Saç Rengi ve Saç Boyama Bıktım artık! Loreal Açık Kor Kızıl kullanan var mı ?

suleyaprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Yer
İstanbul
tarçın bakıra binbir zametle boyadıktan sonra bana yakışmadığını düşünerek bakır kırmızıya boyadım ama oda istediğim gibi canlı bir kızıl olmadı şarap kızılına yakın bir ton oldu zaten 4 sene o tonu kullandım boya kutularının üstündeki resimlerden kor kızıl bakır , açık kor kızıl yoğun kızıl bakır tonlarını beğeniyorum yani kızıl ağırlıklı ama açık tonda istiyorum. Açık kor kızıl boyayan yada ünlülerden bu renge boyayan varmı acaba varsa resim gönderirseniz sevinirim. daha önce tarçın bakır olan haliyle resmimi yazılarıma eklemiştim gene ekliyorum.

ben loral açık kor kızıla boyadım saçlarım benim de kızıla boyalıyydı ama.. Diplerden koyu kestane kendi rengi çıkmıştı aslında ben pek beğenmedim kutudaki gibi olmadı. Dipler sarımtrak bir kızıl oldu ve de koyu kaldı tam tutmadı hatta bir arkadaşım saçlarımın dibinin geldiğini boyamam gerektiğini söylemişti hiç anlamadı boyamış olduğumu.
Sizin saçta iyi durabilir ama.

Geçen ay tarçın bakıra birazcık şöyle boya tüpünün 1/4 ü kadar aynı seriden nar kızılı karıştırdım çok hoş oldu bu ay gene yapacağım. Size de bunu tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Back