Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

kocanız isterse felan mecbuuurr =) neyse konuyu sapıtmayalım benim bu kıl dönmesi gibi yerler nasıl iyileşcek =((

birde ben hep sirle aldırıyordum ama en son seferinde hiç beceremedi sirin ertesi gün jilet gibi çıktı ilk kez oldu böyle niye anlamadım çok sinirim bozuldu vallaa...

ah bu kadınların tüy çilesi ne olcak böyleeee erkek olsak oh gezerdik rahat rahat =)))

kuaforluk yaptım zamnlarda agdaya gelen hatunların bır cogunlugu tabı 25 lık sınrıdakı cıtırlar yaptıryordu sevgılısının dostunun yada esının bas harfını ıcımden az kufur etmıordum varya tertemız ol cık

Kalp de güzel fikir de...
Playboy tavşanı da çizilir mi acep Esen? :94:
Amma seksi oluruz bea

Bayanın biri hamileymiş doğuma girmiş doktor alttan bakmış ve bide ne görsün baya bir uzun ve ucunda boncuk örgülü bir şey var doktor bu nee demiş kadınada eşim böyle seviyor bende uzattım ve boncuk taktım demiş böyle doğum olmaz keselim demiş :18: kadın yalvarmış nolur kesmeyin eşim doğuma girerken tembihledi kesersen seni boşarım diye..
Yani erkekler fantazilerine akıl sır ermiyor.
Ağadacım şekil yaptıranlar var demişti eşlerinin baş harflerini yaptıranlar kalp yaptıranlar...

Allahım yarabbim sen aklımı koru yolundan ayırmA RABBİM,
BAŞLICAM ŞİMDİ BU SAPIK ERKELRİN FANTAZİSİNE YAA, beni seven temiz sevsin bööööööggg

Son düzenleme:

Bunları ben de duymuştum

Ama bu gerçekten hayretlerimi şaştırdı

ahah neler var ya :)) uzatıp ucuna boncuk ahaha

kapıcının bitli kızı sana bişi sorcam, şimdi sen zamanında kuaförde çalışmşsın ya ozaman kimbilir neler görmüşündür,haliyle tiksindiğin oluyodur dimi?
sormak istediğim şu ben şimdi kuaförde aldırmaya utanıyorum bikini bölgesini,sizin için farkediyo muydu?yani siz hiç takmıyodunuz dimi?sonuçta önünüze geleni almak durumundasınız,
birde mesela sir yaptığınız müşteriyle ilgili konuşuyo musunuz diğer elemanlarla?yaaa ne biliim ben şimdiye kadar hep jilet kullandım. çok fena oldu. utanıyorum o halim için. yani aldirdatan sonra ikinci gidişte insanların bana pislikmişim gibi bakmasından hoşlanmam.
bende öle bi psikoloji oluşmuş,cevabını bekliyorum. inşallah okursun canım,şimdiden tşk...

canım ne ınsanlar gelıyordu ah bı bılsen tıksınmıyorsun cunku zamnla alısıyorduz sonucda meslek eger tıksınıcekdık nıye yapalımkı demı agda sırasında musterımızle konusuyoruz rahatlamak amaclı sen bısye anlamıorsun zaten 5 dakıkada bıtıyor ondan sonra dıger elemanlarla konsulmaz boyle seyler eger bır yer belırler ısen kendıne bu ısı guzel yapan hıc cekınmeden gıdersın canım utanmana sıkılmana gerek yok acaba ınsnalar benım hakımda neler dusunuyor gıbısınden bende arada kuafore gıderım aldırmaya hıc takmam bıle dusun ben dogum yapmıs bı bayanım halınle sezeryan dıkıs ızım ve gobusumde catlaklar var oralı bıle olmuorum konsuma esnasında bı koaforum benım bekar oldumu sanmıs deıdm gormuormusun dıkıs ızımı anlıcan senın oranı buranı ıncelmıor cılt tıpıne uygun hangı agda ıse onunla baslıor almaya

çok tşk kapıcınınbitlikızı,çekinip gitmeyenler olarak heralde çok fazla komplo teorileri oluşturuyoruz kafamızda :)
family sir makinem var bikini bölgesi hariç her yerime uyguluyorum.ama oraya çok tırsıyorum :18: inş. bi gün öğrenirde yapabilirim.
buarda bende merak ediyorum yapanlar sir ağdayla nası yapıyo?çnk hemen donuyo falan ya zor oluyo. tecrübelileri duymak isterim.

canım çekinme bence yanı eğer öyle düşünyorsan sadece ağda yapan bayanların olduğu yere git tek başına bir yerde ağda yapan kadınlar var başka elemanı falan olmayan oraya gidebilirsin ben erkeklerin olduğu yere gitmiyorum güzellik salonlarına gidiyorum çünkü korkuyorum konuşmaları duyarlar falan erkek arkadaşım bi elektirikcide çalışmıştı benim lisedeyken orada bi kalfa anlatmış yanda kuaför vardı duvarı deldik ağda yerini izledik falan diye hem ben gitmiyorum bu yüzden hemde erkek arkadaşım bu yüzden erkekli yere göndermiyor eğer böyle bir şeyden korkuyorsan dedğim yere git ama konuşma olmuyor yani bana yengem anlatıyordu oda bıraktı artık ağda yapamayı elemanı yapıyor benim ağdacım hiç öyle şseyler konuşmuyor biz güncel konulardan konusuyoruz

ayrıca yengem şekil isteyenleri söylemişti kocası istiyormuş bende yaşı kaç dediğimde kadının 50 üzeri falan demişti genç biri sanmıştımda yaş 70 iş bitmemiş demeki :90:

ne şekli bee?oraya şekil mi olur?ne insanlar var ya şaka gibi töbestafurullah...
insanlar temizliği geçmiş eğlencesi kalmış anlaşılan,allah akıl fikir versin...

arkadaslar agdayla nasil aliyosunuz. yani üst tarafi kolay da dudaklari nasil aliyosunuz? orasi yirtilir kanar falan diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…