Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

arkadaşlar bu nedir yaa,yırtılma mırtılma böle bişe oluyo muş mu töbestafurullah :18:? şimdiye kadar bikini bölgesine ağda yapmadığım için bilmiyorum duymadım da, var mı gerçekten böle bişe yoksa uydurma mı? ney nasıl yırtılıyo anlamadım,
yani gözümü korkutmayın benim zaten jiletle aldığım için çok sertleştiler çokk acıcak alınırken biliyorum da daa fazla bişe istemem yani :26:
bilenler bu konu hakkında bişeyler sölerse çokk sevinirim. anacım cahillikde başa bela gerçekten

akılınızı çalııştırın kızlar bi ağda parçası mı orayı keser yolar kanatır bir jilet mi düşünün elinizde jilet var kesici bir şey elinizden bi kaydımı ne kadar ağzında koruyu olsun kırmamıs olun ters döndümü geçer bacagınıza
benim bi gün agda yaptıramadım tayt gıycem goruzen yerlerı olmadı hemen alayım dedım jiletle sabunladım bacagımın alıncak yerını sonra elımı temızlemeden kıletı tuttum agzındakı korumayı falanda kırmadım ha sabunlu elımle kayıp bır dondu etimi aldı götürdü ıkı parmak boyunda ve 2 3 cm kalınlıkta derim koptu anlatrken bıle fena oldum kı ben ıgneden korkan bı ınsanım hastaneye gıdıp dıkıs atılcak dıye korkudan gıdemedım orayı sardık vs kendı kendını yenıledı allahtan hala iz var
agdanın bır sakızın ondan daha tehlikesiz oldugu kesin yırtıcı bır jılet koparıcı cımbız falan yok kadın elıylede oranızı buranızı ayıramaz allah askına nolur su huraelere ınanmayın

tamam agzını cart dıye ayırırım deyimini bılıyorum ama hiç deneyipte başaranı görmedim bu onun gibi bir şey :90::90::90:

Bikini bölgesinde yırtılma olmaz eğer kıl çıkış yönüne çekersen ama ters çekersen en fazla morarır...Alt kımısıda alırken aynı şekilde kıl yönüne doğru çekersen bir sorun olmaz en kolay yeri dudaklar ve en azz acıyan yer.ama çatal kısmında yanlış çekildiğinde azcık yırtılma oluyor oda çızgi gibi oluyor hmmm tırnağın geçmiş gibi oluyor yani ağdadan korkulacak bir şey yok...İlk alacaklar küçük küçük alırlarsa iki,üç almadan sonra çok çok alına biliyor.
ilk alındıktan sonra adet bittikten sonra alınırsa daha iyi oluyor ara vermemiş olunuyor ve azalma daha çok oluyor eğer vakit varsa tabi

Son düzenleme:

kız bukadar ayrıntılı anlatılır mı bu kaza,içim kıyıldı yaaaa peki acaba bu yırtılma olunca ne oliki acaba kan mı gelio bi süre?merakımdan soruyorum,burda epey bişe öğreniyorum sayenizde kızlr saolun...
bide inanmasakda sinek küçüktür ama mede bulandırır ya hesap o hesap canım

yırtılmaz kopmaz da gönül rahatlığıyla yap gitsin
he sen tutup labia minörleri yani iç dudaklarına ağdayı yapıştırıp çekersen ne olur bilemem denemek lazım

