• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesine çözüm buldum sanırım :)

tüm vücut 3 milyar ödüyorum canım ben:17:

:) hayatta vermem o parayı ağda 4-5 lira en fazla toplam yarım saatimi almaz üstelikte 1 aydan fazla çıkmıyo ayrıca tamamen bitirse ver üç milyar ama yine çıkacak parana yazık yada çok zenginsiniz gerçi çok zengin olsamda vermem galiba ben parama çok düşkünüm :))))

Son düzenleme:
Tatlım içinde hersey var ama.. Evet yinede pahalı geldi ama almaktan baska carem yok ya içinde baya malzeme var ..
Bikini bölgesi çok büyük dert bıktım artık ..

Ayrı ayrı parçaklarına baktım onlarda pahalı bu set daha mantıklı.

Deneyen varsa yorum yapar umarım.

ben o siteden bahar güneşini almıştım. kartuş ısıtıcı pronwer'di o zamanlar, çok kıytırık görünüyor ama iş görüyor. memnunum kartuşlardan. cezvesi de fena değil, iyi ısıtıyor ama bi türlü doğru düzgün kullanamadım o kalıp ağdaları:50: çok fazla üstelemedim açıkcası, biraz daha uğraşsam belki kendime göre bi yol tuttururdum. evde imkanım olsa, şöyle boş bi oda, tek başıma kalsam yapıcam herşeyi ama nerdeeee bende o şans:31: ama bu setten memnunum yani, bi sakatlık durumu yok. seninki depilissima olduğu için daha kaliteli tabi ondan dolayı fiyat farkı böyle fazla. myzt merak ediyorum sen nasıl kullanacaksın, yorumunu bekliyorum.

ben o siteden bahar güneşini almıştım. kartuş ısıtıcı pronwer'di o zamanlar, çok kıytırık görünüyor ama iş görüyor. memnunum kartuşlardan. cezvesi de fena değil, iyi ısıtıyor ama bi türlü doğru düzgün kullanamadım o kalıp ağdaları:50: çok fazla üstelemedim açıkcası, biraz daha uğraşsam belki kendime göre bi yol tuttururdum. evde imkanım olsa, şöyle boş bi oda, tek başıma kalsam yapıcam herşeyi ama nerdeeee bende o şans:31: ama bu setten memnunum yani, bi sakatlık durumu yok. seninki depilissima olduğu için daha kaliteli tabi ondan dolayı fiyat farkı böyle fazla. myzt merak ediyorum sen nasıl kullanacaksın, yorumunu bekliyorum.

Canım bende günlerdir arastırıyorum o set uygun geldi bana her ne kadar fiyat için uygun gelmesede ..
Ama çarem yok sanırım alacagım evlilik yakın artık jiletle ugrasamam bu durum canımı cok sıkıyor,, becerikliyimdir yapabileceğimi düşünüyorum ..

Sanırım sözlüm alcak seti bana alırsa kullandıgımda yorumumu yazarım.
Bikini bölgesi için çok işime yarayacak öteki yerlerim çok tüylü değil..
Bahar güneşi hangisi oluyor :26:

Bu arada pronweri bilmem ama bu paylastıgım marka hakkında cok iyi duyumlar aldım..Heryerde de kolay kolay yok zaten kaç yere sordum.

Tatlım içinde hersey var ama.. Evet yinede pahalı geldi ama almaktan baska carem yok ya içinde baya malzeme var ..
Bikini bölgesi çok büyük dert bıktım artık ..

Ayrı ayrı parçaklarına baktım onlarda pahalı bu set daha mantıklı.

Deneyen varsa yorum yapar umarım.

siz ne güzel yapabiliyorsunuz ben kaç kere denedim bir turlu yapamadım :(

bikini bölgesi için en güzeli lazer epilasyon. aylık en fazla 200 liraya bu derstten kurtulursunuz. ben yaptırmadım ama ilk fırsatta yaptırcam çünkü jilet yüzünden o kadar kalınlaştı ki artık ağdayla yada eldivenle almamın imkansız olduğunu anladım. :2:

diğer bölgeleri almakta hiç üşenmem, acıyı da pek hissetmem ama bikini bölgesine gelince hiçbişey yapamıyorum. lazere kadar jilete devam başka çarem yok :)

lazer epilasyon yaptıran arkadasım 5 sene sonra tekrar tüylenmeler olduğunu söyledi. açıkçası ben lazer epilasyonu düşünürken birden vazgeçtim ve daha az maliyeti olan kartuş sir ağdaya karar verdim. tanesini 2,5 liraya aldığım sir ağdalarla başladım 4. kullanışımda inanılmaz derecede azalma oldu. en son 29 temmuzda ağda yaptım ve şuan tek tük saysam 15 tane kıl ya var ya yok... şunuda belirteyim ben kendimden ağdayı çekemem bu yüzden kuaför olan bir arkadasımın yardımını aldım 2,5 liraya bu sorunuda hallettim çok şükür. lazer epilasyon yerine sir ağdayı şiddetle tavsiye ediyorum.:10:

