Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

canımm
kısaolunca
agdadahepsını*almıyo
oyuzden
acıartıo
ama*uzayınca*bıandacekıosun
agdaya
gelıotuyler

tekrar döndüm aranıza benim ağdacı kapatı doğum yaptı yeni güzel bir ağdacı bulldum yalnız biraz pahalı yarım bacağı 10 liraya alıyor bende her ay 10 lira verene kadar sir ağda alıyorum kartuş ısıtıp kendim alıyorum bacaklarımı 5 lira maliyeti oluyor ki diğer aya kartuş ağdam kalıyor 2 ayı 5 liraya çıkarıyorum fakat bikini bölgesini tam alamadığım için ve kontuk altı için ağdacıya gidiyorum 20 lira veriyorum komplesi 35 yarım bacakla 30 ben aylık 22.5 maal ediyorum neredeyse artık öyle bir yöntem geliştirdim parasızlık böyle bir şey:76: ama bu agdacının agdası daha iyi önceden hemen çıkan koltuk altım artık geç çıkıyor azalma zaten vardı ama geç çıkma işi beni memnun etti soruları olanlara yarıdmcı olabilirim herkese tertemiz kılsız tüysüz günler diliyorum

pahalı mı 10 lira :44: burada 12 liraydı en son olmuştur yarım bacak 15 filan olmuştur
suratım, kaş, bıyık 15 oldu .veriyorum ama içime oturuyor
ben oram için her daim jiletciyim öyle kuaföre verecek param yok.
kafama koydum çözüm bulacağım epilatör zaten özellikli birşey değildi onunda ucu gitti.ne güzel bacağımın yarısını onla alıyordum. yazın yeni mayo alıp giyeceğim tertemiz şekilde kafama koydum .geçen yaz yapamadım kısmetse bu yaz inş:82:
hamam otu kullanıyorum ama çok pis birşey çok kötü kokuyor ama bacağımın arkası ve bazı bölgeler için mecburum lanet olsun
onunda iyisine ilk alışımda rastladım sonraki aldıklarım kötü çıktı. biri çok yakıyordu diğeri bayattı almıyordu.

Son düzenleme:
kızlar bikini bölgesi için size tavsiyem depilissimanın cezve sir ağda seti var onu tavsiye ederim bikini bölgesi için depilissima titanyum tablet ağdası var bu set içindede var pudralı acıya azaltan bir ağda hemde sir ağda ile aldığınızda 1 ay tertemiz cirlop gibi süreklki sir ağda ile aldığınızdada baya azaltıyor ben 6 aydır evde kendim alıyorum çok pratik oluyor makineye bir kere para verdim sürekli ağda parası vermekten kurtuldum tüyleri azaltmak için ağdadana sonra tüy azaltıcı losyonlar var depilissima ve avonun losyonunu tavsiye edebilirim bu bahsettiğim seti nerden bulabilirim diyeceksiniz öyle heryerde satılmıyor malesef ben bi internet sitesnden aldım formdanda o siteden alan çok arkadaşlar var reklama girermi bilmiyorum siteyi yazayım bi bakın. Sir Ağda Setleri Satış Sitesi

Ben de bilgilerimi sizinle paylaşayım bari,

Bu kadar çile çeken olduğunu görünce yazayım dedim,

Sir ağda isteyen arkadaşlar Deplissima nın kartuş ağdaları var,

Benim tekli makinam var,takıyosunuz fişini ısınıyo,

Aynı kuafördeki gibi sür roll on kartuşu çek,bu kadar basit,

Pratik ve temiz oluyo,

Bacaklarıma,kollarıma,bunu kullnıyorum ben,

Bıyık ve kol altı için daha hassas olanını ocakta tencerede ısıtıp ufak spatula ile

yapıyorum,

O da tamam on dakkada,

Özel bölgeye gelince,hiç ağda yapmadım,

Size mucize bir şey önereyeim,

SAKIZ....

alın bi şekersiz sakızın yarısını çiğneyin,sonra çıkarıp elinize yapıştırın,

Ben adet dönemi biterken yaptığım için tertemiz olunca hepsini iki saatte alıyorum bitiyo,

Bir ay sonra yani bi dahaki adet dönemine kadar anca uzuyo,

Yaklaşık üç yıldır kullanıyorum sakızı,acaip azalma oldu,hem hiç acımıyo artık,çek kopar ikiişer üçer,iki saatte bitiriyorum ben,

Ablam on yıldır evli ve sakızı o söyledi bana,onu şimdi üç beş tane çıkıyomuş inanamadım,

Üstten gösterdi biraz hayret ettim,

Size tavsiye ederim,çok rahat acısız masrafsız,

Alt taraflara ayna ile yapmak mümkün,

Hamileyken nasıl olur bilmiyorum ama normal çok rahat,

Kesinlikle tavsiye ederim,kimseye açmak zorunda da değlsiniz,

Ne güzel değil mi?

Daha önce de yazmıştım buraya,yenileyeyim dedim....

