliyor...bende bir haftadır doğum iznine ayrıldım bunu duymuş ....eşime mesaj atmış yarın size geliyorum diye...aramız 1,5 saatlik yol....eşim aradı ne diyeyim diye,bende sırf eşimi kırmamak için üzülmesin diye tamam gelsinler dedim....ama yüzünü görmek bie istemiyorum...ve 2 gün kalacak....ne yapacağım,zaten hamileyim yeterince hassas dönemimdeyim,birde bu kadın:-((((ne olur deneyimli arkadaşlar bi akıl verin ya....
neyse geleyim konuya aylardır görüşmüyoruz hiçbir şekilde,arıyor ben konuşmuyorum kardeşiyle konuşuyor....beni arıyor açmıyorum,çünkü sesi tiksindirici geliyor...bende bir haftadır doğum iznine ayrıldım bunu duymuş ....eşime mesaj atmış yarın size geliyorum diye...aramız 1,5 saatlik yol....eşim aradı ne diyeyim diye,bende sırf eşimi kırmamak için üzülmesin diye tamam gelsinler dedim....ama yüzünü görmek bie istemiyorum...ve 2 gün kalacak....ne yapacağım,zaten hamileyim yeterince hassas dönemimdeyim,birde bu kadın:-((((ne olur deneyimli arkadaşlar bi akıl verin ya....