Bikini bölgesine çözüm buldum sanırım :)

valla eldiven i de çok denedim sizin canınız nasıl acımadı merak ettim. Ama eminim ağda kadar acımıyordur. 2 gün önce yaptım hala acısını hissediyorum. Ama ALLAHTAN bı arkadas Varda bı kaç taktik verdi deneyeceğim ise yararsa burda da paylaşırim. Yeniden teşekkür ederim ona :) bugün başlıyacam

eldivenle nasıl alınıyor ?

eldiveni elimize geçirip sonra ağdayı sürüp çekiyor muyuz ? yardımcı olursanız sevinirim..bende jiletle almaktan bıktım artık.

özellikle de bu yaz aylarında,tam deniz havası zamanı.bikini giydiğim için jilet artık bi işe yaramıyor .hemen çıkıyorlar

eldiveni takip tutup cekiyosun tüyleri cimbiz gibi.. tertemiz bi islem aslinda

valla eldiven nasıl acıtmadı sizin canınızı şaşırdım bende mi bı sorun var acaba :(

eldiveni takip tutup cekiyosun tüyleri cimbiz gibi.. tertemiz bi islem aslinda

teşekkürler.onun acısına nasıl dayanacağım bilemiyorum.düşünürken bile canım acıyor :D onları tek tek yolucağına ağda bezini koy çek daha mantıklı aslında.en azından

eldivenle çektiğinden daha fazla geliyor.

teşekkürler.onun acısına nasıl dayanacağım bilemiyorum.düşünürken bile canım acıyor :D onları tek tek yolucağına ağda bezini koy çek daha mantıklı aslında.en azından

eldivenle çektiğinden daha fazla geliyor.

kesinlikle katılıyorum :)

benimde canım çok tatlıydı bi gün oturdum tek tek cımbızla yoldum sırf bir gün bikiniye uğraştım ondan sonra da ağda ile kalan minikleri temizledim daha sonra çok uzatmadan ufakken ağda yaptım daha rahat oluyor bi süre sonra uyuşuo ağrımıo :) tavsiye ederim

Eldivenle yolmak mı :53:Canım tatlı benim dayanamam. Ben epilatör kullanıyorum gayet rahat

benimde canım çok tatlıydı bi gün oturdum tek tek cımbızla yoldum sırf bir gün bikiniye uğraştım ondan sonra da ağda ile kalan minikleri temizledim daha sonra çok uzatmadan ufakken ağda yaptım daha rahat oluyor bi süre sonra uyuşuo ağrımıo :) tavsiye ederim

ben ön kısımlarını cımbızla alıyorum .sen arka kısımlarıda mı cımbızla alıyorsun ?

evet haklisin 55 dk cok degil ama ben biraz sabirsizim galiba :27: dün aldim üst kismindan bi sira yarim saat sürdü.. pes edip biraktim..

peki madem epilatörun acisina dayanabiliyosun onunla almiyosun heryeri:26:

evet epilatörün de acısına dayanabiliyorum, acı eşiğim yüksek ama bazen ağlayacak gibi oluyorum:5: ama eldivenle o ağlama hissini hiç yaşamadım :8: bütün bölgeyi epilatörle almak nere, sadece kalanları epilatörle toplamak nere :51: ama mecbur kalırsam epilatörle de alırım, artık pratiklik kazanmış elim yıllardır, dudaklara falan dikkat ettin mi bi zorluğu yok. bir de forumda aycangül adlı arkadaşımızın paylaştığı özel tarihler var, onlara uyarak epilasyon yapıyorum, o tarihlerde alınca daha güçsüz çıkıyor tüyler :32:

ya kızlar üstleri hiç acımadı evet ama...

bacak arası yani alt bölge... offfff nasıl bir acıdır :( dün gece denedim biraz ama yapamadım olmadı napıcaz bu tüylerle yaaa :)

ya kızlar üstleri hiç acımadı evet ama...

bacak arası yani alt bölge... offfff nasıl bir acıdır :( dün gece denedim biraz ama yapamadım olmadı napıcaz bu tüylerle yaaa :)

birazcık sabret canım yaa, ilk yaptığın için böyle, ben ilk yaptığım zaman neler hissettiğimi bile hatırlamıyorum. ki ben zaten epilatörle almıştım, düşün ki makineyle tüylere dalıyorsun, halbuki eldivende tek tek yolma var, etini sıkıştırma gibi bi durum da söz konusu değil. yaptıktan sonraki rahatlığı düşün, en az 20 gün oraya dokunman gerekmicek, ama jilette öyle miydi, 2 günde bir almak gerekiyor ve de aldığın gün bile diken diken. bak beni kimse cesaretlendirmedi, 18 yaşında falandım, kendi kendime başladım. üstelik duyanlar "deli misin, o bölge kökten alınır mı, nasıl dayanıyorsun, kesin bi zararı olur, alma diyenler oldu." ben de şimdi karnım büyürse nasıl alıcam diye dertleniyorum :5:

epilatörle alt tarafları almayı hiç gözüm kesmiyo, kaptırıvericem gibi geliyo küçük kindarı :17:

ama üst kısım epilatörle yapmaya başladım yıllar boyu jiletten sonra :16:

kızlar kuaföre gidin bence korkucak hiç bir şey yok. bende çok utanırdım ama jiletten de bıkmştım artık. kendi bildim bileli jiletlerdim ve kuaför o kadar jiletlememe rağmen can yakıcı bi acıtma yapmadı hemde 5 dk da bitiyor ya. utanıcakda bi şey yok onlar her gün kaç kere görüyorlar.

eldiven acıtmıyodaa , eldıvenle alacakk boyut olması ıcın uzun olması gere ıste ben bu uzunlugu bekleyemıyom yaa .nası ayarlıyosunuzz.bıde ben yenı evlenecemm

eldiven saolsun
10 dakika suruyorr bende tum bacak kollarim butun epilasyonum en fazla 1 saat
sanirim kuaforden bile kisa surede hallediyorum..

Back