Son düzenleme:
Çok acır sakızla yolmak falan agdayla almakda aynı şey 30dkda biter 2 saat tek tek ugraşcagına:97:

Önemli olan sakızın on yılda kesin bi şekilde bitirmesi,Sir ağda ile ise 20-30 yılda anca azalıyo,tam

olarak bitmiyo bile,

Tabi herkesin kendi tercihi,ben sadece tavsiye ederim gerisi size kalmış...
:97:

Ben de hep jiletle alırdım 4-5 sene önce bir kaç kez kuaförde ağdayla aldırmıştım felaket kanası kan kaybından gidice sandım resmen o günden beri hep jiletle aldım. Geçen gün kuzenime gittim kendisi kuaför aynı zamanda evde bacaklarımı alırken oramı da aldı ne kanadı ne bişey tabi biraz acıdı ama dayandım. Bir dahakine emla sürmeyi düşünüyorum. Gerçekten işe yarıyor mu ona göre alıcam ?

bizim burda yarım bacak 10 lira pahalı kaş bıyık 5 liraya alıyorlar yüzle beraber 10 lira en pahalı bu gittiğim yer ne yazik ki 35 lira komple ama kadın işini iyi biliyor 20 dkka heryerimi alıyor tertemiz yapıyor bi kere param yoktu 20 liraya alan bi yere gittim 1 bucuk saate anca aldı o kadar eli ağır ve işi bilmeyendiki bu kadına çok para veriyorum ama değiyor profösyonel olmus resmen 20 dk bitiyor ve adası kaliteli ayrıca bıyıgımı aldıgındada artı para almıyor sağolsun gerçi o kadar para alınca bende olsam bıyık ıcın 2 lıra almam
sakızda kökten alır ondada şeker yok sir ağdada şeker yok sekerli sakız kullanırsanız besler ayrıca ağdanın 20 30 yılda azaltığını nerden duydunuz 5 yıldır kullanıyorum artık bacaklarım 2 3 ayda anca çıkıyor resmen

35 milyon komple ağda için çok iyi bir fiyat ben çoğu zaman sadece bütün bacağımı 20 liraya aldıyordum o da 3-4 yıl önce.

kızlar benım korkum dudak kısımlarıı ve asagı kısımlarr nasıl cekmek gerek o kısımları:26:

Bikini bölgesini nasıl alıyorsunuz ben yıllarca jılet kullandım .sir agdaya basladım dudak kısımlarını alamıyorum o kadar kökleşmiş ki çok canım yanıyor aglayasım geldı yapınca 2 gün kırmızı gezıyorum kasıgım morardı acaba dayanıp alsam tüyler ne zaman incelir kii bide depilissima pudralı jiletle alınmış yerlerı ceker mı ? köklüya cekmez diye düşünüyorum

bence aLma ,1-2 gün sonra al , şimdi alırsan yara olur kabuk bağlar,kanar falan..zaten acıdan dayanamazsın da..

bende önceleri kuaföre gidiyodum ama şimdi kendim alıyorum. cezve içinde olan sirler var onlar rahat oluyo öyle deneyin eldivende rahat dudak kısımlarını eldivenle alıyorum daha rahat oluyo
bayan olmak zor zannat birde alınacak yere bebek purası sürerseniz acıyı azaltırmış burada okumuştum almadan önce biraz pudralayın ben kuaföre giderken kadın terlediğğimde pudra sürüyodu daha iyi yapışmasını sağlıyomuş hemde

Son düzenleme:

ben de ağdacıya gidiyordum..
ama bugün ilk kez sir ağda bantları ve eldiven ikilisini kullandım ..biraz uzun sürdü ama sonuç güzel oldu..
beceremem sanmıştım..ama oldu..bebek pudrasını alacağım bende bir dahaki sefere..bebe yağıyla sildim,yumuşacık da oldu valla..

arkadaşlar cidden yapayanlar kuaföre gitsin yara ve iz yaparsınız yakarsınız derinizi yakınca kara kara olur geçmez
ama söyle söyleyim yukardan dudaga kadar sürmeyin vajinanın oldugu bölgeye kadar bı alın asagıya bulastırsanız topluca cekemezsınız sonra duduka kısımları bı sag bı sol olmak uzare vıjana kısmınızdan asagıya dogru surun ve alın yukardan aşağuda badana yapar gibi ağda sürerseniz alamazsınız bölüm bölüm alın

kızlar merhaba, ben genital bölgemi eldivenle alıcam ama 3 hafta sonra tatile çıkıcam o zamana kadar uzar merak ettiğim şey şu: eldivenle alması için uzun olması gerekiyomuş ne kadar uzunluk bu? 3 hafta tahminen buna yeter mi? ağda sonrası çok tahriş oluyo ağdacıda yaptırmış olmama rağmen, öyle gezemem artık bıktım yani

kızlar bıkını bolgesı ıcın en guzelı uyuturucu sprey ben sprey kullanıyorum bes dakıkada bıtıyor hemen uyusuyor zaten uste fazla uyusmuor amam alt dudak tarafı uyusuyor kaymak gıbı ohh hemen sur agdayı cek hısetmıorsun bıle

canm bu ben spreyi nerde bulabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…