Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

laloz3300

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
128
51
Arkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
GÜNCEL SAYFA 16....

Son düzenleme:
Aileniz siz ölürseniz mi daha çok üzülür yoksa o çocukla sevgili olduğunuzu öğrenince mi???

Yapmayın Allah aşkına denyonun teki için ne intiharı yahu? 7 senedir sevgilisiniz ve hala öğrencisiniz, demekki çocuk yaşta sevgili olmuşsunuz, attığı msları silmeyin savcılığa suç duyusunda bulunun can güvenliğim yok diyerek.

Her gun bu adam tarafindan siddete maruz kalacagina, bir seferde ailene hesap ver ve kurtul. Inan cok surmez unuturlar, benim genclikte ne skandallarim oldu, simdi annem pelinim beni hic uzmedi diyor :)
Benzetmek gibi olmasin ama kangren olup yavas yavas olecegine, kolu kes at, tek seferde yogun aci ceker ama bir omur surunmekten kurtulursun.

Of. Aklımı çıldırıcam yeminle.
Korktuğunu belli etme, o seni aciz gördükçe üzerine daha rahat gelecektir.
İntihar falan ne saçmalıyorsun kendine gel ve o insan artığından ne olursa olsun kurtulduğuna şükret.
Demek ki binbir sabırla kurtulacakmışsın.
Ailen biliyormuş zaten, tehdit ettiği mesele ney ?

Malasef böyle iğrenç insanlar mevcut bazen gerçekleri görmek istemesekte bu bir gerçek tehditlerine boyun eğerseniz bu işkence asla bitmez hatanız kusurunuz ne olursa olsun siz bir evlatsınız aileniz başlangıçta tepki gösterebilir ama mutlaka sizi anlayacaklardır kendisinden ve tehditlerinden korkmadığınızı gösterin lütfen havlayan köpek ısırmaz adi herif

Her gun bu adam tarafindan siddete maruz kalacagina, bir seferde ailene hesap ver ve kurtul. Inan cok surmez unuturlar, benim genclikte ne skandallarim oldu, simdi annem pelinim beni hic uzmedi diyor :)
Benzetmek gibi olmasin ama kangren olup yavas yavas olecegine, kolu kes at, tek seferde yogun aci ceker ama bir omur surunmekten kurtulursun.
:KK200::KK200: Annen içindi kalpler

Canım öncelikle o ettiği hakaretlerin çıktısını alıyosun gidiyosun savcılığa şikayette bulunuyosun bi dahaki sefer seni döverse eğer gidiyosun güzelce darp raporu alıyosun şikayetçi oluyosun ailene de söylerse ettiğimi çekiyorum zaten haklıydınız siz diyeceksin

intihar ne demek ya sakın agzına alma birdaha!

bu adamı çekeceğine ananın babanın sözlerini çek
evlatlarısın atacak değiller ya

güçlü dur söylersen söyle de hatta kendin söyle ailene anlat durumu

valla babam beni isterse ayagının altına alsın!
böyle bir adamın kahrıyla her gün öleceğime bir kez ölürüm

Ailemden ötürü korkuyorum okul hayatımın bitmesineb korkuyorum Okulum bitmiş olsa ji. Asla dinlemem onu terkederim ama aileme saçma sapan seyler yazıyor beni kötü duruma düşürüyor ailemede öncesinde onunla ayrıldıgımı söyleyip birlikte oldugum için ailem bana güvenmiyor ne kadar doğruyu söylesemde inanamıyolar kandırıyor ailemi
Bu adamı çekeceğime ailemin bir iki lafını çekerim daha iyi adam sovmus dovmus ailen daha beterini yapamaz

Bu yasadiklarin butun genc kizlara ibret olsun.aile onaylamiyosa vardir mutlaka bisey.
Bu adama boyun egme.ailene anlat ve savciliga sikayet et

Pardon bilmiyormuş.
Aynı şeyleri yaşadım çok korktum ama ondan değil, babamın üzülmesinden.
Öyle de oldu ama babamın ağzından tek bir kötü söz çıkmadı.
Hiçbir söz çıkmadı 2 aydır, keşke vursaydı içini dökseydi ama baba kız gurur timsali olarak acı çektiriyoruz birbirimize şu an.
İyi tarafı ne biliyor musun?
Öyle ya da böyle kurtuldum. Çok şükür.

ya anlamıyorum ben gercekten kafam almıyor
aılene soylese nolur
soylesın daha ıyı
dersın aılene benı boyle hep tehtıt ettı zarar vermekle gorusmek zorunda kaldım kurtulamadım enı sonu ne olursa olsun dedım restı cektım dersınız

kı onda aılene bırsey dıyecek yurek yok sen merak etme
gozunu korkutmus senın

Ya inanın bildiğiniz gibi değil ben artık canımdan bezdim ettiği gakaretlere dağ dayanmaz ..
Aileniz siz ölürseniz mi daha çok üzülür yoksa o çocukla sevgili olduğunuzu öğrenince mi???

Yapmayın Allah aşkına denyonun teki için ne intiharı yahu? 7 senedir sevgilisiniz ve hala öğrencisiniz, demekki çocuk yaşta sevgili olmuşsunuz, attığı msları silmeyin savcılığa suç duyusunda bulunun can güvenliğim yok diyerek.[/QU

Tabiikide ama gelin görünki ailem anlayışlı değil o kadar ..

Arkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
Sevgilinin tehditleri boş. Ayrılırsan en çok ailen sevinir biran önce ayrıl kendi iyiliğin için

X