Son düzenleme:
Eldiven kesinlikle iyi bence hep geçte çıkartıyor. bende yıllardır tüy dökücü kullnıyordum cesaret edemedim hiç ama bayram temizliğinde eldiven istedm sabrettim oldu:))

merhabalar kızlar :54:

dün forumda istenmeyen tüylerle ilgili konuları okuyordum. artık gerçekten çözüm bulmalıyım diye düşündüm. bikini bölgeme ağda veya epilasyon yapamıyorum.
canım biraz kıymetlidir ve tenim çok hassas :17: size hiçbir maliyeti olmayan bir yöntem sunuyorum: eldiven.
evet çok tereddüt ettim çünkü şimdiye kadar hep jiletle hallettim. tüyler ve kökleri artık gelebilceği en kalın haline gelmiştir diye düşünüyorum.
ve tahmin edebileceğiniz üzere çok sık...
neyse dün cesaretimi topladım veeeeeee :52:

başladım :51: bir tutam çektim ve tahmin ettiğim kadar acımadı gerçekten o korku psikolojikmiş. şöyle ki, ağdanın yapış yapış olması ve epilasyonun yolarak koparması... insan sesinden bile psikolojik olarak acı çekiyor :) ama eldivende böyle bir durum yok. ben çok korktuğum için bölüm bölüm alıyorum. :1: yani kendime diyorum ki bugün şuraya kadar bitir, sonra da şuraya kadar bitir. vee kızlar üst kısmı bitti sadece altları kaldı :ssz: ben bile inanamadım kendime :54: denemekten zarar çıkmaz kızlar eğer benim gibi ağda yapamayan, kuaföre gitmekten korkan kişiler varsa denesinler derim ben :42:

aynı durumdayız canım ben de yeni keşfettim kesşke ergenlikte ilk eldivenle alsaydık...genital için temiz iş bence....hem uyuşuyor yaptıkça ten...bi de hızlı hızlı davran mak lazım

21 yaşındayım ve şimdiye kadar genital bölgemi jiletten başka bişeyle almadım.ama artık iki günde çıkan kıllardan bıktım.ağda veya epilatör kullanamam dayanamam ölürüm heralde.eldivenlede kendimi tek tek yolamam ki bitmez yola yola.
napmam lazım kızlar :( bişe önerin lütfenn

ben bi konuda yorum olarak yazmistim bu eldiveni, seninde bu konuya deginmen guzel oldu canim.

KIZLAR BEN SENELERDIR ELDIVENLE YAPIYORUM, ISIN PUF NOKTASI ELDIVENLER LATEX OLMALI
AYNI BALON GIBI ESNEK YANI.
ASLINDA BU LATEX ELDIVENLER BUTUN HASTANELERDE KULLANILAN ELDIVENLER.
BULMASI HIC ZOR DEGIL.

BIDE COK ACIYO DIYENLERE BI ONERIM VAR, >>>DOGAL BEYAZ HACI SAKIR SABUNU
ESKIDEN BU SABUNU KULLANIRDIM VUCUDUMA(SIMDI COK KURUTUYO VUCUDU DIYE KULLANMIYORUM)
VE INANIN BU SABUNLA BANYO YAPTIKTAN SONRA KILLAR OYLE RAHAT YOLUNUYOKI
SABUN YAG ICERMEDIGI ICIN TUYLER KURU VE SERT OLUYO.
HEMEN ELDIVENE YAPISIYO GELIYO CEKTIGINDE ANINDA KOPUYO KILLAR.

KESINLIKLE BI DENEYIN!!

ben koltuk alti ve bikini bolgemde hep yaparim.
iyi almayi bilirseniz eldivenle kopardiginiz killarin taa sabi gorunuyo, tam kokten aliyosun yani.
geri cikmasida gec oluyo

Son düzenleme:
21 yaşındayım ve şimdiye kadar genital bölgemi jiletten başka bişeyle almadım.ama artık iki günde çıkan kıllardan bıktım.ağda veya epilatör kullanamam dayanamam ölürüm heralde.eldivenlede kendimi tek tek yolamam ki bitmez yola yola.
napmam lazım kızlar :( bişe önerin lütfenn

malesef iste o bolgeye benimde bi fikrim yok canim,bilen varsa buyursun:44:

latex dedigim bunlar kizlar
http://www.tekpakambalaj.com/wp-content/uploads/2011/10/maiy-latex-eldiven.jpg
http://tr.all.biz/img/tr/catalog/69724.jpeg

Son düzenleme:
Back