benim bir aydır saçım dökülüyor ve dökülme her geçen gün dahada artıyor bugün tam 400 tel döküldü yıkayınca doktorada gittim değerlerim normal çıktı bir karışım ve minoksil verdi minoksil kullanmak istemyrm etkisi geçici imiş diğer karışım saç derimde yanma yaptı diye kullanmadım aktardan aldığm yağ karışımları ise saçımdan bir türlü temizleyemedim anca 3. yıkamada çıktı ve saçlarımı çok ama çok daha fazla döktü ve yanmada yaptı yakında düğünüm var saçlarım beni çok korkutuyor yatrdıııım lütfennnnn
benim bir aydır saçım dökülüyor ve dökülme her geçen gün dahada artıyor bugün tam 400 tel döküldü yıkayınca doktorada gittim değerlerim normal çıktı bir karışım ve minoksil verdi minoksil kullanmak istemyrm etkisi geçici imiş diğer karışım saç derimde yanma yaptı diye kullanmadım aktardan aldığm yağ karışımları ise saçımdan bir türlü temizleyemedim anca 3. yıkamada çıktı ve saçlarımı çok ama çok daha fazla döktü ve yanmada yaptı yakında düğünüm var saçlarım beni çok korkutuyor yatrdıııım lütfennnnn
saçına yağlı bakım yaptığın zaman banyoda ilk olarak saçına direkt şampuanı sür sakın ıslatma ıslatırsan yağı temizleyemezsin ben de bir yerde okumuştum kendimde her hafta yağlarla bakım yapıyorum banyoda da dediğim gibi yapıyorum pırıl pırıl oluyor saçlarım bakım yaptığım süre de dökülme çok nadir olur aklında bulunsun
benim de bir ay sonra düğünüm var artık saç dökülmesinden korkuma saçımı yıkayamaz oldum...benim polikistik overe bağlı bi dökülme sanırım..geçen sene de bu zamanlarda olmuştu..umarım geçer artık...saçlarım zaten az ve ince telliydi iyice azaldı
canım geçmiş olsun , yağların organik olmasına dikkat et sahte yağlar daha çok dökülme yapabiliyor kapsamlı bi hastaneye gitmelisin regl döngüleri düzensiz olduğu zaman yada kist bulunduğu zaman yapabiliyormuş kan ,b12, D vitamini, çinko değerlerine de baktır İnşAllah bi yol bulunacaktır sabırlı olalım.
benim de bir ay sonra düğünüm var artık saç dökülmesinden korkuma saçımı yıkayamaz oldum...benim polikistik overe bağlı bi dökülme sanırım..geçen sene de bu zamanlarda olmuştu..umarım geçer artık...saçlarım zaten az ve ince telliydi iyice azaldı
jinekolojik bi rahatsızlık..rahimde kist oluşuyor bilindik adıyla.ben saç dökülmesi şikayetiyle cildiyeye gittim önce..cildiye doktoru adet düzensizliiğimin olduğunu öğrenince kadın doğuma yönlendirdi.ultrasonla bakıldığında kist olduğu görüldü.bu kist yapısı erkeklik hormonu ürettiği için tüylenme,saç dökülmesi gibi etkileri oluyomuş..benim demir falan filan eksikliğim yok yani vitamin eksikliğine bağlı değil dökülmem..yapılan tahlillerde testesteron yani erkeklik hormonu yüksek çıkıyo.:/
jinekolojik bi rahatsızlık..rahimde kist oluşuyor bilindik adıyla.ben saç dökülmesi şikayetiyle cildiyeye gittim önce..cildiye doktoru adet düzensizliiğimin olduğunu öğrenince kadın doğuma yönlendirdi.ultrasonla bakıldığında kist olduğu görüldü.bu kist yapısı erkeklik hormonu ürettiği için tüylenme,saç dökülmesi gibi etkileri oluyomuş..benim demir falan filan eksikliğim yok yani vitamin eksikliğine bağlı değil dökülmem..yapılan tahlillerde testesteron yani erkeklik hormonu yüksek çıkıyo.:/
benim bir aydır saçım dökülüyor ve dökülme her geçen gün dahada artıyor bugün tam 400 tel döküldü yıkayınca doktorada gittim değerlerim normal çıktı bir karışım ve minoksil verdi minoksil kullanmak istemyrm etkisi geçici imiş diğer karışım saç derimde yanma yaptı diye kullanmadım aktardan aldığm yağ karışımları ise saçımdan bir türlü temizleyemedim anca 3. yıkamada çıktı ve saçlarımı çok ama çok daha fazla döktü ve yanmada yaptı yakında düğünüm var saçlarım beni çok korkutuyor yatrdıııım
lütfennnnn
canım seni okadar iyi anlıyorum ki 6aydır dökülüyor ağlama krizine giriyodum çoğu zaman okadar zor ki bi kadın için bende yağlı şeylr yaptım sonuç daha kötü oldu onu temizlemek için daha çok şampuan kullanıosun düzelteyim derken zarar bence bana iyi gelmemişti saçlarım okdr azaldı ki özgüvenimi kaybediyorum ama son 2haftadır biraz düzelme var şuan novorcin şamp.kullanıyorum doktorum vermişti ondan sonra da medikal kepek şampuanlrımı kullanıyorum bn çok yağlı şeylr kullandıgım için kepek yaptı bide cok sık şampuan değiştirmektn sana tavsiyem stress yaptıkça inadına daha kötü oluyor biliyorum zor ama daha 1ay olmuş bu iş çok sabır istiyo inan bide dökülme sebebni öğrensen çözüm daha kolay olur. her duydugunu da saçına uygulama cnm bn o hatayı çk yaptım saçı yoruyor saç tepki veriyo düzeltym derken daha kötü olmasın baya uzun oldu ama dilerim bu sorunu yaşayanlar olarak düzeliriz bian önce.