Kuvvetli ağdalar var yapıştımı derini koparır gibi acıyor ılık ağdalar var ben sesu ile alıyorum ısıtıyorum dayanacağım sıcaklığa getiriyorum sürüp bez ile alıyorum.
Yırtıldığını anlamıyorsunki boydan boya yırtılmıyor minicik bir yırtılma olur dikkat edersen bir şey olmaz,o kısmı elinle al ağdayı al parmaklarına çek.
Yazın ağda yapmakdan nefret ediyorum kışın yapış yapış oluyorsun ama yazın iki katı oluyor bide terliyorsun yapışmıyor kışın 20 dk da alıyorum yazın 1 saate yakın uğraşıyorum :84::84::84:

yırtılmaz kopmaz da gönül rahatlığıyla yap gitsin
he sen tutup labia minörleri yani iç dudaklarına ağdayı yapıştırıp çekersen ne olur bilemem denemek lazım

iç dudaklara ssir ağdayı sürüp çekilirse kesinlikle yırtılıyo bana arkadaş söledi acillik olmuş dikiş atılmış ama aklı naşında olanda göz göre göre yapmaz dikkat etmeli.

iç dudaklara ssir ağdayı sürüp çekilirse kesinlikle yırtılıyo bana arkadaş söledi acillik olmuş dikiş atılmış ama aklı naşında olanda göz göre göre yapmaz dikkat etmeli.

Benimde yırtıldı ama acillik olacak kadar değil minicik bir kesik gibiydi birini ağdacım yaptı ki oda sir ağda ile alıyor ikinciyide ben kendim yapmıştım oda baya minikti ve bidahada hiç böyle bir şey olmadı çünkü tüy yönünü öğrendim..Ben daha önce hiç böyle yırtılıpta dikiş atıldığını duymamıştım demekki baya kalın sürmüş ağdayı...
İlk alacak kişiler bence önce ağdcıda aldırsın eğer kendi alırsada kibrit kutusu kadar sürüp çeksin

çıkıntı olan yere sürmüş direk yani kanat gibi olan yer:26: düşünsene klitorisine çok yakın bi insan kendine nasıl yapar bunu ama senin dediğin çizilmeyi anladım bu ole değil daha ciddi neyseki bi sorunu yok şuan

kızlar iç dudakları elinize biraz agda bulastırıp elinizle cekın yada eldıven kullanın yoksa cok acır ve zedelenme olabilir

10 sene oldu heramde agda yapalı ne duz ne sirde yırtılma falan yasmadım duduklar alınır biter içine içbir agdacı girmez zaten yanlıs anlasılır falan diye korkmayın eğer hala terddüt ederseniz uyarırsınız ğadacıyı

arkadaşlar koltuk altı ve genitel bölgede olan kararıklıklar için kullandığınız krem varsa lütfen paylaşın iyice koltuk altım kapkara oldu

Kızlar gittiğiniz kisi kesinlikle tecrübeli olsun.malesef ben o yırtılmayı yasadım o an çok acıdı ben anlamadım.kizda bisey varmi dedi panikledi,yedigi halti bildigi icin.eve gittim suyun degmesiyle çığlık attım canım çok yandı o an.1 cm kadar resmen kesikti.krem falan surmustuk annem korkma kaynar dedi.evet orasi kapandi.AMA suan yazarken bile icim acidi.

önceleri kendim cesaret edip yapamazdım kuaföre giderdim hep son 1 senedir evde kendim sir ağdayla çok rahatlıkla yapıyorum

ramazan olduğu için oruçluyken kuaföre gidip ağda yaptırsam sorun olur mu kii :26:

Oruçluken yaptırmanı hiiiiiiççç tavsiye etmem acı çekiyorsun zaten azda olsa ama bu acı üçe katlanıyor daha çok canın acıyor eğer kuaförün iftardan sonra acıksa git.Ama oruç tutmuyorsan sorun olmaz..

Oruç tutuyorum açık olmuyo sanrım yaa bi ağda için orucumu tutmamazlkta yapamam

Ya bn evde epilatörü deniyorum ama çok canımı yakıyo . Başka ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim :)

Oruç tutuyorum açık olmuyo sanrım yaa bi ağda için orucumu tutmamazlkta yapamam

Ozaman adetinin son günü yaptır ama genelde açık olur sanıyorum cumartesiye falan getirirsen genelde düğün muhabbeti olduğu için belki açık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…