Sağol canim :) evet acele ettim sanirim ama bu yanlış birsey değil kiAyyy isminize bayildimmm..meryemana.hahahaaaa
Nasil boyle pes pese iliski yasiyabiliyorsunuz.
Bakin siz mantikli kararlar veremiyorsunuz gibi geldibaana.ili sevdiginizi kiskandirmak amaciyla yaptiginiz nisan bunu gosteriyor.
Az bir sakinlesin.ve mantikli davranin.
Yanlis degil mi?Sağol canim :) evet acele ettim sanirim ama bu yanlış birsey değil ki(
Yanlış olan nişanlanıp evlenmeye dair söz verdiğin adamı, başka bir adam için terketmen.Sağol canim :) evet acele ettim sanirim ama bu yanlış birsey değil ki(
Şöyle soyleyim doğru kisiyi bulduğumu sanmıştım. Cok efendiydi namazinda niyazinda bi adamdi yoksa cok kisi istedi ama kabul etmedim ama buna gozum kapandi isteYanlis degil mi?
dogrumu peki?
aynen.. biri özet geçebilir miNe diyorsun hiçbir şey anlamadım gözlerim şaşı oldu yahu ..Bir kaç paragraf başı yapsanıza arkadaşım,virgül yok ,nokta yok ..
Halleder halletmesinede ben nasil alisicam bilmiyorum cok zormus Allah dusmanima bile vermesin ben onu sevdimTamam avukat halleder. Ya meyrem bazi insanlar kismetsizdir sen onlardansin erkekten yana yuzun gulmemis ama bu demek degil ki hep boyle gidecek ezme yuregini
Bu biraz zor gecer resmi nikahim var yasanmislarim cokÖncekiler nasıl geçtiyse bu da geçecek biliyorsunuz..
Zaten birdaha yok gönlüm kalmış asktan evlilikten inan canım istemiyorum sonra oda laf olacak biliyorum bizimkiler cok eder lafiniBence bir süre nişanlanmayın,sözlenmeyin ... O nikahlanan adamdan da hakkınızı alın
Ya meyrem ben seni sevdim, sen seni seven bi erkekle tanisacaksin tez zamanda icime dogduZaten birdaha yok gönlüm kalmış asktan evlilikten inan canım istemiyorum sonra oda laf olacak biliyorum bizimkiler cok eder lafini
Oda oyle diyor zaten sanki ilerde ayrilacagiz ilerde biteceğine şimdi bitsin diyorÜzülme yahu belki en baştan bitmesi iyi olmuştur..Ya sonra çoluğun çocuğun olduğu zaman olsaydı ..Ne yaşadın sen bu adamla ?Kullandı mı seni,bir şeylere mi zorladı ?
Haklisin sanirim birdaha ilişki yok zaten ailemde karşı bu duruma uzun bi sureBence dert yanmaya hakkiniz yok, kendi dusen aglamaz. Kendi verdiginiz kotu kararlarin ceremesini cekiyorsunuz.
Bir onceki adami gectim ama bu simdiki adamla niye evlendiginizi anlayamadim. Diger adami unutamadan, apar topar , ona nispet evlenmek zorunda degildiniz.
Bence siz bir yavaslayin. Bir sure kafanizi dinleyin, yasadiklarinizi da , bu 2 adami da geride birakin, yeni iliskiye falan baslamayin.
Oda oyle diyor zaten sanki ilerde ayrilacagiz ilerde biteceğine şimdi bitsin diyor
Neye zorladimi canim anlamadim ?
Sağol canim aman şimdi bi dursun gelmesin Karabulut lar üstümde :)Ya meyrem ben seni sevdim, sen seni seven bi erkekle tanisacaksin tez zamanda icime dogdu
Her sey gonlunce olsun meyrosSağol canim aman şimdi bi dursun gelmesin Karabulut lar üstümde :)
Yurtdisinda kaliyordu vize icin cikardik resmi nikahi benimde gonlum yoktu ama nerden bilebilirdimki beni ortada birakacak.Hizli giden atin diskisi seyrek duser derler senin yasadiklarinda o hesap simdi bu adama diyecek lafim yok keske resmi nikah icin acele etmeseydin artik iliskilerinda daha secici olursun civi civiyi soker ama pas lekesi hep kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?