Bıktım artık bu hayattan...

MeyremAna

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
34
1
13
Bilmiyorum nerden nasıl baslayayim. Yeni üye oldum buraya burdaki arkadaslarin dertlerini okudukca resmen donuyorum neler varmis hayatta Allahim diyerek. Hikayeme gelim izninizle...
Benim okadar can yakan bi hikayem varki ben yillar önce birini sevmistim. Akrabamizdi çocukluk askimdi ilk göz agrimdi. 3 sene boyunca konuştuk evlenecektik sozluyduk kendi aramizda bigun eli dai elime degmeden 3 sene boyunca birbirimizi deli divane sevdik. Olmadi kavusamadik. Cok istedik Allaha yalvariyodum ben Allahim tek kavuştur herseye ragziyim diye oyle cok sevdimki oni ölme yi çok denedim ama yapamadim. Ondan ayrilinca hayatim alt üst oldu zaten.. peki ben naptim. Bi kızla konustugunu görünce bilmiyorum o kiz buna asikmis bu pas vermiyomus ama msnde resmiini gormustum kiz koymus msnye. Bende gittim senmisin bunu bana yapan diye beni biri istemeye gelecekti. Ve duydu aradi beni neyin nesi diye bende mahsustan dedim evet evlenicem hani ne diyecek diye ama o hic bisey demedi gitme demedi pisman olmazsin umarim dedi. Kapatti. Guya demis o oyle bisey yapmaz beni seviyo beni bekler demis yani bana oyle kafaya dai almamis. Ben naptim istemeye geldiler oturdum kabul ettim. Bi hirsla bi inatla gözüm hic bisey görmüyordu... ve duydumki oda yüzükleri almış takmaya gelecekmis ki ben onun geleceği gün baskasiyla sozlenmisim... bana süpriz yapacakmis ama ben mahvettim hayatimizi hem onu hem kendimi yaktim... nisanlandim neyse iyi gidiyodu Allah icin sevmeliydim onu huyuda iyidi icim nekadar yansada birakamazdim ailem buna izin asla vermezdi aradan aylar geçti. Ben bigun onla konuştum. Ve okadar perişan olduğunu anlattiki ben oturdum saatlerce agladim napmisim ben Allahim diye.. uzun surmedi bu konusmanin arkasindan ben kalktim ne hallerle nisani attim herseyi yaktim esyalarini gonderdim.. bitti o konu ama o bana döndü dediki artık olmaz umudun varsa kes ben baskasinin nikahi na giren biriyle evlenmem ve bem yikildim tabi yasayan bi ölü gibi aylarca agladim zirladim... aradan bi sene geçti birileri beni istemeye gelecekti bi akrabanin araciliyla geldiler. Konustuk ettik yaşı benden oldukca büyüktü ben efendi birine benziyor dedim annem istemiyordu yasi büyük anlasamazsiniz diyodu ben kalktim kızdım anneme oturdum aldım. Nisan yaptik resmi nikah cikardik hersey yok iyidi bana yakismiyordu büyük duruyordu yanımda ailem resmi gorunce basindan asagi kaynar sular dokuldugunu söyledi olsun dedim çok guzel anlasiyoruz tam istedigim gibi biriler onun yanindayken tum acilarimi unutuyordum.. herseyim tamamdi gidip gelinliklere bakmistik giymistim onun yaninda bana dunyalari aliyordu cok seviyordu... cok mutluyduk o bile sasiriyordu nasil beni bukadar cok seviyosun diye...ama ne oldu buda artık seyini cikarmaya basladi izne geldi gezdik tozduk hersey cok iyidi gidecegi gun bana whatsaptan yazdi ben istemiyorum Aman Allahim dedim olamaz agladim yalvardim ona yapma etme ben naparim diye... biraz dursun dedi tamam dedim yeterki Düzel ben beklerim bi ara iyi olduk bana yazdi tamam dedi ayrilik lafi olmayacak ayrilmayacaz.. tamam dedim gene konustuk ettik aradan bi iki hafta sonra yine dedi olmuyor kendimi cok zorluyorum olmuyor ilerde ayrilacagimiza simdi ayrilalim senin icin daha iyi olur dedi.. bitti aylardir konusmuyoruz. Ailesi ne geldi ne sordu bi kac kez babami gormusler sabredin ne olur duzelecek diye babam tamam dedi sonra etrafin baskisiyla babam aradi onlardan birini gidin avukat tutun birakin kizimi diye! Iki gun sonra gitti avukay tuttu simdi ise aylardir konusmuyorux whatsapa giriyo ne o yaziyo ne ben bana kalkti iftiralar dai attı neler söyledi neler ama ben inanamiyorum bitemez diye kendimi kandiriyorum psikolojim bozuldu avukatin aradigi gunden beri kafam yerinde degik yersiz yere agliyorum bağırıp cagiriyorum kimse beni anlamiyo sana dah iyileri gelir guzelsin kim onu napacam diyolar ama ben dah iyisini istemedimki ben onu istedim onu sevdim onda huzuru buldum. Simdi goz gore gore mahkeme gununu bekliyoruz hepimizde naail o mahkemeye gidicem bilmiyorum orda heral aglarim oturup bu derde nasil dayanicagimida bilmiyorum simdi tek dilegim duak Allahtan sabir versin bi yanim ayrilmak istemiyor am bi yanimda o laflardan sonra olmaz diyor napicami siz soyleyin arkadaslar bedduami aldim kader nasipmi bilmiyorum Allahim yardim etsin yoksa ben bu dertle fazl yasamam dert sahibi olucam ben bunu dusunmekten Hoşça kalin

