Bikinimi çamaşır makinesinde yıkadım rengi gitti

Yok yahu 20 küsür senedir evliyim, ufak dalgınlıklar dışında canına okuduğum kıyafet olmadı.
Her çamaşıra değil arada beyazlara yaparım sadece.
Steril olması için kurutma makinesi yeterli,90 derecede yıkayıp canına okumanıza gerek yok.Annem en sevdiğim tshirtlerimin canına okurdu hep bu şekilde.

Sıradan apartman dairesinde yaşıyoruz işte, yer yaratılır da ben fazla eşya sevmiyorum asıl sorun o.

Çamaşır makinesinin üstüne koymak için makine dolabını iptal etmek gerekir o da çok işime gelmez. Çalışma odası ya da küçük balkon düşünüyorum alırsam.

Baktım baktım hepsine nem sensörüne osuna busuna. Ama korkunç artmış fiyatlar.

Ama en önemli şey nevresim değil mi? Hem tozunu tüyünü baytını maytını toplayacak hem de nevresimi evde bi yerlere asmak kurutmak özellikle kışın çok zor.

22 000 ney ? Zamanında kampanyadan 3-4 bine mi ne almıştım o zaman bile çok gelmişti... Abov boşver kuzum ya, pratik bişey tamam ama 22000 etmez yani, as balkona gitsin
Balkona da asmıyorum ki, o konuda da kılım. Sokak kokusu sinmeyecek çamaşırın üstüne. O yüzden evde kurutacam diye telef oluyorum

Geçen sene kurutma makineleri 2000, ikisi bir aradalar 4-5 bin civarıydı. Şimdi kurutmalar 13-14 diğerleri 20 üstü olmuş.

ya belli ki dalgınlığına gelmiş 90 derecede yıkanmış amma alay ettiniz kadıncağızla zaten bikiniye üzülüyor :) yoksa bilinçli şekilde 90 derece çok elzem şeyler için kullanılır, öyle bir ihtiyaç doğmuş herhalde arada bikini kaynamış.

konu sahibi, giden renk elbette geri gelemez. siz yeni bikini alın, geçmiş olsun.

Ay hadi ya, ilk defa iyi diyen birini duydum. Geçen gün baktım 22 bin olmuş fiyatı istediğim makinenin. Zamanında almadığıma pişman olduğum şeylerden biri olacak kesin
Ben Beko kullanıyorum, 5-6 sene önce almama rağmen şimdi ki teknolojisine yakın iyi özellikleri var.
Baya araştırmıştım bende, kurutma mak. konusunda iyi gerçekten.
En yeni modellerin bile fiyatı söylediğiniz rakamın yarısı kadar falan.
Yakında herşey 2-3 kat pahalanacak diye söylentiler var. Şimdi aldığınız herşey bir kaç ay sonraya göre ucuz olacak.

Bosch’a baktım ben. Bekoya nedense bi güvensizliğim var. Beyaz eşya şans işi gerçi ama işte insanın hep yakınlık duyduğu bi marka vardır ya o hesap benimki.

Pahalanır valla, herşey son hız zamlanıyor.

Çalışma odasında tavsiye etmem, ses açısından. Orada çok bulunmuyorsanız bilemem tabi.
Nevresim konusunda şöyle söyleyeyim, yazıyı uzatmamak için yazmadım aslında.
Tek başına nevresim yada tek başına çarşaf atarsam sıkıntı olmuyor.
Bazen o şekilde yapıyorum.
Ama ikisini bir atarsanız birbirine dolanıyor, nemlide bırakıyor zaten.
Kullanıp tecrübe ettikçe makinanın özelliğine göre hareket ediyorsunuz.
Mesela bir arkadaşım farklı bir marka kullanıyor, kazakları atmıyorum küçültüyor demişti.
Ben böyle bir problem yaşamadım.
Tam tersi pamuk gibi yapıyor özellikle kurutmaya atıyorum.

Alay etmiyoruz ki , içimizi yakmayan, cigerimizi daglamayan fıstık gibi mis gibi light dert bulduk eğleniyoruz. Bence konu sahibi de takilmiyodur o kadar...

Giden bı bikini olsun kız konu sahibi, gençliğin güzelliğin baki nasılsa, daha güzellerini alırsın bahaneyle, bosver

Yemin ediyorum evdeki makinelere bişey olacak diye ödüm kopuyor.

Yemin ediyorum evdeki makinelere bişey olacak diye ödüm kopuyor.
Aynen aynen. Geçen işte çamaşır makinesi artık yürümeye başladı dedim bi bakayım kurutmalı falan alırız belki, fiyatları görünce kocacım servis çağıralım dedim

Niye? Wuhanda mı yaşıyorsunuz
Hijyen için değil grileşen beyazları sevmediğim için yapıyorum.
Hangi deterjanı kullanırsan kullan suyun sertlik derecesinden dolayı bir süre sonra renkleri bozuluyor çünkü.
Arada bir yaptığımı da yazdım üstelik.

ahahaha light dert. tek zarar gören renk olsa çok berbat olmadıysa giysin derdim ama illa ki zarar görmüştür ipleri, kumaşı vs.

Bunu ben de yılda bir filan yapıyorum beyazlara filan valla ne yalan söyliyim, bembeyaz çıkıyorlar, kurutmayla da yumuşacık oluyor ama yüksek ısı kullanmak hem çevreye hem makinaya hem faturaya zarar...Zaten makina fiyatlarını görünce bugünden sonra yapmamaya karar verdim lila-mor-gri de hoş renkler aslında, beyaz şart mı yani?

Öyle canım bende senede 2-3 falan yaparım en fazla.
Zaten sürekli olursa çamaşırlarda erir gider.

Hayattaki tek vasfım çamaşır yıkamak ve temizlik yapmak olmadığı için, dalgınlığıma gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…