Bıktım artık bu hayattan...

Keşke iki kere gecmeseydi basimdan bu benim içimi yakıyor yoksa onda deyilim cevremde fazla yok oyle iki kere ayrilan sagol canim :KK43:
Canim nisanlilik evlilik arefesinde ciftin uyumunu anlayip evli kalip kalamayacaklarini anlamalari icindir sen yuregini karartma

arkadaşım üzme kendini bu hayatta herşey bizler için. bir kapı kapanırken bilmezsin ama daha iyisi açılır. ama uzuun bir süre uzak dur bu işlerden, kendini toparla işine gücüne bak. evlilik aceleye gelecek birşey değil. seni sen olduğun için seven birini bul geçmişine takılıp kalacak insanlar olmasın zaten hayatında. mutlu ol, bunu da bir fırsat olarak gör kendini yenilemen için.

bu arada insanların ne dediğini önemseme, önce herkes bi kendine baksın. gül ve geç..

arkadaşım üzme kendini bu hayatta herşey bizler için. bir kapı kapanırken bilmezsin ama daha iyisi açılır. ama uzuun bir süre uzak dur bu işlerden, kendini toparla işine gücüne bak. evlilik aceleye gelecek birşey değil. seni sen olduğun için seven birini bul geçmişine takılıp kalacak insanlar olmasın zaten hayatında. mutlu ol, bunu da bir fırsat olarak gör kendini yenilemen için.
Birdaha nasil severimki nasil guvenirim buna okadar guvendimki once Allah sonra oydu atlaticam ama ben buna inaniyorum su mahkeme bi bitsin unutucam yeni hayatima baslicam :(

O fazla tepki göstermedi ama oda benle nisanlanmadan önce nisanlanmis biriyle 22 yaşındayım canim :(
kafanin, gonlunun bos olduguna emin olmadan (heleki nisan nikah dugun) kimseyle bsye baslama.. hem karsindakine yazik hem kendine..
ha iki kwz ayrildim rezil oldum dusuncesini de at zihninden.. nasip degilmis..

kafanin, gonlunun bos olduguna emin olmadan (heleki nisan nikah dugun) kimseyle bsye baslama.. hem karsindakine yazik hem kendine..
ha iki kwz ayrildim rezil oldum dusuncesini de at zihninden.. nasip degilmis..
Yok canim evlilik bana çok uzak artık bu olaydan sonra nisanlanim yine ayrilirim bu düşünce beynimi kemiriyo hep boyle gidecekmis gibi yuva kuramicakmisim gibi Sağol canim :((

Back