Bıktım Artık

bulamadım bu sayfası bırakalım

sen daha neşeli ve geleceğe dair umutların olduğu bir başlık aç
oraya yığılalım

BALLOS canım ya
artık neşeli bir başlıka geçme kararındayız

sende gel kısır yaparsın bize yaaaa

Kızlarrrrrrrrrr mahkemeye çok az kaldı aman Allahım neler yaşanıcak acaba ilk celsede

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım . aslında senin gitmen daha faydana olurdu ama başaramayacaksan gitme boşver.

Canım 9 ay aradan sonra görmek beni üzer, yıkar hatta.Bilsem o gelmeyecek ben giderim kesin.Ama avukat tutmuşmu bilmiyorum ki...Ama şahitlerin dinlendiği celseye mutlaka katılıcam.Okadar beynime işlemişki canım dün gece rüyamda şahitlerin birini gördüm konuşuyorum nasıl yaparsın, nasıl yalan söylersin diye Allahım hepimizi selamete çıkarır inş...Sen naptın canım? Varmı bir gelişme?

bulamadım canım arkadaşım

bu arada kpss hazırlıklarına başlamışsındır umarım
yeni bir hayatta yeni bir işin olsun

hemde kamuda

sana yakışır ve dualarım bu yönde

bence git arkadaşım sen haklı olduğunu bilerek git sakin ol güçlü olman lazım inş senin için hayırlı olur stres yapma canını sıkma hiç...

bence git arkadaşım sen haklı olduğunu bilerek git sakin ol güçlü olman lazım inş senin için hayırlı olur stres yapma canını sıkma hiç...

Canım 9 ay aradan sonra gidip görmek yıkım gibi olur benim için Ve şuna eminim ki gidersem çıkışta eski eşim olmasada annesi kesin laf sokar bişey der...Para varya işin ucunda kin dolular bana.Anlaşmalıya gitseydim belkide benden iyisi yoktu.Bişey söyleyecekler moralim bozulucak altüst olucam.Oyüzden ilk celseye katılmayı düşünmüyorum şimdilik.Desteğin için sonsuz tşk tatlım...

bulamadım canım arkadaşım

bu arada kpss hazırlıklarına başlamışsındır umarım
yeni bir hayatta yeni bir işin olsun

hemde kamuda

sana yakışır ve dualarım bu yönde

sippsi bitanem iyi dileklerin için çokkk tşk ederim tatlım.Evet canım ders çalışıyorum bakalım umarım kazanırım.Hırsmı yaptım ne :) Sırf o pisliklere bakın ben neymişim demek ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak için başarıcam Allahın izniyle.Sende sağol canım benim desteğini hiçç esirgemedin.İyi ki varsın...Çok öpüyorum tatlım..

https://vatandas.uyap.gov.tr/portal_baslangic.uyap bulamadım bu sitedeki dosya sorgulamaya girip karşıdakinin avukat tutup tutmadığını, davanın ne aşamada olduğunu görebiliyorsun.

Canım çok tşk ederim baktım hala avukat tutmamış bu adam.Gerçi mahkemeye daha var belkide tutar.Yada kendi gelir car car konuşur dedikoduyu iyi yapıyor ya erkek müsvettesi :) Hakkımızda hayırlısı olur inşş..Sende ne var ne yok tatlım?

canım çok sevindim avukat tutmaması senin lehine. inşallah tutmaz avukat falan. bende durumlar aynı bekliyorum onların cevap dilekçesini. ne zor bir süreç. benim eşim de twitterdan hakaret yazıp duruyor. çingene, çirkef, soysuz, gerizekalı falan. artık o kadar alıştım ki . gülsem mi ağlasam mı bu duruma bilmiyorum. ne hali varsa görsün. şimdi benim cevap dilekçemi alınca iyice kuduracak. çok yoruldum artık. hayırlısı olsun hakkımızda.

Kudursunlar canım hahhaah.Boşver ne yaparlarsa yapsınlar.Bir yola çıktık artık dönüş yok.Bırak ne yazarsa yazsın hiçççç oyuna gelipte bişey yapma.Onun amacı zaten seni kızdırmak, bezdirmek.Hakkımızda hayırlısı olsun bizde birgün mutlu olucağız inş.Kimsenin yaptığıda yanına kalmaz.İlahi adalet var.Yorulma aksine güçlü ol.Öpüyorum canım.

kurtulmuşşun şükret hiç üzülme çok mutlu bir hayatın olur umarım dik dur seni hakedenler mutlaka çıkacaktır karşına.o adam artık bir yabancı ne demiş ne söylemiş ilgilenme biri sana haber getiriyorsa dinleme.ilgilenme yaşamak için kimseye ihtiyacın yok keyfine bakkkk

Canım desteğin için tşk...Bakalım canım daha neler göreceğiz.Ama artık mutlu olmak istiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ...

kızlarrr 14 şubat sevgililer gününüz kutlu olsun...Kaldık başbaşa :)

Kızlar merhabalar.Dün kardeşimle nüfus dairesine gittik kardeşime ailemizin nüfus kayıt örneği gerekiyordu.Bir baktım benim soyadım eski kızlık soyadım olmuş.Ve boşanma yazıyor altında.İyide bizim ilk celse mart ayında daha ve çekişmeli.Neden hemen nüfus bilgim değişmiş olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…