How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bikinimi çamaşır makinesinde yıkadım rengi gitti

Bikinimi hep makinaya atarım ama makinada 90 derece var mı onu bile bilmiyorum. Ondan bir tık üstü cehennem, hiç gerek var mı 90 dereceye?
Yazık valla...
Eğer sadece rengi gitti kendi saglamsa kot rengi toz boyalar var, çok da ucuz. iki tur kaynatın onda, çok güzel rengini alıyor. Yıllar önce bir şeyimin rengini o toz boyalarla değiştirmiştim. YouTube'a falan yazarsanız çıkar bir sürü video
Renk vermiyor mu onlar? Ben bir ceket boyadım siyaha altına giydiğim bütün kıyafetlerimi boyadı. Sabitleyicisini de almıştım, sirke tuz falan da şeyetmiştim.

Bı de sadece rengi soldu, lastikleri sağlam demiş kıyamam :KK48: Böyle bir muameleye maruz bıraktığın bikini seni ilk plajda yarı yolda bırakır, kaynar suda haşlanıp sağlam kalacak lastik teknolojisi henüz yok çünkü..bence at artık onu, yoksa sosyal medyada senin plajda popon açık koşarken videonu izlememiz an meselesi olur:KK45:

Bı de sadece rengi soldu, lastikleri sağlam demiş kıyamam :KK48: Böyle bir muameleye maruz bıraktığın bikini seni ilk plajda yarı yolda bırakır, kaynar suda haşlanıp sağlam kalacak lastik teknolojisi henüz yok çünkü..bence at artık onu, yoksa sosyal medyada senin plajda popon açık koşarken görüntülerini izlememiz an meselesi olur:KK45:
Üst bikinide oldu o bana ya. Açılmış boyundan bağlanan yer salına salına denizden çıktım 😂

Bi de kaydıraktan kayınca alt bikini çıkıyor her seferinde 😂😂😂

Makinanın 90 derece ayarını kullandığımı hiç hatırlamıyorum sanırım. Ne yıkanır ki kaynar suda?
Beyazları ve havluları arada bende 90 derecede yıkarım. Hatta sıcakken kapatır bekletirim biraz, kaynar suda.
Rengi için bir şey yapamazsınız, siyah üstle kombinleyip kullanabilirsiniz şu saatten sonra.

Beyazları ve havluları arada bende 90 derecede yıkarım. Hatta sıcakken kapatır bekletirim biraz, kaynar suda.
Rengi için bir şey yapamazsınız, siyah üstle kombinleyip kullanabilirsiniz şu saatten sonra.
E kese kağıdı gibi olur o havlular, sertleşir. Hatta beyaz değilse renkleri atar, solar, çabuk eskir, ıslanınca kötü koku yaymaya başlar.

Mikrop bakteri öldürmek için 60 derece idealdir.

E kese kağıdı gibi olur o havlular, sertleşir. Hatta beyaz değilse renkleri atar, solar, çabuk eskir, ıslanınca kötü koku yaymaya başlar.

Mikrop bakteri öldürmek için 60 derece idealdir.
Her yıkamada değil arada yapıyorum. Beyazların renkleri dönmeye başladıysa özellikle.
Genelde 60 derecede yıkıyorum.
Havluları normal ısıda da yıkasan güneşte kuruyunca setleşiyor, o yüzden hep kurutmada kuruturum.
Yumuşatıcı kullanmıyorum çünkü.

Üst bikinide oldu o bana ya. Açılmış boyundan bağlanan yer salına salına denizden çıktım 😂

Bi de kaydıraktan kayınca alt bikini çıkıyor her seferinde 😂😂😂
Popo estetikse sıkıntı yok bence :KK45: kaydirakta kıllı paslı yağlı dayılarin hemen arkasından da kaymışlığım var çünkü :KK14:

Her yıkamada değil arada yapıyorum. Beyazların renkleri dönmeye başladıysa özellikle.
Havluları normal ısıda da yıkasan güneşte kuruyunca setleşiyor, o yüzden hep kurutmada kuruturum.
Yumuşatıcı ben de kullanmıyorum. Hele ki havlu, nevresim gibi direkt tene temas eden ürünlerde çok tehlikeli.

Kurutmam yok benim o yüzden bilemedim onu. Memnun musunuz? Evde iki koca makine olması rahatsız ediyor beni o yüzden hep erteledim kurutma işini. İkisi bir arada olanlar da iyi değil diyolla.

