Bikini bölgesine çözüm buldum sanırım :)

nası hallediyosun o kdr hızlı maşşallahh.işin sırrını ne?

bi kere bikini bolgesi ve koltukaltini hep kokunden aldim yani kesme jilet kullanmadim
birde kartuj sir agda kullaniyorum son 4 aydirda aycangulu takip ediyorum
onun faydasi oldu kesinlikle
o yuzden en fazla 1 saatte tum bolgeleri temizliyorum....

bi kere bikini bolgesi ve koltukaltini hep kokunden aldim yani kesme jilet kullanmadim
birde kartuj sir agda kullaniyorum son 4 aydirda aycangulu takip ediyorum
onun faydasi oldu kesinlikle
o yuzden en fazla 1 saatte tum bolgeleri temizliyorum....

aycangulu ısmını duydumda ne dedıgını bı turlu goremedım yaaaa

birazcık sabret canım yaa, ilk yaptığın için böyle, ben ilk yaptığım zaman neler hissettiğimi bile hatırlamıyorum. ki ben zaten epilatörle almıştım, düşün ki makineyle tüylere dalıyorsun, halbuki eldivende tek tek yolma var, etini sıkıştırma gibi bi durum da söz konusu değil. yaptıktan sonraki rahatlığı düşün, en az 20 gün oraya dokunman gerekmicek, ama jilette öyle miydi, 2 günde bir almak gerekiyor ve de aldığın gün bile diken diken. bak beni kimse cesaretlendirmedi, 18 yaşında falandım, kendi kendime başladım. üstelik duyanlar "deli misin, o bölge kökten alınır mı, nasıl dayanıyorsun, kesin bi zararı olur, alma diyenler oldu." ben de şimdi karnım büyürse nasıl alıcam diye dertleniyorum :5:

bu gece tekrar deniyim bakalımmm :)

Ben de eldiven kullanıyorum artık, bilseydim böyle rahat olduğunu daha önce başlardım (:

Üst kısımlarda çok sorun olmadı, epilatör denemiştim daha önce kan içinde kalmıştım (:
Hiç kanamadı üst kısım ve düşündüğümden kolay oldu.
Alta hiç inemem diyordum, bir iki denedim canım gitti sanki.
Bir taraftan da jileti bırakmak istiyorum artık.

Önce kendimi psikolojik olarak hazırladım (:
Acısa ne olacak? Ölecek değilim dedim.
Sonra gerdirmeye çok dikkat ettim.
Az gerdirince çok fena acıyor.
Yapabildiğim kadar yaparım demiştim, biraz daha biraz daha derken bir baktım tertemiz oldu.
Başlarken çok acıyor, sonra uyuşuyor sanırım acıdan (: gittikçe daha az acı hissediliyor.

Bir kere acısın, sonrasında onun rahatlığı çok güzel.

Biraz alışayım epilatörle de yapabilirim herhalde.
Eldivenle almak için uzatmak gerekiyor biraz, her zaman da beklenmez öyle.

Çok insan var eldiven kullanıp memnun olan ama ben ağdaya cesaret ederim de şu eldiven beni ürkütüyor nedense... Demek ki denemeden önyargılı olmamak gerekiyor, ben de denicem

Son düzenleme:
Kızlar ben de 2 gün önce granül ağdayı keşfettim. Yıllardan jiletle alıyordum. İlk defa bu ağdayla denedim canım hiç acımadı. Kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız tek sorun sürekli ısıtmak gerekiyor. Ha bir de ısıtırken başından ayrılmayın yangın çıkıyor. En azından ben çıkardım. :9::9::9::9::9:

a%C4%9Fdall.jpg

Koltuk altı ve bacaklarımı veet ağda bantıyla alıyordum önceleri işe yaradı ama sonra yaramamaya başladı. Ben de bioder epiten aldım. Koltuk altı ve bacaklarımı bu sefer onunla aldım ama sanırım pek becerikli değilim. :9:

