- Konu Sahibi benbirkelebegim
eldiven saolsun
10 dakika suruyorr bende tum bacak kollarim butun epilasyonum en fazla 1 saat
sanirim kuaforden bile kisa surede hallediyorum..
nası hallediyosun o kdr hızlı maşşallahh.işin sırrını ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eldiven saolsun
10 dakika suruyorr bende tum bacak kollarim butun epilasyonum en fazla 1 saat
sanirim kuaforden bile kisa surede hallediyorum..
nası hallediyosun o kdr hızlı maşşallahh.işin sırrını ne?
bi kere bikini bolgesi ve koltukaltini hep kokunden aldim yani kesme jilet kullanmadim
birde kartuj sir agda kullaniyorum son 4 aydirda aycangulu takip ediyorum
onun faydasi oldu kesinlikle
o yuzden en fazla 1 saatte tum bolgeleri temizliyorum....
aycangulu ısmını duydumda ne dedıgını bı turlu goremedım yaaaa
birazcık sabret canım yaa, ilk yaptığın için böyle, ben ilk yaptığım zaman neler hissettiğimi bile hatırlamıyorum. ki ben zaten epilatörle almıştım, düşün ki makineyle tüylere dalıyorsun, halbuki eldivende tek tek yolma var, etini sıkıştırma gibi bi durum da söz konusu değil. yaptıktan sonraki rahatlığı düşün, en az 20 gün oraya dokunman gerekmicek, ama jilette öyle miydi, 2 günde bir almak gerekiyor ve de aldığın gün bile diken diken. bak beni kimse cesaretlendirmedi, 18 yaşında falandım, kendi kendime başladım. üstelik duyanlar "deli misin, o bölge kökten alınır mı, nasıl dayanıyorsun, kesin bi zararı olur, alma diyenler oldu." ben de şimdi karnım büyürse nasıl alıcam diye dertleniyorum
Kızlar ben de 2 gün önce granül ağdayı keşfettim. Yıllardan jiletle alıyordum. İlk defa bu ağdayla denedim canım hiç acımadı. Kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız tek sorun sürekli ısıtmak gerekiyor. Ha bir de ısıtırken başından ayrılmayın yangın çıkıyor. En azından ben çıkardım.
Koltuk altı ve bacaklarımı veet ağda bantıyla alıyordum önceleri işe yaradı ama sonra yaramamaya başladı. Ben de bioder epiten aldım. Koltuk altı ve bacaklarımı bu sefer onunla aldım ama sanırım pek becerikli değilim.
eldiven acıtmıyodaa , eldıvenle alacakk boyut olması ıcın uzun olması gere ıste ben bu uzunlugu bekleyemıyom yaa .nası ayarlıyosunuzz.bıde ben yenı evlenecemm
Nerden ve ne kadara aliyorsunuz bu eldiveni?
Nerden bulabilirim?
bimde var, kutuda 50 tane oluyor, 4-5 lira gibi bir şey. uzunca bi süre yeter sana o. ama alırken boyutuna bak, eline uygun olanı al.
neyle ısıttınız bu kalıp ağdayı? ben de aldım ama daha kullanmadım. başka br marka vardı onu mutfakta cezveyle ısıtıyorum ama banyoda sıcak tutamadığım için süresi yetmiyor katılaşıyor
Bu kalıp ağda gibi değil hap gibi küçük küçük. Bunun kutusunun içinden cezve spatula bir de ağda paketi çıkıyor. Cezvenin içine biraz döktüm tüpün üstüne koydum. Yalnız ben çok becerikli (!) olduğum için küçük çaplı yangın çıkardım. Cezve kullanılamaz hâle geldi. Ben de annemin kullanmadığı metal bir tabakta yaptım. İlkinde mutfakta ısıttım baktım olmuyor git gel git gel. Evde küçük tüp vardı onu yanıma aldım onda ısıttım ama kimisi yanına kettle alıp benmari usulü ısıtıyormuş.