• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım ben bu görümcemden....

xsxeremim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
797
273
333
39
arkadaşlar bu hafta sonu evlilik yıldönümümüz,1. yılımızı dolduruyoruz,ayrıca 7.5 aylık hamileyim....bu bir yıl içinde beni tanıyanlar bilir ; eşimin ailesi yüzünden boşanma noktalarına gidip geldik,hatta avukatlara...ve bunlarda en büyük payı görümcem oluşturuyor...aramızda yaşananlar baya uzun hikaye ama ben böyle bir insan görmedim,içi fesatlıklarla dolu,kendinin kocasıyla arası çok kötü ve kendi derdini bırakıp sürekli sağa sola sataşıp duruyor...bende biraz tanıdıktan sonra kendisiyle tüm bağları mı kopardım,zararı olacağını bildiğim için...ne evine gittim,ne telde konuştum,ne mesajlarına karşılık verdim...allah var eşimde ses çıkarmadı bana,çünkü ablasını tanıyor az buçuk...ve yemin ediyorum arkadaşlar onca söylediğine karşılık bir defa bile ağzımı açıp karşılık vermiş insan değilim......

neyse geleyim konuya aylardır görüşmüyoruz hiçbir şekilde,arıyor ben konuşmuyorum kardeşiyle konuşuyor....beni arıyor açmıyorum,çünkü sesi tiksindirici geliyor...bende bir haftadır doğum iznine ayrıldım bunu duymuş ....eşime mesaj atmış yarın size geliyorum diye...aramız 1,5 saatlik yol....eşim aradı ne diyeyim diye,bende sırf eşimi kırmamak için üzülmesin diye tamam gelsinler dedim....ama yüzünü görmek bie istemiyorum...ve 2 gün kalacak....ne yapacağım,zaten hamileyim yeterince hassas dönemimdeyim,birde bu kadın:-((((ne olur deneyimli arkadaşlar bi akıl verin ya....

canım deneyımlı degılım nısanlıyı ve simdilik görümcem cok ıyı bırı. gamyoncuiremsu

fakat yerınde olsam,nıhayetınde ıkı gün,sabrederdım,dedıgını duymaz yaptıgını görmezdım zor olur bılıyorum ama eşin için.. artı kendı evınde huzursuzluk yaşamamak için.. :kahve:

allah kolaylık versın,evlılık yıl dönümünüzü ise bır seferlıgıne bırgun sonra kutlayın,olmaz mı? kaydirigubbakcemile

keşke esın hafta sonu evde olmıcaz deseydi...

Amacı yine laf sokmak olmasın! Ne sıkıcı bi durum harbiden
Bence hastanede testlerim var de çık akşam dön 2 gün arkadaşlarına falan gidersin :jeyyar:

Eşinin ablası sonuçta eve almamak olmaz.
Eğer seni özellikle üzmek için birşeyler yapmaya kalkarsa,kendi psikolojin için bence muhatap olma.
Bırak eşin muhatap olsun.
2 gün sabret.
Bakarsın iyiliği tutar güzel 2 gün geçirirsiniz belki.
Şimdiden strese girme, durmuma göre eşine pasla:)
Kolay gelsin.

Yapacak bişeyiniz yok, siz misafirlerinizi güler yüzle ağırlayın sonuçta kalıp kalacakları 2 gün...
Ters davranırsanız sonrasında siz huzursuz olursunuz, zaten hamilesiniz böyle duygular hissetmenize neden olmasına izin vermeyin.
Herhangi bir laf çarpması olursa, hiç cevap vermeyin sadece gülümseyin... Kendinizi de çok germeyin...
Eve gelen her misafir eve bereket getirir eğer iyi ağırlarsanız, buna inanın ve rahat olun.

