• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikinimi haşemamı? Peki ya adet olursam ??

Geçen adet dönemide tatildeydik bizde ben girdim valla denize suda kanamam kesiliyor benim normaldede adet döneminde duş alsam kanamam azalır mesela ..
Ama eğer kanamanız çok oluyorsa tampon kullanabilirsiniz genelde hanımlar bunu tercih ediyorlar.. Yarali1987 Yarali1987
Ama ben nisanliyim yani bekarım tampon kullanmak zararlı olmaz mı

O zaman olmaz tampon..
Asla geciktirici alma .. Ben umreye gittiğim için aldım bir sene düzene giremedi adetim karman çorman oldu..
Bünyeye göre değişir ama bence alma.. Yine karar senin..
Ama denize gidince rezillik olmaz mi mayom bugün geldi lacivert siparis etmiştim bugün geldi adetliyken denize girince rezillik olmaz mi ne yapmam gerek onuda bilemiyorum

Bugün Tampon aldım kotex in ilk defa kullanıcam diye heyecanlandım resmen ya kızlar bide eczaneye sordum kesinlikle vermeyiz geciktirici hap dediler hormınlarınızla oynamazsınız falan dediker jinekologumu aradım bi güzel axa

Hapın ismini hatırlamıyorum ama adet geciktirmek için derseniz veriyorlar. Nasıl kullanacağınızı da sorun sanırım adetten 3 gün önce başlayıp 10 gün kadar kullanıp geciktirebiliyorsunuz.
Teşekkür ederim çok sağolun bu cumartesi gitmeyi planladık gidecektik adet yönünden tedirgindim ama bakın görün ki ne oldu erken adet oldum ve benim adetim 4 veya 5 gün sürüyor cumartesiye bitmiş oluyordu çok sevindim erken oldum diye ama bu cumartesi gitme işi iptal oldu iyi ki hap felan kullanmamisim hem zaten adeti erken oldum hemde denize gitme işi iptal oldu

Back
X