Bikini Bölgesinde Kıl Dönmesi

sonuçları yazmamışsın. eğer görürsen yaz ok. bunun bi tedavisi varsa çok iyi olur...

mrb arkadaşlar bende hep jiletle alıodum şimdi ilk defa soğuk ağdayla tek tek yoldum:kedi:2 gün geçti şimdide sol kasığın üstü yani külot lastiğinin biraz üstü orda ceviz büyüklüğünde bi şişlik oluştu önceden böle bi sorunum yoktu..doktora gitmeyi düşünüorum .. sıktım içindne irin gibi bişi cıktı az sonra da kan cıkmaya başladı..ama bunu böle sivilce gibi ucu yok bi kıl kökündne cıkıo.. çok korkurum bana yardım edin yasımda daha 15..senağlama

cnm korkma agdayla ilk kez aldıgın için öyle olmuş..bende sürekli jilet kullanıyorum bi ara agdayla aldım ama kıl dönmeleri sivilcelerrr başıma bela olduu malesef geriii jilete döndümm...

epilasyon aleti yapıyor bence siz epilasyon aleti dışı bir şey deneyin tüğ sorunu için.ben de hayatta olmaz adayla alıyorum.bikaç kez bacağımı epilasyon aletiyle aldım baktım batıklar var vazgeçtim.ayrıca ben sir ağda kullanıyorum arkadaşın biri ada için uzatmayı sevmiyorum demiş.uzatmaya gerek yok ki o dediğiniz normal ada için geçerli.sir ada kısacık kılları bile alıyor.

kızlar bazı epilasyon aletlerinin ölü deriyi almak için özel başlıkları var onlardan kullanın belki işe yarar

merhaba kızlar konu açılalı uzun süre olmuş ama yorum yapmak istedim..kıl dönmesinin kesin çözümü lazer epilasyon yaptırmak..lazer epilasyondan sonra ilk seanslarda bile hiç kıl dönmesi kalmıyor..ama tabi lazerinde yanık gibi riskleri var onu da göz önünde bulundurmak lazım.

arkadaşlar aman aman iğne falan batırmayın sivilceye falan mikrop kapar ömür boyu çekersiniz valla :S bekleyin o kendi patlar ztn veya canınızı yakmadan hafif sıkın en iyisi bu iğne falan cıııssss :) :) :)bnde bacaklarımı epilasyon ile alıyorum ama bikini bölgemi ağda yaptırdım vee kıl dönmesi oldu sanırım ağdaya alerjim var :) :)

sonuçları yazmamışsın. eğer görürsen yaz ok. bunun bi tedavisi varsa çok iyi olur...

Canım mesajını bayaaaa bir geç gördüm.Öncelikle kusura bakma..O ilaçları kullandıktan sonra evet azalma oldu.Ama tamamen düzelmedi.Sonra ben başka bir ürün denedim.İşte o çok güzel çıktı.Dore diye bir markanın batıklar için olan bir suyu.Düzenli kullanımda çok faydasını gördüm...yine de diyemiyorum tamamen bitti diye,ama eskiye göre inanılmaz büyük fark var arada.CADIARZU

kıl dönmesi tedavi edilmeli , ve kendi bldiğin yöntemleri denememelisin, yoksa snra daha beter olur .. ben yeni amelyt oldum mesala ama popomdan :kedi::kedi::bbo:

epilasyon aleti kıl dönmesi yapıyor aynı şeyi bende iğneyle fln çıkardım aletle almayı bıraktıktan sonra yeni çıkan kıllar da kıl dönmesiydi onlarıda iğneyle çıkarttım bir süre sonra geçti ama kökleri iğneyle çıkardığım için kırmızı kırmızı

