canm bu ben spreyi nerde bulabiliriz
kızlar bıkını bolgesı ıcın en guzelı uyuturucu sprey ben sprey kullanıyorum bes dakıkada bıtıyor hemen uyusuyor zaten uste fazla uyusmuor amam alt dudak tarafı uyusuyorkaymak gıbı ohh hemen sur agdayı cek hısetmıorsun bıle
kızlarrr bende hp jiletle alıyormyaaa çok sinir bozucu ağda yapmak istiyorm ama nasıl yapıcamı blmiyorumm bezle yapılanmı yoksa elle çekilen vr omu dha iyi acaba yardımcı olursanız sevinirim
canım ılk once bence gıt kuafore aldır ılk defa alıcagın ıcın canını cok acıtırsın bır kereye mahsus aldırısan kuafore ıkıncı kez kendın alabılırsın almadan oncede yazdıgım spreyı al sık guzelce sonra kozmetıkcılerde bulunan kartus sır agdalar vardya onların pembe olanını bol pudralısını al agda bezını al cubuklarınından al yenı alıcagın ıcın kucuk kucuk alabılrısın zamnla alısırsın sonrada buyuk buyuk alırsınsımdıkden ıyı temzılenmeler
ya kuafrde masrf yapmak istemiyormm kaç paradr kmblrlr kndm almk istiyormS:S:S:
ya kuafrde masrf yapmak istemiyormm kaç paradr kmblrlr kndm almk istiyormS:S:S:
canım teşekkr yardmn içnn hfta snu dencem ağdaa
ewt canım anadolu yakasındaym.hafta sonu denicm bkalm azar azarr hergüz az az yapsm biter herhldealtları yaprken zor olr bi:S
ümraniye canım
kızlarrr bende yeni yaptım bi kısmı kaldı alamadımçok acıyo
Canım ben tam ümr değil ama yakınnz sen tarif ettt ben giderm en kısa zamanda:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?