Biz hep tartisiyoruz. Yeni degil. Bir aydır kotuyuz.t: 40530590 .!.:yeni mi tartıştınız?
Gereken çabayı göstermişsiniz. Vicdabınız rahat. Üzerinize düşen her şeyi yapmışsınız. Sevgi bile dilenmişsiniz. Ne kadar aşağılayıcı bir kadının kocasından sevgi dilenmesi!
Evli, mutsuz ve bitik bir kadın olmaktansa bekar ve mutlu bir kadın olup ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Yaşınız çok genç hele ki aileniz de arkanızdaysa kimse tutamaz sizi. Şans verin demiycem çünkü 12 yıl zaten geteğinden fazlasını yapmışsınız belli ki. İyi ki de çocuğunuz olmamış allahın şanslı kuluymuşsunuz. Dışarıya iyi gözükeceğine önce sizi gerçekten mutlu etseydi eşiniz de buralara gelmeseydiniz. Hangi kadın evini, evliliğini yıkmak ister? Her şeye rağmen eksik gmrdüğünüz taraflarınız varsa iyice gözden geçirin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
eğer çocuğun olmadığına o adamdan şükrediyorsan hiç düşünme derim.madem cesaretini de topladın gerçekten de istemiyorsan çokta şans verip karşılığını bulamadıysan yaşın daha gençken hayatına yön vermen en doğrusu gibi geldi bana.senin de hakkın mutlu bir birliktelik el ele sahilde yürümek,güllerle uyanmak,kendini dünyanın en güzel kadını hissetmek.allah hakkında en hayırlısını nasip etsin arkadaşım...Boşanmak için illa aldatma , dayak, içki kumar mi olmalı?
bezmis olamaz miyim?
20 yaşında evlendim 32 yaşındayım
12 sene de iyi giden hiç birşey olmadi. Hep asık surat , ilgisizlik, sevgisizlik. Ben bitti deyince degiscem benim senden başka kimsem yok . Aklım başıma geldi demeler. Gerek var mı bu kadar yıpratmaya? Yıpranmaya?
Benim de hatalarim var elbette ama ben çok cabaladim. Çok uğraştım bu evliliği ayakta tutabilmek icin. Sevgi dilendim. Gözlerinin önünde bitip tukenirken onun gururu hep daha ağır basti. Dışarıya mükemmel olan eşim evde onu çok seven karısını hiç umursamadi. Hem de hic. çocuk yok olmadı . Şimdi düşününce iyi ki de olmamış diyorum . Allah beni seviyormus. Ki vermemis. Hoş biz hiç aile olmayi beceremedik ki anne baba olabilelim.
Şimdi siz sevgili bayanlardan destek bekliyorum . Ben kararlıyim bitti. Sevgi saygı hersey bitti . Ne.gucum varne de istegim. Bir şans daha vermeyecegim çünkü biliyorum neler olacağını. Bu fragmanı cok seyrettim. Filmin içeriği trajedi. Mutlu sonla bitmiyor .
Tekrar yeni sayfa açabilmek için sizden destek bekliyorum .
şimdiden çok teşekkür ederim .
Boşanmak için illa aldatma , dayak, içki kumar mi olmalı?
bezmis olamaz miyim?
20 yaşında evlendim 32 yaşındayım
12 sene de iyi giden hiç birşey olmadi. Hep asık surat , ilgisizlik, sevgisizlik. Ben bitti deyince degiscem benim senden başka kimsem yok . Aklım başıma geldi demeler. Gerek var mı bu kadar yıpratmaya? Yıpranmaya?
Benim de hatalarim var elbette ama ben çok cabaladim. Çok uğraştım bu evliliği ayakta tutabilmek icin. Sevgi dilendim. Gözlerinin önünde bitip tukenirken onun gururu hep daha ağır basti. Dışarıya mükemmel olan eşim evde onu çok seven karısını hiç umursamadi. Hem de hic. çocuk yok olmadı . Şimdi düşününce iyi ki de olmamış diyorum . Allah beni seviyormus. Ki vermemis. Hoş biz hiç aile olmayi beceremedik ki anne baba olabilelim.
Şimdi siz sevgili bayanlardan destek bekliyorum . Ben kararlıyim bitti. Sevgi saygı hersey bitti . Ne.gucum varne de istegim. Bir şans daha vermeyecegim çünkü biliyorum neler olacağını. Bu fragmanı cok seyrettim. Filmin içeriği trajedi. Mutlu sonla bitmiyor .
Tekrar yeni sayfa açabilmek için sizden destek bekliyorum .
şimdiden çok teşekkür ederim .
Kesinlikle . Benim beynim de kalbimde bitti. Ben hiç bir şekilde geri dönmek yeniden denemek istemiyorum . O da yine sadece bencillik ederek kendini ddüşünüyor . Ben.kimsesiz kalcam diyor. Yine kendi başka kimse yok onun için .