• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
arkadaşlar benim canım kıymetlidir bugüne kadar hep tüy dökücü kullandım sir ağdayı deneme çabalarım mutsuzlukla sona erdi bugüne kadar ama bugüün yeni birşey buldum ve denedim sonuç mükemmel :) kalıp sir ağda kullandım ama pembe renkli olanından pudralı o çünkü. normalde onu cezvede ısıtıp eriyince spatula ile sürüp daha sonra elimizle çekmemiz gerekiyor fakat elimle çekmek zor olduğu için sürüp üzerine ağda bandı yapıştırdım vee çektim hiç canım yanmadı ve tertemiz oldu iyice altlarını bile aldım düşünün yani kesinlikle deneyin tavsiye ederim hepinize cici bakın cildinize :)

arkadaşlar benim canım kıymetlidir bugüne kadar hep tüy dökücü kullandım sir ağdayı deneme çabalarım mutsuzlukla sona erdi bugüne kadar ama bugüün yeni birşey buldum ve denedim sonuç mükemmel :) kalıp sir ağda kullandım ama pembe renkli olanından pudralı o çünkü. normalde onu cezvede ısıtıp eriyince spatula ile sürüp daha sonra elimizle çekmemiz gerekiyor fakat elimle çekmek zor olduğu için sürüp üzerine ağda bandı yapıştırdım vee çektim hiç canım yanmadı ve tertemiz oldu iyice altlarını bile aldım düşünün yani kesinlikle deneyin tavsiye ederim hepinize cici bakın cildinize :)

merhaba hangi marka kullandınız birde nerden aldınız? lazer yaptırıyorum fakat hamilelikte cıkarsa ondan kullanabilirim diye merak ettim

Canım kalıp sir derken nasıl oluyor o? ben bikaç defa böle roll on gibi olanlardan alp cezvede kaynayan suyun içinde ertimeye çalıştım ama erimedi donuk donuk kaldı, sen direk siri cezvenin içinemi atıyosun öle ısıtyosun ateşte

Canım kalıp sir derken nasıl oluyor o? ben bikaç defa böle roll on gibi olanlardan alp cezvede kaynayan suyun içinde ertimeye çalıştım ama erimedi donuk donuk kaldı, sen direk siri cezvenin içinemi atıyosun öle ısıtyosun ateşte

bir parça kırıp cezvenin içine atıyorum çok kısık ateşte hemen eriyor zaten 1dk içinde . googleden kalıp sir ağda yazarsan çıkar şekli canım

Bende bugün bir kuaförle görüştüm sir agdaya başlamak istiyorum onlarda pudralı dediler ben daha gitmedim ama bikini bölgemde hiç sir kullanmadım çok canım yanarmıki :18::18:

$rollon-sir-ada-azulen-naturel-pudrali-pink-pudrali-muzlu-urunlerden-1-alana-1-bedava.jpg

Bahsettiğiniz ürün bu mudur ?
Bi ara bende denemiştim bacağıma

$66_1[2]-750x750.jpg
ağda bu canım ama markası farklıydı ama marka farkının etkiliyceğini sanmıyorum

Bende bugün bir kuaförle görüştüm sir agdaya başlamak istiyorum onlarda pudralı dediler ben daha gitmedim ama bikini bölgemde hiç sir kullanmadım çok canım yanarmıki :18::18:

benim canım çok yanıyordu hiç deneyemiyordum bile ama gerçekten hissetmedim bile hatta çok acı çekçeğimi düşünerek gözlerimi kapadım çektim baktım acımadı bunda bi gariplik var almadımı acaba diye bir açtım gözlerimi ve o mutlu anı gördüm tertemizdi :)

ben de düşünüyorum sir ağdaya başlamayı
epilasyon yapıyorum ve bir zaman sonra batık oluyor derinin içinde tüy kalmış oluyor
sir ağda iyi oluyor diyorlar doğru mu acaba?

ben de düşünüyorum sir ağdaya başlamayı
epilasyon yapıyorum ve bir zaman sonra batık oluyor derinin içinde tüy kalmış oluyor
sir ağda iyi oluyor diyorlar doğru mu acaba?

evet doğru çünkü sir ağda üstteki kirli deriyide yeniliyor ne batık kalıyor ne bişey

marka çok önemli ya benim kuaförüm ağdayı değiştirmiş bugun gittim kaşlarımı ve özel bölgemi aldırmaya aman allahımmm nasıl bir acııı canım çıktı kaşlarımı alırken resmen güvenip özel bölgemi yaptıramadım... daisy bir araştırmak lazımm :40:

kızlar şahsen dün veet soğuk ağda bandı kullandım ama hiçççç o kadarda güzel almadı +canımın yanması desem fazlasıyla vardı resmen o bölge çok kızarık durumda geçecekmi bilmiyorum bile :52::52::52::52::52:burda fotoda gösterilen ağda kalıbını çok duydum ama denemedim hiç ,artık kuaföre mi gitsem diye düşünür oldum ama çekiniyorumda ve sorularıma yanıt bulmak istiyorum artık napçam ben böyle yaa gerçekten çok düzgün bir şekildemi alıyor tüyün uzunluğu ne kadar olmalı ağda yapmak için :44: yaz gelirken insan nefret ediyor bu tüylerden :43::43:

kızlar şahsen dün veet soğuk ağda bandı kullandım ama hiçççç o kadarda güzel almadı +canımın yanması desem fazlasıyla vardı resmen o bölge çok kızarık durumda geçecekmi bilmiyorum bile :52::52::52::52::52:burda fotoda gösterilen ağda kalıbını çok duydum ama denemedim hiç ,artık kuaföre mi gitsem diye düşünür oldum ama çekiniyorumda ve sorularıma yanıt bulmak istiyorum artık napçam ben böyle yaa gerçekten çok düzgün bir şekildemi alıyor tüyün uzunluğu ne kadar olmalı ağda yapmak için :44: yaz gelirken insan nefret ediyor bu tüylerden :43::43:

canım tamamen köklerinden aldı çok güzel oldu çok kısa olmasın tüyler belki yapışmayabilir

benim çok ve kumral olmama rağmen kıllarım simsiyah ve kökleri çok güçlü acaba banada yararmı :S daha önce tüy dökücü jilet falan kullandım

canım peki bu kalıbı nasıl parçaladın,cezveye ne kadarlık bir parçasını attın ,ben de kullanmak istiyorum ancak nasıl kıracağımı anlamadım.

Back