Allah yardimcin olsun canim, bu isler zormus gercekten. Bende 1.5 aydi rbenzer sorunlar yasiyorum, nisanlimdan ayrildim :( cok kotu oluyor insan. Kimsenin kalbiyle gelecegiyle oynanmamasi gerekiyor, ben anlayamadim erkekleri..

Nikahlı adam niye bıraktı ben anlamadım..Gelinlik bakmaya gittiniz sonra ne oldu ?

Ben ozet geceyim anlamayanlara,

Konu sahibi birini cok sevmis ama o baska kizla konu sahibini aldatinca onu terk edip baskasiyla nisanlanmis. Sonra eski sevgiliyle konusmuslar, ask yine ateslenmis, konu sahibi nisani atmis, eski sevgiliye demis gel birlikte olalim, o da demis ki yok sen o adamla nisanlanmistin artik olamam seninle.

Sonra konu sahibi baska bir adamla (3. biri) nisanlanmis hatta nikah da yapilmis. Kendinden yasca buyukmus kimse yakistirmiyomus ama konu sahibi huzuru bulmus onda mutluymus. Sonra bu yasli durduk yere nisani atmis. Yakinda (nikah oldugundan) bosanma davalari var.

Allah yardimcin olsun canim, bu isler zormus gercekten. Bende 1.5 aydi rbenzer sorunlar yasiyorum, nisanlimdan ayrildim :KK43: cok kotu oluyor insan. Kimsenin kalbiyle gelecegiyle oynanmamasi gerekiyor, ben anlayamadim erkekleri..
Sağol canim Allah yardimcin olsun öyle zorki zor :((

Senin nişanlına yaptığını adam sana yapmış anladığım kadarıyla. Sen nişanlını başkası için terkettin, nikahlandığın adam da seni terketti. Etme bulma dünyası..

Ayyy isminize bayildimmm..meryemana.hahahaaaa
Nasil boyle pes pese iliski yasiyabiliyorsunuz.
Bakin siz mantikli kararlar veremiyorsunuz gibi geldibaana.ili sevdiginizi kiskandirmak amaciyla yaptiginiz nisan bunu gosteriyor.
Az bir sakinlesin.ve mantikli davranin.

Back