Sivilceli Ciltler bıktım artık bu sivilcelerden :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Harikaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
43
0
ergenlikten sanırım ama şu sivilcelerden bıktım artık geçmiyor bi türlü her yolu denedim kil maskesi yaptım jel kullandım ama geçmiyo işte geçmiyo bütün suratım hala sivilce ağda falanda yapamıorum yüzümde sivilce olduğu için cımbız falan hiçbişey süremiyorum 16 yaşndayım ama hala sivilcelerm geçmedi yardım edin lütfen ne yapıcm :gitme: :gitme:

ben 21 yasındayım yıne var. yapcak bişey yok ona 16 yasında sivilce olması çok normal canım.cildiyeye git uygun ilacı vrsin gecer hemen.

selamm ..
eger sadece ergenlik sivilcesi ise gercvekten cok normal..
ph dengeli bakteri olusumunu onleyen ve derinlemesine temizleyen guzel bir sabunla
cildini temizlemek gerekir duzenli olarak.. bu seni rahatlatacaktır..
yas ne olursa olsun yuzumuz gun boyu bircok dıs etenle karsı karsıya
ve ozellkle yaglı ciltler sivilce yapmaya cok musait oluyor..
iyi ve duzenli yapılan cilt temizligi gercekten cok faydalı olabiliyor..

"INNOVA BEAUTENOVA" adlı maskeyi kullanıyorum uzun zamandır. Sivilce ve siyah noktalarda azalma ve 15 günlük kullanımdan sonra gözeneklerde belirgin şekilde küçülme oluyo.. ben çok memnunum tavsiye ederim.

16 yaşında olması çok normal bikere çünkü ben 18 yaşındayım ve normal karşılıyorum heralde 22 sinde geçer

kızlaarr sesimi duyan var mııı =D
arada yazdım ama gören olmadı mı ne
benimde inanılmaz derecede fazla sivilcem vardı
Önce 16lı yaşlarımdayken doktor reçetesi ile raoccutane adlı ilacı kullandım 6 ay kadar.. cildim sivilceden neredeyse tamamen arındı..

şimdide 20 yaşındayım "INNOVA BEAUTENOVA" maskesini kullanıyorum.. 2 aydır falan.. gözeneklerim sıkılaştı.. lekelerim neredeyse kayboldu..

pürüssüz diyemem ama 16 lı yaşlarıma göre mükemmel bir cildim var..

benimde senin yaşlarında canımı çok sıkardı bu sivilceler, doktora gittim saçma sapan kremlerle yüzümü berbat ettiler...
Canım yaşın daha küçük onlar ergenlik sivilceleri rahat bırak onları sonra yüzünde lekeler oluşabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…