kızlar alexandra lazer epilsyonla genital ve bikini bölgeme lazer yaptırdım, 2.seans sonunda kontrol için gittim. kontrol sonrasında bikini bölgemde 7 tane fındık tanesi kadar morluk oluştu, bayramda tatile gidicem 1 hafta bile kalmadı ve bu görüntüden çok rahatsızım ((
nişantaşı epiline da yaptırdım ve yetkilileri aradığımda izlerin ne zaman geçeceği belli olmaz,güneşe çıkmayın( bikini bölgesi ve güneşe çıkmayın gerçekten komik yani) zaten lazere başlamadan önce sözleşme imzalıyosunuz!!!!!! ve onda zaten yazıyo gibi yuvarlak cevaplar vermekteler...
benim gibi lazer sonrası vücudunda morluk ya da iz olan var mı, ya da nası geçer, ne kadar sürede?? yardım lütfen

ben bikini bolgesındekı kıl donmesı yuzunden 5sene once amelıyat olmustum sımdı tam amelıyat oldugum yerde bır acı var bugun basladı acımaya ama gorunurde ne kıl donmesı gıbı bırsey nede oyle bır sıslık var ama ıc camasırının lastıgı bıle acıtıyor yururken ve bır anda basladı acımaya acaba yenıden boyle bırsey olabilirmi aynı yerde ?

sormayın ya jiletle almakla ağdayla almakla veya epilasyonla almakla alakası yok . hepsini denedim yine çıkıyor yine çıkıyor. bende bıktım 2-3 yıldır oluyor gitmedi ya bıktım artık. doktora gittim krem verdi yine geçmedi. son olarak kara merhem diye bir krem var o bezeler ve kıl dönmeleri için eczaneden aldım akşam yatmadan önce bol bol sürüyorum üstüne yara bandı ile sıkıca kapatıyorum. sabaha patlıyor ama çare değil yine çıkıyor.

oramın görüntüsü berbat oldu birde bezeler çıkınca kararma oldu oramda iyi bir cilt uzmanına gitmekten başka çare yok
ağlamak istiyoummmmmmmmm

bende zeki geçinen bir doktor yüzünden 2 yıl gecikmiş bir kıl dönmesi ameliyatı oldum. kocaman bir parça alıp başka yerden sağlam dokuyla popoya yama yaptılar. ilginç olan kıl dönmesnin olduğu yerde çok kıl yok. şimdide yine ulaşamıycağım bikini bölgesinin bi kısmında oluşmuş aynadan görüyorum ama müdahale edemiyorum. bi siyahlık var kenarındada bir oyuk. aslında ulaşırdım ama hamileyim ve son ayım cerrahi müdahalede yapılmaz napıcam bilmiyorum. bide bildim bileli ağda yaparım. hatta tüğlerde seyrelme bile var ama bu dönükler bitmiyo bi cerrahi müdahale daha olursa korkarım mabedim fiziki haritaya benziycek ((

bu kıl dönmesi kabusundan lazerle kurtulan varmı yazarmısınız lütfen ACİL YARDIMMM ((

kızlar bundan kurtuluş yok iç çamaşırı giydiğimiz sürece.onun yüzünden oluyo yani.yapıcak bişey yok malesef (

Hiç kimse bi çare yazmamis
Bende agdadan sonra oldu. Yaklasik bir yildir böyle. Tekrar jilete geçmek istemiyorum.
Halen bi çare yokmu buna?

yazılanlara baktım bir kişi daha yazmış çözüm lazer arkadaşlar. epilasyon kıl dönmesi yapar ağda yapmaz diye bir şey yok ağda da gayet ağır kıl dönmesi yapıyor. eğer açık yara haline gelmemişse yani şişlik kırmızılık hafif kabuk vs. olsa dahi lazere başlayın mutlaka, zaten var olan kıl dönmesini lazer engeller mi demeyin sorunu çözüyor bir şekilde, şişlikler kendi kendine ortadan kalkıyor, kıl dönmesi operasyonu da çok zor bir şey değil basit bir operasyon ama sonradan yeniden oluşmaya devam eder, operasyonun olduğu yerde olmasa başka yerde oluşur. ben lazer epilasyonla sorunda kökten kurtuldum iki sene kadar fakat sonra yeniden kıllar çıkmaya başladı kıl dönmeleri de geri döndü, yeniden lazere başladım fakat şu an yara haline gelmiş bir tane kıl dönmesi var oraya bal sürmeyi deneyeceğim iyi geliyor diye okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…