Bikini bölgesine çözüm buldum sanırım :)

Yok arkadas ben eldivenle yapamicam yapamıyorum :50:

Birincisi cokkkk uzun sürüyor benim sabrimda yetmiyo.

Ağda ile de yapamıyorum olmuyo canim cokkk yaniyo

Ben kararımı verdim en kısa zamanda lazere gidicem. Birde onu deniyecem

Ben de sabredemem ona yahu.. Zaten kokunden almak kasindiriyo beni nedense. Kac yildir agda yaptiriyodum sirf bu kasinti yuzunden jilete gectim ve su anda cok rahatim :D lazer filan yaptirabilirim belki tamamen kurtulmak icin ama bi daha kokunden alacagimi hic sanmiyorum..

daha 3. seansım lazere gidiyorum ve sonuca inanamadım resmen bikini bölgemde kıl çıkmıyo bembeyaz ya böyle elimi bikini bölgeme dokundurdugumdada hiç diken diken çıkmış kıllar gelmio çok mutluyum çok:52::52::52::52:

daha 3. seansım lazere gidiyorum ve sonuca inanamadım resmen bikini bölgemde kıl çıkmıyo bembeyaz ya böyle elimi bikini bölgeme dokundurdugumdada hiç diken diken çıkmış kıllar gelmio çok mutluyum çok:52::52::52::52:

nereye gidiyosun istanbulda m? ben 8 seans gittim 4.5. seansta biraz döküldü sonra yine aynı şekilde çıktılar..bıktım artık bu dertten yeaa

eldiven işi hakkten büyük efor istiyor , ben de sir ağda yapıyorum ve alştım artık acımıyor daha pratik hem ağda bandıyla yaptığım içinde yapış yapış olmuyor :) kolay gelsin kızlar..:3:

Evet dikkatli olmak gerekiyor, ısıtınca kızmış yağ gibi sıçrıyor; benim de ona benzer birşey başıma geldi :17: Kettle da mantıklıymış onu deneyeyim ben en iyisi. İçine plastik bardak koyarım, cezve sığmaz. Bardağın içine de ağda parçacıklarını koyarım... Tüpten korkarım ben, banyoda patlar matlar Allah korusun, küçük mekan zaten...

Kesinlikle kettle daha mantıklı hem ağda kızmaz hem de sürekli ısıtıp durmazsın. :)

Berenim tatlim nasil aciyormu lazer :26: bende dusunuyorum ins en kısa zamanda gidicem. İns kesin çözüm olurda tamamen kurtuluruz

:1: senelerdir eldiven kullanırım..hala daha bildiğin acıyor..ilk başlarda 2 saat falan sürerdi..artık kolum yorulurdu..bazen üst kısmını bırakırdım..çok komikti..şimdi öyle de acıycak böyle de çabuk yol kalk şurdan diyorum ve yarım saatte bitiyor..Ama bir kadın kesinlikle jilet yapmamalı..imkanı olan lazere gitsin..ondanda çok utanıyorum :17:

kızlar ben senelerdirliki jilet kullanıyorum bikini bölgeme e koltuk altıma...3-4 ay öncesi bir gazla eldiven kullanmaya başladım ..inanırmısınız 20 günde bir alıyorum artık ve o kadar inceldiki hatta bazı yerlerden cıkmıyor... çarsanba günü bikini bölgemide alıyım dedim başladım yolmaya:)) ama sadece üst kısmını alabildim..altlarıda denedim ama canım çok andı altı jilet uyguladım...ayıptır soylemesi eldivenle aldıgım üst bölge şuan tertemiz ,alt bölge uzadı bile:S acı falan demicem altıda alıcam ..ben bikini bölgemin altını alamadım acısından ama koltuk altım için diyorum ki keske daha once deneseydim...

3. seanstan sonra bu kadar memnun kalani ilk defa rastliyorum :26: eger gercekten böyle cabuk biterse bende baslarim. pekde durumum yyok lazere ama biktim kendim almaktan :50:

ne kadar ödediginide sorabilirmiym :26:

ben yaklaşık 3-4 yıldır bu yöntemi kullanıyorumm, eldivenin ucuna azcık ağda alıp öyle uyguluyorum.

yalnız ben üst bölgeyti ağda ile alıyorum...:17:

alt kısımları eldiven ile terttemiz oluyor:17: zaten bir iki alınca uyuştuğu için acı da hissetmiyorummmm:21:

Kartus agdada hangi markayı tavsiye ediyorsunuz anladım ki vi-vet 0 beş para etmez :50:

depilissima kullanıyorum memnunum :32:

Son düzenleme:
Denesem mi acaba ısıtıcı siparişi verdim gelir 2 güne...
vi-vet beter ya hemen donuyor iyi sürülmüyor .. Kaymak gibi olması gerekmiyor mu :26:
Bacagıma sürerken etim acıdı ya :41:

maşallah cidden, eldivenle, ağdayla orayı temizleyebilenlere çok imreniyorum. evde bi dünya malzemem var ama yapmaya bi başlasam bitirene kadar 10-15 saat geçer galiba:14: canım çok tatlı, tek tek almak çok uzun sürer, ağdayla zaten yapamıyorum bi kere üst tarafı denedim, nefesim kesildi her çekişte, kendime zor geldim :18: gözümü karartıp eldivenle ufak ufak başlicam ama. bi de bi arkadaş sakızla tek tek aldığını yazmıştı, onu denicem önce:52:

Denesem mi acaba ısıtıcı siparişi verdim gelir 2 güne...
vi-vet beter ya hemen donuyor iyi sürülmüyor .. Kaymak gibi olması gerekmiyor mu :26:
Bacagıma sürerken etim acıdı ya :41:

denemelisin benim kullandığım en iyi marka... kaymak gibi oluyor :34:

Back