• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesinin kenarından cıkan tüylere cözüm bulan varmı??

caramino

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
161
6
116
Selam arkdslar benım sorunum bikini bölgesini epilasyon yaparken birazcık kenarınıda tastı ve ordada tüyler cıktı ben cok takıyorum sizin öyle mi? yada bi caresi varmı azaltmak yok etmek için?_?

valla canımcım bikini bölgesinin kenarı kıyısı köşesi olarak ayırım yapılmaksızın kıllara genel olarak çözümler aranıyor ,istenmeyen tüyler kategorisinde birçok yöntemden bahsedilmiş,deneyenlerin denemek isteyenlerin yorumları var ,vaktin varsa hepsini incelemelisin

tug işte!! nereden cıkacagı bellı olmuyor mecbur onu da alıcaksın pis görunuyor yoksa, bır yıgın yöntem var neyle alıyorsan orayı da onunla al derım

eldivenle alıyorum ya napcaz bu kıllarla bide erkeler gibi jiletle 2 dkkada mı halletsek nesenağlama

cnm çok kenarlara gelme epilasyon aleti ile orları eldivenle al ki daha da taşmasın

e sirle alın.hem azaltıyor.hiç yoktan hangi markayla alırsanız alın en kötü ihtimalle aynı çıkar.

Sir veya normal ağda o bölgenin sarkmasına neden oluyor ama kızlar, bir güzellik uzmanından size öneridir ben o kısma sadece epilatör ile mudahale ediyorum üst tarafına sir yapıyorum...

Back
X