Sağol hayırlı geceler :)tmm zorlamamış anlaşıldı ..Yok bi şey canım ne güzel ya senin gibi saf kalabilmek ..Bİr şey demedim iyi geceler sana çokta takma kafana ...Her şey olacağına varır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol hayırlı geceler :)tmm zorlamamış anlaşıldı ..Yok bi şey canım ne güzel ya senin gibi saf kalabilmek ..Bİr şey demedim iyi geceler sana çokta takma kafana ...Her şey olacağına varır
Sağol canim cumlemize :)Her sey gonlunce olsun meyros
Allah gonlune gore vermis sen bir muddet gonul islerine ara ver aceke etmeYurtdisinda kaliyordu vize icin cikardik resmi nikahi benimde gonlum yoktu ama nerden bilebilirdimki beni ortada birakacak.
Keşke iki kere gecmeseydi basimdan bu benim içimi yakıyor yoksa onda deyilim cevremde fazla yok oyle iki kere ayrilan sagol canimAllah gonlune gore vermis sen bir muddet gonul islerine ara ver aceke etme
Canim nisanlilik evlilik arefesinde ciftin uyumunu anlayip evli kalip kalamayacaklarini anlamalari icindir sen yuregini karartmaKeşke iki kere gecmeseydi basimdan bu benim içimi yakıyor yoksa onda deyilim cevremde fazla yok oyle iki kere ayrilan sagol canim
Oylede canım herkez bana ayri gözle bakıyor sanki neyken ne oldum. Bunada sujur ama evlensem dahada zor olurduCanim nisanlilik evlilik arefesinde ciftin uyumunu anlayip evli kalip kalamayacaklarini anlamalari icindir sen yuregini karartma
asude ozetlemis onceki sayfalardaaynen.. biri özet geçebilir mi
Birdaha nasil severimki nasil guvenirim buna okadar guvendimki once Allah sonra oydu atlaticam ama ben buna inaniyorum su mahkeme bi bitsin unutucam yeni hayatima baslicamarkadaşım üzme kendini bu hayatta herşey bizler için. bir kapı kapanırken bilmezsin ama daha iyisi açılır. ama uzuun bir süre uzak dur bu işlerden, kendini toparla işine gücüne bak. evlilik aceleye gelecek birşey değil. seni sen olduğun için seven birini bul geçmişine takılıp kalacak insanlar olmasın zaten hayatında. mutlu ol, bunu da bir fırsat olarak gör kendini yenilemen için.
O fazla tepki göstermedi ama oda benle nisanlanmadan önce nisanlanmis biriyle 22 yaşındayım canimkac yasindasin canim? bi de ilk nisanliyi sen birakinca cocuk ne yapti?
Film gibi diyolar bize..pembe dizi gibi...
üzüldüm
Valla ARO o dava meselesini çözememiştim :)Nerden biliyo meyrem eski sevgilini mi anlattin adama???
Anlamadim canim kusura bakma :) ARO neydi?Valla ARO o dava meselesini çözememiştim :)
kafanin, gonlunun bos olduguna emin olmadan (heleki nisan nikah dugun) kimseyle bsye baslama.. hem karsindakine yazik hem kendine..O fazla tepki göstermedi ama oda benle nisanlanmadan önce nisanlanmis biriyle 22 yaşındayım canim
Allah razi olsunAnlamadim canim kusura bakma :) ARO neydi?
Yok canim evlilik bana çok uzak artık bu olaydan sonra nisanlanim yine ayrilirim bu düşünce beynimi kemiriyo hep boyle gidecekmis gibi yuva kuramicakmisim gibi Sağol canim (kafanin, gonlunun bos olduguna emin olmadan (heleki nisan nikah dugun) kimseyle bsye baslama.. hem karsindakine yazik hem kendine..
ha iki kwz ayrildim rezil oldum dusuncesini de at zihninden.. nasip degilmis..
Niye canim davanın neyini cozemedinki :)Allah razi olsun
o bnm msjm degil.. Aro yu acikladmNiye canim davanın neyini cozemedinki :)