• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim artik su mantar illetindenn !!

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Iyi geceelr arkadslar bende mantar var doktora gittim ilac verdi lullandim 2 hafta gecti simdi yine basladi yanma ve kasinti biktim artik yokmu bunun bi ilaci bitkisel falan lutfen yardimci olunnn :( :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi geceelr arkadslar bende mantar var doktora gittim ilac verdi lullandim 2 hafta gecti simdi yine basladi yanma ve kasinti biktim artik yokmu bunun bi ilaci bitkisel falan lutfen yardimci olunnn :( :'(

Malesef canım benim bildiğim kadarıyla yok. Erkek arkadaşımın da alnında var bahar mantarı deniyomuş ona. İlaç kullaniyo geçiyo bi süre sonra yine başlıyo :-/

Son düzenleme:
of valla bende bıktım. Bir turlu tam anlamiyla geçmiyor :( pazartesi doktora gidicem

of valla bende bıktım. Bir turlu tam anlamiyla geçmiyor :( pazartesi doktora gidicem

Merhaba bende biktim usandim artik 2aydir gecip basliyor tekrar acaba diyorum usutuyormuyum valla bu sicakta corap giyiyorum ama banamisin demiyor kasintidan uyuyamiyorum:(ilac var merhem var yok gecmiyor bende carsamba doktora gidicem

elma sirkesi ni su karisimiyla karistirip bununla o bolgeyi yikamak iyi geliyor diye duymustum...

dogal elma sirkesini birazcik ilave edin taharet suyunuza.ve deneyin isterseniz. ancak dogal olmasina dikkat edin ..ne olur ne omaz

Son düzenleme:
Back