- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi Yarali1987
Tampon işini görebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben nisanliyim yani bekarım tampon kullanmak zararlı olmaz mıGeçen adet dönemide tatildeydik bizde ben girdim valla denize suda kanamam kesiliyor benim normaldede adet döneminde duş alsam kanamam azalır mesela ..
Ama eğer kanamanız çok oluyorsa tampon kullanabilirsiniz genelde hanımlar bunu tercih ediyorlar..Yarali1987
Eczaneye gidince ne demem gerekiyor hapin adı ne soyler misinizeczaneden geciktirici hap alabilirsin.
O zaman olmaz tampon..Ama ben nisanliyim yani bekarım tampon kullanmak zararlı olmaz mı
Ama denize gidince rezillik olmaz mi mayom bugün geldi lacivert siparis etmiştim bugün geldi adetliyken denize girince rezillik olmaz mi ne yapmam gerek onuda bilemiyorumO zaman olmaz tampon..
Asla geciktirici alma .. Ben umreye gittiğim için aldım bir sene düzene giremedi adetim karman çorman oldu..
Bünyeye göre değişir ama bence alma.. Yine karar senin..
BilmemAma denize gidince rezillik olmaz mi mayom bugün geldi lacivert siparis etmiştim bugün geldi adetliyken denize girince rezillik olmaz mi ne yapmam gerek onuda bilemiyorum
Hapın ismini hatırlamıyorum ama adet geciktirmek için derseniz veriyorlar. Nasıl kullanacağınızı da sorun sanırım adetten 3 gün önce başlayıp 10 gün kadar kullanıp geciktirebiliyorsunuz.Eczaneye gidince ne demem gerekiyor hapin adı ne soyler misiniz
Teşekkür ederim çok sağolun bu cumartesi gitmeyi planladık gidecektik adet yönünden tedirgindim ama bakın görün ki ne oldu erken adet oldum ve benim adetim 4 veya 5 gün sürüyor cumartesiye bitmiş oluyordu çok sevindim erken oldum diye ama bu cumartesi gitme işi iptal oldu iyi ki hap felan kullanmamisim hem zaten adeti erken oldum hemde denize gitme işi iptal olduHapın ismini hatırlamıyorum ama adet geciktirmek için derseniz veriyorlar. Nasıl kullanacağınızı da sorun sanırım adetten 3 gün önce başlayıp 10 gün kadar kullanıp geciktirebiliyorsunuz.