Bıktım artık bu hayattan...

Birdaha nasil severimki nasil guvenirim buna okadar guvendimki once Allah sonra oydu atlaticam ama ben buna inaniyorum su mahkeme bi bitsin unutucam yeni hayatima baslicam :KK43:

zaten hiçbir erkek o kadar da sevilmeyi, güvenilmeyi haketmiyor canım. kendinden vermeyeceksin onlar verene kadar. işte bu hayatta bunu öğrenmek için yaşıyoruz bütün bu saçmalıkları. herkes az çok sevdiği birinden sağlam bir kazık yedikten sonra gerçeklerin farkına varıyor. evet, toz pembe değil hayat. ve senden değerli hiç kimse yok bu dünyada. ben de birini çok sevdim ona herşeyimi verdim maddi manevi. evlenicez diye birlikte oldum da. ama nooldu, bütün o fedakarlıklarımın kısacası aptallığımın karşılığını bir tokat olarak geri aldım ve o an anında 4 senemi yaktım, karşımdaki adamı yıktım ve bitirdim. çok çalıştım çok öğrendim. ayakta durdum. bütün bunlar beni çok değiştirdi. ve şimdi evlendim muhteşem bir adamla. karakterime, kişiliğime, yaşadıklarıma, göğüs gerdiklerime, karşı çıktıklarıma hayran bir adam ve çok mutluyum allah bozmasın. dedim ya herşey bizler için. öğreneceklerimiz var daha belki de bütün bunları yaşamamız gerektiği için yaşıyoruz. hamdık, ğiştik, olduk diyeceksin den de birgün. sen kendini bil, güçlü dur, çalış kazan. kendini yetiştir. kendini asla bi daha böylesi aciz bir duruma sokma, kendine kıymet ver. ve lütfen ağlama, tam tersi gül. evlendikten sonra sırf eskiden birini sevdin diye sarıp sarıp sana saldırabilirdi. kurtuldum de. atlatırım diyorsun ya, atlat ve bir daha hiçbir zaman evlenmek için acele etme.

sana çok açık ve samimi bir şekilde yazıyorum. talihsizliğini anlayabiliyorum. aynı talihsizlikleri farklı şekillerde de olsa hepimiz yaşıyoruz inan. bazıları ne yaşadığını biliyor, bazıları bilmeden yaşıyor. sen bilenlerden ol. sana bundan sonraki hayatında huzur, mutluluk ama hepsinden önce kendini bulmanı diliyorum. sevgiler =)

Canim cok üzüldüm adına Allah yardimcin olsun sonunda mutlu olmussun çok şükür. Bilmiyorum canim ben bunlari atlatacak gücüm kaldimi yarinimi göremiyorum cok ezildim param parca oldum. Belkide diyorum yaptıklarimin karsiligidir bana bunlar.. cok değer verdim hem ona hem ailesine bigun yasini basini onun yuzune vurmadim kendimi kimse den büyük gormedim okadar daha sarildim ona ama o napti ortada birakti beni haketmedim bunlari ama icimde umut var yarinlar bugunleri unutturacak rabbim.sabrini veriyor Allah hepimizin yardimcisi olsun nediyim iyi geceler canim Allah yardimcin olsun. ..

1. Sevgilinle olmadi ayrildin.
2. Nisanlinla sevgilin yuzunden ayrildin.
3. Adamla evlendin beraber kalmadin ama resmi nikah yaptin , sonra adam eski sevgilini ogrendi ve ayrildi..

Ben boyle anladim...
Ama neden ayriliyorki , hala sevgilini sevdigini dusuncesinimi verdin adama?

1. Sevgilinle olmadi ayrildin.
2. Nisanlinla sevgilin yuzunden ayrildin.
3. Adamla evlendin beraber kalmadin ama resmi nikah yaptin , sonra adam eski sevgilini ogrendi ve ayrildi..

Ben boyle anladim...
Ama neden ayriliyorki , hala sevgilini sevdigini dusuncesinimi verdin adama?
Carsida alışveriş günü eski sevgilimin amca oglunu görmüştük ben ona baktim oda bana dikkatli bakmış hala unutamadigimi söylüyor o bakmadan sonra benden sogumus oysa aramizda hic bisey olmadi eli dai elime degmedi :(

Back