kalp çizdiriyoz töbe töbe..
kıl kardeş o, günah günah öyle dolaşılırmı şekilli şekilli kıllar. hem pisss, hijyen değil
Kalp de güzel fikir de...
Playboy tavşanı da çizilir mi acep Esen? :94:
Amma seksi oluruz bea
Kalp de güzel fikir de...
Playboy tavşanı da çizilir mi acep Esen? :94:
Amma seksi oluruz bea
papyonlu tavşan dimi şekerim
Bayanın biri hamileymiş doğuma girmiş doktor alttan bakmış ve bide ne görsünbaya bir uzun ve ucunda boncuk örgülü bir şey var doktor bu nee demiş kadınada eşim böyle seviyor bende uzattım ve boncuk taktım demiş böyle doğum olmaz keselim demiş :18: kadın yalvarmış nolur kesmeyin eşim doğuma girerken tembihledi kesersen seni boşarım diye..
Yani erkekler fantazilerine akıl sır ermiyor.
Ağadacım şekil yaptıranlar var demişti eşlerinin baş harflerini yaptıranlar kalp yaptıranlar...
kuaforluk yaptım zamnlarda agdaya gelen hatunların bır cogunlugu tabı 25 lık sınrıdakı cıtırlar yaptıryordu sevgılısının dostunun yada esının bas harfınııcımden az kufur etmıordum varya tertemız ol cık
Bayanın biri hamileymiş doğuma girmiş doktor alttan bakmış ve bide ne görsünbaya bir uzun ve ucunda boncuk örgülü bir şey var doktor bu nee demiş kadınada eşim böyle seviyor bende uzattım ve boncuk taktım demiş böyle doğum olmaz keselim demiş :18: kadın yalvarmış nolur kesmeyin eşim doğuma girerken tembihledi kesersen seni boşarım diye..
Ağadacım şekil yaptıranlar var demişti eşlerinin baş harflerini yaptıranlar kalp yaptıranlar...
benim öyle bir kolyem vardı göğsümü gere gere takıyordum bi de hediye gelmişti sonradan öğrendim ne olduğunu daha da kolyeyi elime almadım
kapıcının bitli kızı sana bişi sorcam, şimdi sen zamanında kuaförde çalışmşsın ya ozaman kimbilir neler görmüşündür,haliyle tiksindiğin oluyodur dimi?
sormak istediğim şu ben şimdi kuaförde aldırmaya utanıyorum bikini bölgesini,sizin için farkediyo muydu?yani siz hiç takmıyodunuz dimi?sonuçta önünüze geleni almak durumundasınız,
birde mesela sir yaptığınız müşteriyle ilgili konuşuyo musunuz diğer elemanlarla?yaaa ne biliim ben şimdiye kadar hep jilet kullandım. çok fena oldu. utanıyorum o halim için. yani aldirdatan sonra ikinci gidişte insanların bana pislikmişim gibi bakmasından hoşlanmam.
bende öle bi psikoloji oluşmuş,cevabını bekliyorum. inşallah okursun canım,şimdiden tşk...
makina kullanıyorum ama çok kırılıyor yauv
çok tşk kapıcınınbitlikızı,çekinip gitmeyenler olarak heralde çok fazla komplo teorileri oluşturuyoruz kafamızda :)
family sir makinem var bikini bölgesi hariç her yerime uyguluyorum.ama oraya çok tırsıyorum :18: inş. bi gün öğrenirde yapabilirim.
buarda bende merak ediyorum yapanlar sir ağdayla nası yapıyo?çnk hemen donuyo falan ya zor oluyo. tecrübelileri duymak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?