Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben bu sorunu 2-3seneden beeri yaşıyorum cinsel bölgemde çok fazla deri altından çıkan tüylerim var deri altından gözüküyolar ben epilasyon aletiyle alıyorum belkide sebebi budur ama ağdayla alacak kadar uzatmak hiç hoşuma gitmiyor ondan hemen epilasyonla alıyorum deri altından çıkan kıllar beni çok kaşındırıyor ve bende ince uçlu bi dikiş iğnesinin ucunu yakıyorum derimin içine sokarak çıkartmaya çalışıyorum enfeksiyon kapabilirim biliyorum ama bi çözüm bulamadım ya afedersiniz iğneyle uğraşmaktan delik deşik oldu küçük küçük yaralar oldu napçam ben yaaa kafamçokkarıştı
Arkadaşlar bendede böyle bir sorun var kasık bölgemde özellikle bacak bacak üstüne atamaz oldum ama benimkiler şişiyor iltihaplanıyor sanki bi kütle varmış gibi içinde bende onu patlatıyorum ama kıl hiç çıkmıyor böyle bir sorun yaşayıp çaresini bilen varmı acaba. Doktora gitmeyi düşünüyorum yardırmak için ama kararda veremedim 3-4 tane var şuanda ve her geçen gün hacimleri artıyor [/QUOTE
canım aynı sorun bende de var sol lasıgımda tam ıc camaşırımın lastıgıne denk gelıyo..
ıcı sımsıyah.sıktıgım zaman ıcınden ıntıhap akıyor.ara ara kanıyor.bazen kabuk baglıyor.
suan kabuk bagladı ve ıcınde bısıler var.sanırım beze gıbı bısı. hiç gecmıyor.
doktora gıtmeyı dusunuyorum.ama cerrahı mudahale yapacaklar dıye gıdemıom
ama bıkını felan gıyınce sıyah sıyah duruyoo sınır oluyomm.
Arkadaşlar bendede böyle bir sorun var kasık bölgemde özellikle bacak bacak üstüne atamaz oldum ama benimkiler şişiyor iltihaplanıyor sanki bi kütle varmış gibi içinde bende onu patlatıyorum ama kıl hiç çıkmıyor böyle bir sorun yaşayıp çaresini bilen varmı acaba. Doktora gitmeyi düşünüyorum yardırmak için ama kararda veremedim 3-4 tane var şuanda ve her geçen gün hacimleri artıyor [/QUOTE
canım aynı sorun bende de var sol lasıgımda tam ıc camaşırımın lastıgıne denk gelıyo..
ıcı sımsıyah.sıktıgım zaman ıcınden ıntıhap akıyor.ara ara kanıyor.bazen kabuk baglıyor.
suan kabuk bagladı ve ıcınde bısıler var.sanırım beze gıbı bısı. hiç gecmıyor.
doktora gıtmeyı dusunuyorum.ama cerrahı mudahale yapacaklar dıye gıdemıom
ama bıkını felan gıyınce sıyah sıyah duruyoo sınır oluyomm.
tamam işte içinde iltihap olan şişlik varsa kesin orda kıl geri dönmüştür ıcınde bır sey yok vucut o kılı dısarı atamadığı için apse yapıyor orda ve şişiyor bıraz sıkmayı deneyın steril bir şekilde yada tüyü goruyorsanız onu cok yine steril bir igne ile fazla deşmeden deneyin diyecem ama bunlar çok tehlikeli mikrop yapmaya sebep olabilir o kıl dısarı cıksa zaten sorun bıtecek sısde inecek ıltıhapda akacak cerrahı mudahaleden hiç korkmayın ufacık bır yer ordan alacak uyuşturarak duymazsın bile sürekli iltıhap var vucudunda cok zararlı umarım operasyona gerek kalmadan kendiliğinden dısarı bır yol bulurda cıkar kılınız benım aylar sonra cıktı sışti iltihap ve kan topladı ben sıktım o tekrar sıstı en sonunda patladı ordan kılı aldım cerrahi müdahaleden kurtuldum...
hazansu orada kist oluşmuş içi oyuk ve sürekli iltihap akıyor dıyorsun koltuk altım oyleydı aylar boyu orayı sıktım hep iltihap aktı doktora gıdıp gosterdiğimde tanıdıktı hemen alacam onu dedi kapsüle olmuş 10 dk. da ufacık bır operasyonla aldı orayı cıkarttıktan sonra şok oldum dediği kist olmuş yardı onu gozumun onunde ıcınden ıltıhap aktı ve son oldu hemen ıyılestı hemen bır cerraha gıt ve aldır derım hiç canın yanmıyor vucuda sureklı ıltıhap salgılıyor cok zararlı...
Arkadaşlar bendede böyle bir sorun var kasık bölgemde özellikle bacak bacak üstüne atamaz oldum ama benimkiler şişiyor iltihaplanıyor sanki bi kütle varmış gibi içinde bende onu patlatıyorum ama kıl hiç çıkmıyor böyle bir sorun yaşayıp çaresini bilen varmı acaba. Doktora gitmeyi düşünüyorum yardırmak için ama kararda veremedim 3-4 tane var şuanda ve her geçen gün hacimleri artıyor
benm ilk kuaförüm kıl dönmesine karşın ağdadan sora sadece sodayla yıkatmıştı. işede yaramıştı. bazen sodayı yaparım oyzdn 1 tane faln olur kıl dönmesi bende.
yokmu bunun çözümü yaaaa(