Telefonlarını açmıyorsun ve hala size gelecem diyor öylemi, ne garip insanlar var.
2 gün çok çabuk geçer, ama laf sokmaya geliyorsa hiç alttan almayın cevabı anında yapıştırın.

canım deneyımlı degılım nısanlıyı ve simdilik görümcem cok ıyı bırı. gamyoncuiremsu

fakat yerınde olsam,nıhayetınde ıkı gün,sabrederdım,dedıgını duymaz yaptıgını görmezdım zor olur bılıyorum ama eşin için.. artı kendı evınde huzursuzluk yaşamamak için.. :kahve:

allah kolaylık versın,evlılık yıl dönümünüzü ise bır seferlıgıne bırgun sonra kutlayın,olmaz mı? kaydirigubbakcemile

keşke esın hafta sonu evde olmıcaz deseydi...

ya zaten gecikmeli kutlanacak böylelikle...sağolsun gecen yıl düğünümü mahvettiği gibi bu yılda evlilik yıl dönümümü....ama kesin laf sokmak için geliyor duramadı çünkü karşısında muhatap bulamayınca....tüm herşey içinde kaldı....şimdi gelir,kardeşinin yanıda yapmacık ağlar ben size ne yaptım diye,gene beni suçlu çıkartır....

Eşinin ablası sonuçta eve almamak olmaz.
Eğer seni özellikle üzmek için birşeyler yapmaya kalkarsa,kendi psikolojin için bence muhatap olma.
Bırak eşin muhatap olsun.
2 gün sabret.
Bakarsın iyiliği tutar güzel 2 gün geçirirsiniz belki.
Şimdiden strese girme, durmuma göre eşine pasla:)
Kolay gelsin.

ay canım bizimki gerçekten fena,iyiliği tutarda 2 iyi gün geçirirsiniz cümlesi hayal....daha gecen eşime telde diyorki bak kızın olacak diye üzülme,canını sıkma...halbuki ilk çocuğumuz ve ne eşim nede benim için problem cinsiyeti...her ikimizde çok mutluyuz ve bebişimizi heyecanla bekliyoruz...ki 10 tanede kızım olsa başımın üstünde yerleri var her birinin.....

Eşinde biliyordur ablasının nasıl biri olduğunu?Herhalde
sana destek olur geldiğinde......................................

Yapacak bişeyiniz yok, siz misafirlerinizi güler yüzle ağırlayın sonuçta kalıp kalacakları 2 gün...
Ters davranırsanız sonrasında siz huzursuz olursunuz, zaten hamilesiniz böyle duygular hissetmenize neden olmasına izin vermeyin.
Herhangi bir laf çarpması olursa, hiç cevap vermeyin sadece gülümseyin... Kendinizi de çok germeyin...
Eve gelen her misafir eve bereket getirir eğer iyi ağırlarsanız, buna inanın ve rahat olun.

bizde bir laf vardır biri kapından içeri girdiği an başının üstünde yeri vardır,ben böyle yetiştim zaten onun için eşime gelmesin diyemedim...

Keşke kabul etmeseymişsiniz, eşin bi daha ki hafta gel, biz evlilik yıldömümüzü başbaşa kutlamak istiyoruz deseymiş keşke. Makul bi bahane bence, herkez evlilik yıldönümünü başbaşa kutlamak ister. Özellikle bu günü seçti gibi geldi bana, kocanız size bi güzellik bi sürpriz yapar diye mi korktu ne.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada

Artik yapacak pek birsey yok arkadasim...gelsinler demissin.

Sen elinden geldigi kadariyla güzel agirlamaya calis...:delphin:

Belkide hatasini anlamistir ve gerceketende zeytin dali uzatmak istiyordur..bilemeyiz...

Artik yapacak pek birsey yok arkadasim...gelsinler demissin.

