Bikini Bölgesinde Kıl Dönmesi

bende de çok oluyo batık kıl en iyisi alışmak galba bu yorumları okuduktan sonralaelaelaelaelaeçıkarmaya çalıştıkça yara oluyo ona sinir oluyorum bide bazen çıkmıyo kıl yara oluyo sivilce gibi oluyo çok acıyo bidaa

Arkadaşlar merhaba ben sir ağda kullandığım halde tek tük vücudumda oluyor batıklar neyazıkki. Kuaföre sorduğumda bikini bölgesine kese yaptıktan sonra bol bol nemlendirici sürmemi tavsiye etmişti. Bende dediği gibi uyguladım sanki faydasını gördüm sizinle de paylaşmak istedim :)

Arkadaşlar bendede böyle bir sorun var kasık bölgemde özellikle bacak bacak üstüne atamaz oldum ama benimkiler şişiyor iltihaplanıyor sanki bi kütle varmış gibi içinde bende onu patlatıyorum ama kıl hiç çıkmıyor böyle bir sorun yaşayıp çaresini bilen varmı acaba. Doktora gitmeyi düşünüyorum yardırmak için ama kararda veremedim 3-4 tane var şuanda ve her geçen gün hacimleri artıyor

canım o kasığında çıkanlar kıl dönmesi değil yağ bezesi sanıyorum,ara,ara bendede oluyor sonra kendiliğinden kayboluyor,bence patlatmasan daha iyi her an mikrop kapıp daha büyük sorunlar çıkarabilir.....

genital bölge için bildiğim kadarıyla epilatör kullanılmıyor kaldıki sizde kıl dönmesi yapmış zaten ve onları iğneyle falan çıkarmaya denemeyin başınıza büyük işler açılır mikrop kapma olasılığı çok fazla bence ağda ile almayı veya jilet kullanmayı deneyin batık daha az olacaktır bacakta deri üzerindende görünen batıklar varsa körelmiş bir ponza taşını hafif sürtün kılları dışarı çıkıyor... Ben ağda kullandığım halde koltukaltımda kıl dönmesinden dolayı kist oluşmuştu sürekli iltihap akıtıyordu cerrah aldı sonrasında bikini bölgemde oldu sertlik oluşuyor kızarıyor acıyor anlıyorsun zaten batık olduğunu sıktınmı bazen iltihapta çıkıyor o büyüdü büyüdü kendi kendine patladı ve içinden kocaman içeri doğru uzamış bir kıl çıktı eğer patlamasaydı zaten cerrahi operasyona gidecektim sonrasında rahatladım ve iyileşti zaten....

ben de bu sorundan dolayı doktora gttm ama benim sorunum bacaklarımda stafine isimli antibiyotik verdi günde 3 kez sürülüyo ama vaktm olmadığı için 1 yada 2 kez sürebiliyorum enfeksiyonları gideriyormuş işe yaramya başladı bende isterseniz deneyin

canım aynı sorun bende de var sol lasıgımda tam ıc camaşırımın lastıgıne denk gelıyo..
ıcı sımsıyah.sıktıgım zaman ıcınden ıntıhap akıyor.ara ara kanıyor.bazen kabuk baglıyor.
suan kabuk bagladı ve ıcınde bısıler var.sanırım beze gıbı bısı. hiç gecmıyor.
doktora gıtmeyı dusunuyorum.ama cerrahı mudahale yapacaklar dıye gıdemıom
ama bıkını felan gıyınce sıyah sıyah duruyoo sınır oluyomm.[/QUOTE]

malesef bende de aynı sorun var ama bendeki önce küçük sivilce gibiydi sonra patladı bi daha şişmedi ama aylardır aynı yerden sürekli iltihap gelio uğraşmadığım halde bi türlü kabuk bağlamadı hatta derinleşti orda küçük bi oyuk oldu sanki iç çamaşırının lastiğine geldiği için sanıyorum ama beni korkutmaya başladı üstelik hreketlerimi de kısıtlıyo bi doktora gitmelimiyim acaba başıma bi iş açar mı:çok üzgünüm:

hazansu orada kist oluşmuş içi oyuk ve sürekli iltihap akıyor dıyorsun koltuk altım oyleydı aylar boyu orayı sıktım hep iltihap aktı doktora gıdıp gosterdiğimde tanıdıktı hemen alacam onu dedi kapsüle olmuş 10 dk. da ufacık bır operasyonla aldı orayı cıkarttıktan sonra şok oldum dediği kist olmuş yardı onu gozumun onunde ıcınden ıltıhap aktı ve son oldu hemen ıyılestı hemen bır cerraha gıt ve aldır derım hiç canın yanmıyor vucuda sureklı ıltıhap salgılıyor cok zararlı...

aman ya aynı dert bende var ama ağda yapsam da bikini bölgemde hep kıl dönüyor traş yapınca daha da beter oluyo en iyisi hiç bişey yapmamak galiba diycem oda hiç olmuyo kıl dan derdimiz var yaa bide kese yi deniycem bakalım

saol canım dikkate alıcam

deri altında elime sert sert gelen sivilcemsi yapılar var bende de. üstleri siyah. kimisiyle oynadığımdan üstü kabuklandı. ama bunlar cilt yüzeyine atmıyorlar, akmıyorlar, hafif tümsekcikler olarak yaşamlarına genital bölgemde mutlu mesut devam ediyorlar.

ama ben hiç mutlu değilim!

bunlar da batık mı?

eğer cerrahi müdahale gerekiyor bunu nasıl anlarım?

biraz daha mı beklemem lazım bunlar kendilerinden iyileşir diye?

off ağdaya başlayınca oldu hepsiii!!!

bir sorum daha var farklı ağda tipleri var.
mesela gittiğim bi yerde kırmızı renkte sir ağdayı ağda bezi ile alıyorlar, başka bi yerde çubuk yardımı ile yeşil renkte bi ağda uygulayıp elle ucundan tutup çekiyorlar. genital bölgede hangisi daha iyi? ağda yönteminin batığa etkisi var mı?

canım bende de 2 yıldır bu sorun var.Birgün şişliğine ve ağrısından yürüyemeyecek duruma geldim ve acile gittim.Doktor 2 tane ilaç verdi.O ilaçları içince sabah patladı.ve geçti.1 yıl sorunsuz yaşadım ve şu anda da aynı yerde ve ilave olarak 2-3 yerde tekrarladı.tekrar doktora gittim.sarı su,alkol,bactroban ve antibiyotik verdi.14 gün kullanmam gerekiyor. ve 4 günüm kaldı tedavinin bitmesine küçük olanlar bitmek üzere fakat o en büyük olanın içinde hala katılık var.İnan bende bıktım bunlardan. ama doktor dediki bana bu tedaviyle geçmezse bile daha ağır ilaçlar ve daha uzun süreli bir tedaviyle bunları kökünden hallederiz dedi.Tedavim bitsin,kontrole gideyim.son haberleri yazarım size.Yıldırdılar beni vallaÇok üzgünüm çoook

benm ilk kuaförüm kıl dönmesine karşın ağdadan sora sadece sodayla yıkatmıştı. işede yaramıştı. bazen sodayı yaparım oyzdn 1 tane faln olur kıl dönmesi bende.

benm ilk kuaförüm kıl dönmesine karşın ağdadan sora sadece sodayla yıkatmıştı. işede yaramıştı. bazen sodayı yaparım oyzdn 1 tane faln olur kıl dönmesi bende.

Bu çok güzel bi haber yaaaa. Aslında denemek lazım...

yokmu bunun çözümü yaaaa(

yok yok yok!!!
epilatorler yuzunden didik ama agdayla yapincada cikiyomafoldumben
bacaklara kese yapiyom orayada yapiyom bacaklarda kesenin faydasini
gordum ama bikini bolgesi ayni
su sodayi denemek lazim belki ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…