Kızlar ben de 2 gün önce granül ağdayı keşfettim. Yıllardan jiletle alıyordum. İlk defa bu ağdayla denedim canım hiç acımadı. Kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız tek sorun sürekli ısıtmak gerekiyor. Ha bir de ısıtırken başından ayrılmayın yangın çıkıyor. En azından ben çıkardım. :9::9::9::9::9:

a%C4%9Fdall.jpg

Koltuk altı ve bacaklarımı veet ağda bantıyla alıyordum önceleri işe yaradı ama sonra yaramamaya başladı. Ben de bioder epiten aldım. Koltuk altı ve bacaklarımı bu sefer onunla aldım ama sanırım pek becerikli değilim. :9:

neyle ısıttınız bu kalıp ağdayı? ben de aldım ama daha kullanmadım. başka br marka vardı onu mutfakta cezveyle ısıtıyorum ama banyoda sıcak tutamadığım için süresi yetmiyor katılaşıyor

eldiven acıtmıyodaa , eldıvenle alacakk boyut olması ıcın uzun olması gere ıste ben bu uzunlugu bekleyemıyom yaa .nası ayarlıyosunuzz.bıde ben yenı evlenecemm

ağdada da belli bi boyuta gelmesi lazım. yeni evlencek olanlara şöyle bi önerim olur, adet bitiminde alın, çünkü zaten adet dönemi boyunca uzamış olur, eşin de fark etmemiş olur:34:

bildiginiz beyaz ıcı pudlarlı eldıven butun marketlerde oluyo yalnız ben kardesıme aldırmıstım oda gitmis buyuk olanı almıs bu daha ıyı olur diye elıme kocaman gelıyo ona kesın dikkat edın kucugu alın :30:

neyle ısıttınız bu kalıp ağdayı? ben de aldım ama daha kullanmadım. başka br marka vardı onu mutfakta cezveyle ısıtıyorum ama banyoda sıcak tutamadığım için süresi yetmiyor katılaşıyor

Bu kalıp ağda gibi değil hap gibi küçük küçük. Bunun kutusunun içinden cezve spatula bir de ağda paketi çıkıyor. Cezvenin içine biraz döktüm tüpün üstüne koydum. Yalnız ben çok becerikli (!) olduğum için küçük çaplı yangın çıkardım. :9: Cezve kullanılamaz hâle geldi. :9: Ben de annemin kullanmadığı metal bir tabakta yaptım. İlkinde mutfakta ısıttım baktım olmuyor git gel git gel. Evde küçük tüp vardı onu yanıma aldım onda ısıttım ama kimisi yanına kettle alıp benmari usulü ısıtıyormuş.

Siddetle lazer epilasyon tavsiye ediyorum siddetle!!!!

tek senans dan sonra yüzde 60% döküldü, bir kac seansta tamamen biter, agda, makine, eldiven,jilet hic birisi kesin cözüm degil

tamamen kurtulmanin yolu lazer, imkani olanlar düsünsün bence:31:

bnde öncedn jilet kullanıyordum ama şimdi ağdayla alıyorum eldivenle denedm acımıyoda sıkılıyorum alırken .d koltuk altımı eldivenle alıyorm ve çok memnunum bazen cımbızla alıyorm .

Bu kalıp ağda gibi değil hap gibi küçük küçük. Bunun kutusunun içinden cezve spatula bir de ağda paketi çıkıyor. Cezvenin içine biraz döktüm tüpün üstüne koydum. Yalnız ben çok becerikli (!) olduğum için küçük çaplı yangın çıkardım. :9: Cezve kullanılamaz hâle geldi. :9: Ben de annemin kullanmadığı metal bir tabakta yaptım. İlkinde mutfakta ısıttım baktım olmuyor git gel git gel. Evde küçük tüp vardı onu yanıma aldım onda ısıttım ama kimisi yanına kettle alıp benmari usulü ısıtıyormuş.

Evet dikkatli olmak gerekiyor, ısıtınca kızmış yağ gibi sıçrıyor; benim de ona benzer birşey başıma geldi :17: Kettle da mantıklıymış onu deneyeyim ben en iyisi. İçine plastik bardak koyarım, cezve sığmaz. Bardağın içine de ağda parçacıklarını koyarım... Tüpten korkarım ben, banyoda patlar matlar Allah korusun, küçük mekan zaten...

Son düzenleme:
Bugün parfümeriye gittim ağda için jel verdi yani bu kremi Shu Woman 7 TL ye aldım.
Memnun kalacağımı söyledi, bir çok müşterisi varmış ..

Deneyip memnun kalan var mı ? Kuaför ürünleri satap bi shop oldugu için pek tereddüt etmedim aldım uygunda fiyatı..

Eki Görüntüle 491994
[/B]

Back