Sen elinden geldigi kadariyla güzel agirlamaya calis...:delphin:

Belkide hatasini anlamistir ve gerceketende zeytin dali uzatmak istiyordur..bilemeyiz...

ya ben iyi davranmaya çalışıcam ama onu tanıyorum,zeytin dalı falan bizde masal...ilk gördüğümüz andan beri böyleyiz birbirimize...kendi boyu 155 ben 165...eşimde 170...ilk tanıştığımız gün daha bana dediki senin boyun çok kısa,eşimede ters ters baktı....ne dersiniz böyle durumda...ben basitliğine verdim,hani böyle mahalle karıları olurya laf götürüp getiren,her şeye maydanoz olan....ya böyleleri nasıl yetişiyor anlamıyorum,kaynanam melek gibi kadındır,ama bu kız sanki onun değil....

ya ben iyi davranmaya çalışıcam ama onu tanıyorum,zeytin dalı falan bizde masal...ilk gördüğümüz andan beri böyleyiz birbirimize...kendi boyu 155 ben 165...eşimde 170...ilk tanıştığımız gün daha bana dediki senin boyun çok kısa,eşimede ters ters baktı....ne dersiniz böyle durumda...ben basitliğine verdim,hani böyle mahalle karıları olurya laf götürüp getiren,her şeye maydanoz olan....ya böyleleri nasıl yetişiyor anlamıyorum,kaynanam melek gibi kadındır,ama bu kız sanki onun değil....

Ayyy bu örnekten bile anladım nasıl biri olduğunu(şu an yüz ifademi görebilseydiniz keşke).. Gerçekten sesini bile duyduğunuzda midenizin bulanmasına şimdi hak veriyorum.

Görümcen kendi eşiyle sorunu olduğu için,senin mutluluğunu
kıskanıyor olabilir.................................................................

arkadaşlar bu hafta sonu evlilik yıldönümümüz,1. yılımızı dolduruyoruz,ayrıca 7.5 aylık hamileyim....bu bir yıl içinde beni tanıyanlar bilir ; eşimin ailesi yüzünden boşanma noktalarına gidip geldik,hatta avukatlara...ve bunlarda en büyük payı görümcem oluşturuyor...aramızda yaşananlar baya uzun hikaye ama ben böyle bir insan görmedim,içi fesatlıklarla dolu,kendinin kocasıyla arası çok kötü ve kendi derdini bırakıp sürekli sağa sola sataşıp duruyor...bende biraz tanıdıktan sonra kendisiyle tüm bağları mı kopardım,zararı olacağını bildiğim için...ne evine gittim,ne telde konuştum,ne mesajlarına karşılık verdim...allah var eşimde ses çıkarmadı bana,çünkü ablasını tanıyor az buçuk...ve yemin ediyorum arkadaşlar onca söylediğine karşılık bir defa bile ağzımı açıp karşılık vermiş insan değilim......

neyse geleyim konuya aylardır görüşmüyoruz hiçbir şekilde,arıyor ben konuşmuyorum kardeşiyle konuşuyor....beni arıyor açmıyorum,çünkü sesi tiksindirici geliyor...bende bir haftadır doğum iznine ayrıldım bunu duymuş ....eşime mesaj atmış yarın size geliyorum diye...aramız 1,5 saatlik yol....eşim aradı ne diyeyim diye,bende sırf eşimi kırmamak için üzülmesin diye tamam gelsinler dedim....ama yüzünü görmek bie istemiyorum...ve 2 gün kalacak....ne yapacağım,zaten hamileyim yeterince hassas dönemimdeyim,birde bu kadın:-((((ne olur deneyimli arkadaşlar bi akıl verin ya....

Canım üzme kendini.Bu tip insanlar kendisi mutlu olamadığı için başkasının mutluluğunada katlanamazlar olmadık fesatlıklar yapıp moral bozarlar.En güzeli görüşmemek görüştüğündede mesafeyi korumak olacaktır senin için canım.:teselli:

altı üstü 2 gün kalacakmış
eşinde senin tarafındaymış madem hiç canını sıkma.saygılı ve mesafeli ol yeter canım

sakin ol ve kendini strese sokma canım 1 ay falan kalacak olsa tamam da, 2 gün ya.idare edersin sen bunca zaman bu kadar dengesiz olmasına rağmen idare etmişsin. bebeğin var senin onu düşün üzme kendini. sen madem öyle yetiştirildin güler yüzünü gösterirsin, dengesizlik yapıp sana laf sokmaya çalışırsa da eşin müdahale eder artık, seni ezdirmez herhalde.

Back