canım bende de 2 yıldır bu sorun var.Birgün şişliğine ve ağrısından yürüyemeyecek duruma geldim ve acile gittim.Doktor 2 tane ilaç verdi.O ilaçları içince sabah patladı.ve geçti.1 yıl sorunsuz yaşadım ve şu anda da aynı yerde ve ilave olarak 2-3 yerde tekrarladı.tekrar doktora gittim.sarı su,alkol,bactroban ve antibiyotik verdi.14 gün kullanmam gerekiyor. ve 4 günüm kaldı tedavinin bitmesine küçük olanlar bitmek üzere fakat o en büyük olanın içinde hala katılık var.İnan bende bıktım bunlardan.ama doktor dediki bana bu tedaviyle geçmezse bile daha ağır ilaçlar ve daha uzun süreli bir tedaviyle bunları kökünden hallederiz dedi.Tedavim bitsin,kontrole gideyim.son haberleri yazarım size.Yıldırdılar beni vallaÇok üzgünüm çoook
mrb arkadaşlar bende hep jiletle alıodum şimdi ilk defa soğuk ağdayla tek tek yoldum:kedi:2 gün geçti şimdide sol kasığın üstü yani külot lastiğinin biraz üstü orda ceviz büyüklüğünde bi şişlik oluştu önceden böle bi sorunum yoktu..doktora gitmeyi düşünüorum .. sıktım içindne irin gibi bişi cıktı az sonra da kan cıkmaya başladı..ama bunu böle sivilce gibi ucu yok bi kıl kökündne cıkıo.. çok korkurum bana yardım edin yasımda daha 15..senağlama
sonuçları yazmamışsın. eğer görürsen yaz ok. bunun bi tedavisi varsa çok iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?