Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bikini bölgesinin kenarından cıkan tüylere cözüm bulan varmı??
Selam arkdslar benım sorunum bikini bölgesini epilasyon yaparken birazcık kenarınıda tastı ve ordada tüyler cıktı ben cok takıyorum sizin öyle mi? yada bi caresi varmı azaltmak yok etmek için?_?
valla canımcım bikini bölgesinin kenarı kıyısı köşesi olarak ayırım yapılmaksızın kıllara genel olarak çözümler aranıyor ,istenmeyen tüyler kategorisinde birçok yöntemden bahsedilmiş,deneyenlerin denemek isteyenlerin yorumları var ,vaktin varsa hepsini incelemelisin
a.s kesinlikle aynı fikirdeyim kaydirigubbakcemile5 neden hayatı kendimize zehir ediyoruz k? ayrıca genital bölgeye krem, ağda vb şeyleri uygulamanın riskli olduğunu düşünüyorum. :umursamaz:
Sir veya normal ağda o bölgenin sarkmasına neden oluyor ama kızlar, bir güzellik uzmanından size öneridir ben o kısma sadece epilatör ile mudahale ediyorum üst tarafına sir yapıyorum...