Yumuşatıcı ben de kullanmıyorum. Hele ki havlu, nevresim gibi direkt tene temas eden ürünlerde çok tehlikeli.
Kurutmam yok benim o yüzden bilemedim onu. Memnun musunuz? Evde iki koca makine olması rahatsız ediyor beni o yüzden hep erteledim kurutma işini. İkisi bir arada olanlar da iyi değil diyolla.
Çamaşır makinesi kadar gerekli bir alet olduğunu kullanınca anladım. Çok memnunum.
Havlular yumuşacık çıkıyor dediğim gibi.
Kimisi buruşturuyor diyor ama çok doldurmayınca yada kurutma işlemi bitip bekletmeden çıkartınca bu tarz bir problem yaşamıyorum. Hatta ütülü gibi çıkartıyor bile diyebilirim.
Çamaşırı sıcağıyla çıkartıp el ütüsü yapar gibi katlayınca tişörtleri bile ütülemeye gerek kalmıyor.
Nevresim ve çarşaf atmıyorum çünkü kuruturken birbirine dolanıyor ve buruşturuyor.
Ben ayrı ayrı aldım, bir arkadaşım ikisi bir arada aldı beğenmedi iade etti.
Teyzemde de ikisi bir arada var kurutma kısmını kullanmıyorum artık dedi. Markaya göre değişebiliyor sanırım.
İkisi bir aralarda bir diğer problemde ikinci kez çamaşır atacaksınız iki işlemi de beklemek zorunda kalıyorsunuz.
Misal yıkama işi bitince yıkananları kurutmaya atıp yeniden çamaşır makinasını kullanabiliyorum.
Özellikle çocuklu evlerde kurutma şart bence.
Yer sıkıntınız varsa çamaşır makinasının üstüne monte ettirebiliyorsunuz.
Birde ısı pompalı ve nem sensörlü olmasına dikkat edin alacaksınız.
Nem sensörü sayesinde, seçtiğiniz program 2-3 saatse bile içindeki çamaşırın durumuna göre 1,5 saatte falan işlemi bitirebiliyor.