Yumuşatıcı ben de kullanmıyorum. Hele ki havlu, nevresim gibi direkt tene temas eden ürünlerde çok tehlikeli.

Kurutmam yok benim o yüzden bilemedim onu. Memnun musunuz? Evde iki koca makine olması rahatsız ediyor beni o yüzden hep erteledim kurutma işini. İkisi bir arada olanlar da iyi değil diyolla.
Yalan...ikisi bir arada kullanıyorum 10 yıldır tık demedi...ha yerim olsa ayrı ayrı alırdım o daha pratik bence ama illa al derim

8 senedir kurutma kullaniyorum yaz kış cok memnunum

Renk vermiyor mu onlar? Ben bir ceket boyadım siyaha altına giydiğim bütün kıyafetlerimi boyadı. Sabitleyicisini de almıştım, sirke tuz falan da şeyetmiştim.
Konu sahibi zaten normalde elde yikiyormus bikinisini^^
Benim boyadım şey renk verdi mi inan hiç hatırlamıyorum ama renk verse hatırlardim sanırım🙄🙄 bak evde başka rengi kalmış, şuydu benim boyam
IMG_20220719_142837~2.jpg

Steril olması için kurutma makinesi yeterli,90 derecede yıkayıp canına okumanıza gerek yok.Annem en sevdiğim tshirtlerimin canına okurdu hep bu şekilde🤭.

Yalan...ikisi bir arada kullanıyorum 10 yıldır tık demedi...ha yerim olsa ayrı ayrı alırdım o daha pratik bence ama illa al derim
Ay hadi ya, ilk defa iyi diyen birini duydum. Geçen gün baktım 22 bin olmuş fiyatı istediğim makinenin. Zamanında almadığıma pişman olduğum şeylerden biri olacak kesin 😂

Normalde hep elle yıkarım dalgınlığıma mı denk geldi nolduysa yeni aldığım bikinimi 90 derece sıcaklıkta attım çamaşır makinesine. Çok da severek almıştım sarıydı rengi soluk yeşil olmuş çok üzüldüm. Düzeltilebilir bir yolu var mı?
90 mi:) garibanın ne çekisi varmış. Günahlarından bile arınır o ısıda😂

Çamaşır makinesi kadar gerekli bir alet olduğunu kullanınca anladım. Çok memnunum.
Havlular yumuşacık çıkıyor dediğim gibi.
Kimisi buruşturuyor diyor ama çok doldurmayınca yada kurutma işlemi bitip bekletmeden çıkartınca bu tarz bir problem yaşamıyorum. Hatta ütülü gibi çıkartıyor bile diyebilirim.
Çamaşırı sıcağıyla çıkartıp el ütüsü yapar gibi katlayınca tişörtleri bile ütülemeye gerek kalmıyor.
Nevresim ve çarşaf atmıyorum çünkü kuruturken birbirine dolanıyor ve buruşturuyor.
Ben ayrı ayrı aldım, bir arkadaşım ikisi bir arada aldı beğenmedi iade etti.
Teyzemde de ikisi bir arada var kurutma kısmını kullanmıyorum artık dedi. Markaya göre değişebiliyor sanırım.
İkisi bir aralarda bir diğer problemde ikinci kez çamaşır atacaksınız iki işlemi de beklemek zorunda kalıyorsunuz.
Misal yıkama işi bitince yıkananları kurutmaya atıp yeniden çamaşır makinasını kullanabiliyorum.
Özellikle çocuklu evlerde kurutma şart bence.
Yer sıkıntınız varsa çamaşır makinasının üstüne monte ettirebiliyorsunuz.
Birde ısı pompalı ve nem sensörlü olmasına dikkat edin alacaksınız.
Nem sensörü sayesinde, seçtiğiniz program 2-3 saatse bile içindeki çamaşırın durumuna göre 1,5 saatte falan işlemi bitirebiliyor.

Ay hadi ya, ilk defa iyi diyen birini duydum. Geçen gün baktım 22 bin olmuş fiyatı istediğim makinenin. Zamanında almadığıma pişman olduğum şeylerden biri olacak kesin 😂
:eek:22 000 ney ? Zamanında kampanyadan 3-4 bine mi ne almıştım o zaman bile çok gelmişti... Abov boşver kuzum ya, pratik bişey tamam ama 22000 etmez yani, as balkona gitsin

Back